- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.555
- 238
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar, Ankara daki bayanlar ankara ya özel grup kurduk tanışıp kaynaşmak için sizleride bekleriz telinizi yazın özelden whatsap grubumuza ekleyim
Ben böyle şeyleri güvenilir ve sağlıklı bulmuyorum.Kızlar, Ankara daki bayanlar ankara ya özel grup kurduk tanışıp kaynaşmak için sizleride bekleriz telinizi yazın özelden whatsap grubumuza ekleyim
Üç senedir üyeyim on bin mesajım var daha kimseyle kaynaşamadım![]()
Madem telefon üzerinden dertleşiyonuz neden özellikle Ankara? belediyeyi mi çekiştiriyonuz?Çok güzel grup oluşturduk buluşuyoruz,dertleşiyoruz,bilmediğimiz şeyleri birbirimizden fikir alıyoruz cesaretle ilgisi yok ankara da isen senide bekleriz gruba
Telf numarasini nere yazmis ki.
Ben anlamadıAhaaaa çözdüm vallla
Hatice Rıfat Belgin![]()
Ben anlamadı![]()
Madem telefon üzerinden dertleşiyonuz neden özellikle Ankara? belediyeyi mi çekiştiriyonuz?
Mesajlarına baktım da çelik tencere ve dostluk kurmak dışında başka hiçbir şey yok. Chat programları falan var onları indirip konuşsan :)
Belkide tencere tava satacak üyelere...
Hahaha olabilir :)
Kk kadınları ordan bakınca salak gibi mi göründü gözüne?
Ben Papua Yeni Ginedeyim..grup olmak isteyen bana yazsın. bir yıla yaklaşık üyeliğim ve binlerce mesajım var.kadınım böbrek sevmem.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.![]()