CANIM BENİMM GÖNÜL İSTERDİKİ BEN DE ORDA OLSAYDIMMFotolardan geçirdiğimiz günün güzelliği ortada.Asansöre girdim bir baktım sanat,kucaklaştık,<gelen oldu mu geç kaldık >diyerek B kata çıktık bakındık kimseler yok,saat 13:45.Bir taraftan kapıya bakıyor bir taraftan hasret gideriyoruz.Birer Türk kahvesi içmeye başladık,bir baktıkgülser geldi,konuşmaya devam edip bakıyoruz gelen var mı?Bir müddet sonra girdap ve dilek52 geldi.Gülser'den cilt bakımı hk.yararlı bilgiler aldık.Canlarım ben size Başkent'te sauna ve havuz olduğunu söylemeyi unuttum,kuaförde var,fiatlar ucuz...Ne dersiniz saunayaa.s kare masalardan yuvarlak masalara transfer olduk.harika bir görüntüydü,seyretmeye doyamadık bir türlü kalkamadık...Fıkralara ve son anda gelen cilt bakımı önerisine diyecek yoktu.Sevgili sanat,gülser,girdap ve dilek52 güzel bir gün geçirmemizde hepinizin katkısı olduğu için teşekkür ederim,gelmeyen arkadaşlarımızıda bir dahaki buluşmalarda aramızda görmek isteriz.
esmerim güzelim tatlı kardeşim telefonla buluşmamıza katıldığın için sağol.rosenim senin için kahvemden içtim ve Başkent'ten Başkent'e bakarken seni andım.Sevgilerimle iyi gecelerŞeniz:teytey::dance::sm_cool:hihoyyyta.s.
evt hepsi pozitif insanlar zammn su gibi geçer yanlarındaway maşallah ankaralı hatunlara..
ne güzel güler yüzlüsünüz hepiniz..
öptüm sizi.a.s.
canım takip et her ay bir buluşma oluyorHiç haberim olmadı çok isterdim gelmeyi.
Hepiniz çok şekersiniz..
teşşekkürlermaşallah kızlar hepiniz çok tatlı çıkmısınız dostluğunuz daim olsun, ne güzel buluşmuşsunuz, bizim denizlililer de bulucaktı ama elde olmayan nedenler yüzünden denizli buluşması gerçekleşemedi
kizlar süpersiniz maşallahŞeniz
mihtariniz kaliş nerde son 2 buluşmada göremiyom kendisiniCADIARZU
yaşlandi da yetişemiyomu hiziniza acaba-tatlicadiarzu-
buluşmamız burukdu gelecez deyipde gelmeyenler canımı sıkdı namcım tabiki gözlerimiz arıyor seni
iyiyim şükür ben şu mıhtarımızın istifasını vermesini oylamaya sunuyorum kabul edenler yazsın
koltukdan kalkmıyo bizimlede ilgilenmiyo nedersiniz istifa etmesi gerekmezmi yüz görümlüğümü istiyo acep
herkes bidahaki toplantıda bi küçük altın getirsin mıhdarımız için yoksa göremiyecegizdelikafadulden :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?