Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben farkettim vallahiYokluğum farkediliyor mu?
Hafta sonu fazla giremiyorum canım.
Tesekkurler, tadicok guzel tavsiye ederim :)Lezzetli görünüyor
Hmmmm
ama gercekten sana yaptım megim çok sever didimHmmmmgönlümü almaya çalışıyossun
![]()
teşekkürler canımıniçiiTatlısı ellerine sağlık enfes görünüyor, vallaha tatlı krizimi tetikledin
![]()

Kız nasıl bitti bu kadarıteşekkürler canımıniçiivereyim dicem bitirdim
benim en sevdiğim sütlü tatlı bir yap dene favorin olacakkkk eminim![]()
5 kişi yedikKız nasıl bitti bu kadarı
En kısa zamanda deneyeceğim![]()

haha düşünsene herkesin içinde tek başıma oturup yediğimi isteyene de vermiyorum uleyn sefiller izleyin beni nihaha dediğimi
Ben olsam vermezdim yumuşacık yumuşacık![]()
Vermicem vermicem benim değil mi vermicemhaha düşünsene herkesin içinde tek başıma oturup yediğimi isteyene de vermiyorum uleyn sefiller izleyin beni nihaha dediğimi![]()
dolapta bozuluppppp gitsede vermicemVermicem vermicem benim değil mi vermicem![]()
Sonrada bana niye şişmandı, hep bu yüzdendolapta bozuluppppp gitsede vermicem![]()
şişman değilsinnnn avatarında görmüştüm gayet fitsin şekerimSonrada bana niye şişmandı, hep bu yüzden![]()
İşte 10 küsur yılın sonunda kilo verdim ancaşişman değilsinnnn avatarında görmüştüm gayet fitsin şekerim![]()
Ameliyatla falan değil dimi sporla diyetle galibaİşte 10 küsur yılın sonunda kilo verdim anca![]()
Tabi ki diyet ve spor, diyet gruplarının nimetinden yararlandımAmeliyatla falan değil dimi sporla diyetle galiba
Bence harikasın hiç şikayetlenme kendinden ben çok beğendim![]()
Harikasın canım benimTabi ki diyet ve spor, diyet gruplarının nimetinden yararlandım![]()