Bir türlü sosyalleşememek

Ben de günümü evde yeğenlerimle ilgilenerek anneme ev işlerinde yardımcı olarak geçiriyorum. Bu durum beni çok bunaltıyordu evde durunca insan durmadan düşünüyor,takıntı yapıyor, psikoloji bozuluyor. Birkaç arkadaşım var sadece ama çok sık buluşmuyoruz. Pilates kursuna başladım. Hareket halinde olmak, spor yapmak iyi geldi bana. Zumbaya da kayıt oldum ona da gideceğim inşallah. Ayrıca iş arıyorum, hayırlısıyla bir iş bulabilsem çevrem genişler. Bence sizin de imkanınız varsa amigurumi, resim, müzik, dikiş, dans, yabancı dil öğrenmek vs ilgi alanınıza göre bir kursa kayıt olun.
Halk eğitim kurslarına başvurdum onlara da katılacağım inşallah:)

Gitmeyin yapacak birşey yok. Önce güvenlik. O gün oraya yakın arkadaşınız varsa onda kalmak bir seçenek.
Arkadaşım yok. Olsa bile ailem yine izin vermez malum hava kararınca dışarısı tehlikeli oluyor ya :( bu durum beni çok geriyor ben o güzel insanlarla tanışmak hoş sohbette bulunmak istiyorum amma velakin buluşmalarin akşam olması bunu engelliyor

Sosyalleşmek için başka alternatifler arayın, sosyalleşeceğim diye can güvenliğinizi tehlikeye atmayın.Gündüz yapılan kurslar var belediyelerin ücretsiz ve yelpazesi geniş onlara bakın....
Onlara da baktım tabiki ancak ben kitap kulübündeki o güzel insanlarla tanışmak istiyorum. Uzun uzun sohbetler etmek istiyorum.kendim gibi düşünce ve hayal dünyası geniş bir okurla bir arada bulunmak eminim keyif vericektir

Hangi ilçe bilmiyorum ama hiç mi belediyenin ücretsiz kursu yok? Ayrıca çalışmak da bir çözüm sosyal bir hayat için, onu neden elediniz?
Yani şöyle söyleyeyim. Çalışmak istiyorum ancak istediğim gibi bir iş bulunca. Neden diye sorarsanız ben insanlarla pek anlasabilen biri değilim. Hem sinirlı hem kafaya takan biriyim. Çalıştığım yerlerde de hep kavgacı sataşan insanlar olduğu için soğudum. Çalıştığım yerde de insanlarla tanisabilecgimi zannetmiyorum. Sevmediğim bir işte kendimi ait hissetmedigim bir ortamda nasıl sosyallesebilirim. Kısacası özel sektör de çalışacak kadar güçlü biri değilim. Ya kafayı yiyorum yada pes edip çıkıyorum . Tuhaf gelicek belki ama insanlardan uzak tutuyorum kendimi bunu aşmak istiyorum nasıl asacağımi da bilmiyorum

Ya zaten ayda 1 gün olmuyor mu bu buluşmalar? Biz öyle yapıyoruz en azından. Merkezden binerken sorun olmaz zaten, ilçeden de biri gelsin alsın sizi duraktan madem korkuyorsunuz.
Ben o kadar korkmuyorum ailem korkuyor aşırı korumacılar

Ben de günümü evde yeğenlerimle ilgilenerek anneme ev işlerinde yardımcı olarak geçiriyorum. Bu durum beni çok bunaltıyordu evde durunca insan durmadan düşünüyor,takıntı yapıyor, psikoloji bozuluyor. Birkaç arkadaşım var sadece ama çok sık buluşmuyoruz. Pilates kursuna başladım. Hareket halinde olmak, spor yapmak iyi geldi bana. Zumbaya da kayıt oldum ona da gideceğim inşallah. Ayrıca iş arıyorum, hayırlısıyla bir iş bulabilsem çevrem genişler. Bence sizin de imkanınız varsa amigurumi, resim, müzik, dikiş, dans, yabancı dil öğrenmek vs ilgi alanınıza göre bir kursa kayıt olun.
Nasıl bir iş arıyorsunuz? Bana da önerir misiniz 🙏🏻

Yani şöyle söyleyeyim. Çalışmak istiyorum ancak istediğim gibi bir iş bulunca. Neden diye sorarsanız ben insanlarla pek anlasabilen biri değilim. Hem sinirlı hem kafaya takan biriyim. Çalıştığım yerlerde de hep kavgacı sataşan insanlar olduğu için soğudum. Çalıştığım yerde de insanlarla tanisabilecgimi zannetmiyorum. Sevmediğim bir işte kendimi ait hissetmedigim bir ortamda nasıl sosyallesebilirim. Kısacası özel sektör de çalışacak kadar güçlü biri değilim. Ya kafayı yiyorum yada pes edip çıkıyorum . Tuhaf gelicek belki ama insanlardan uzak tutuyorum kendimi bunu aşmak istiyorum nasıl asacağımi da bilmiyorum
Lütfen yargılamadan yorum yapın 🙏🏻

Arkadaşım yok. Olsa bile ailem yine izin vermez malum hava kararınca dışarısı tehlikeli oluyor ya :( bu durum beni çok geriyor ben o güzel insanlarla tanışmak hoş sohbette bulunmak istiyorum amma velakin buluşmalarin akşam olması bunu engelliyor
Haftasonu gündüz yürüyüş grupları oluyor o da zevkli . Bulursanız.

Sosyalleşmek için bir kitap kulübüne katıldım..buluşmalar merkezde oluyor ben ise ilçede yaşıyorum akşam oluyor üstelik. Giderken sıkıntı değilde eve dönerken sıkıntı olur. Ailem izin vermez hadi diyelim ki onlar verdi kapkaranlikta eve tek başıma nasıl döneceğim :( bir tavsiye verin
Turgev gifin ücretsiz workshoplari oluyor gündüz saatlerinde, bulunduğunuz ilde varsa bir bakın araştırın mutlaka, bazen tek bazen arkadaşımla katılıyorum ben de.

Yorumlarinizi bekliyorum

Back
X