Ankara burun estetiği doktor tavsiyesi ?

Enjolras

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
448
78
28
26
Fiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesut kaya hakkında bilginiz var mı?
Hem burun estetiği hem nefes alma sorunumun giderilmesini istiyorum.
Bir de hakan soygür var. Bilginiz var mı?

Ben mesut kaya ya ameliyat oldum ıkı hafta önce . Çok ıyı bır doktor Instagram da yaptığı burunları da görebilirsiniz

Fiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesut kaya hakkında bilginiz var mı?
Hem burun estetiği hem nefes alma sorunumun giderilmesini istiyorum.
Bir de hakan soygür var. Bilginiz var mı?
Dogal burun istiyorsaniz kesinlikle Mesut Kaya.

Ben mesut kaya ya ameliyat oldum ıkı hafta önce . Çok ıyı bır doktor Instagram da yaptığı burunları da görebilirsiniz

Kaç tl ye ameliyat oldunuz?
Nefes alma sıkıntılarını da gideriyor mu?
Dudak dolgısu da yapıyor galiba, bi bilginiz var mı?

Bu linkten uye olun 1 saat gibi kisa surede 150dolar kazanabilirsiniz.Yapmaniz gereken reklam kodu uretmek bu kadar basit.Bol kazanclar

Son düzenleyen: Moderatör:
Gurcan Aslan ve Basar Kaya'nin instagram hesaplarini da takibe alin derim. Bende Ankarada ameliyat olmayi dusunuyorum ama doktor konusunda kararim henuz net degil. Bu baslik benim icinde cok faydali olacak

merhaba burnunuz ne durumda ?

burun estetiği olduktan kaç gün sonra sosyal hayatınıza döndünüz?

burun estetiğinden sonra ilk 1-2 ay burunda hassaslık , dokununca acıma, kanama tarzı şeyler yaşandı mı ?

ayrıca kaç tl ye ameliyat oldunuz ? tam 1 sene sonra bu zamanlar kaç tl olur ?

Back
X