- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogal burun istiyorsaniz kesinlikle Mesut Kaya.Fiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesut kaya hakkında bilginiz var mı?
Hem burun estetiği hem nefes alma sorunumun giderilmesini istiyorum.
Bir de hakan soygür var. Bilginiz var mı?
Ben mesut kaya ya ameliyat oldum ıkı hafta önce . Çok ıyı bır doktor Instagram da yaptığı burunları da görebilirsiniz
Dogal burun istiyorsaniz kesinlikle Mesut Kaya.
Esabil Eker'e ameliyat oldum. Simdi plastik cerrahlarda kbb cilerde sorunlari gidermeden estetik yapmiyorlar.Siz ona mı ameliyat oldunuz?
Kaç tl?
Nefes alma sıkıntılarını da gideriyor mu?
Esabil Eker'e ameliyat oldum. Simdi plastik cerrahlarda kbb cilerde sorunlari gidermeden estetik yapmiyorlar.
Memnunum. 2018 fiyati 2500 tl .Esabil ekerden memnun musunuz? Devlet sonuçta. Tam olarak ilgileniliyor mu? Kaç tl ye oldunuz?
Fotograf atabilir misinizMemnunum. 2018 fiyati 2500 tl .
Ozelden yolladim.Fotograf atabilir misiniz
Gercekten çok guzel olmusOzelden yolladim.
Cok tsk ederim. Doktorum onceden uyardigi icin ben bile bu kadarini beklemiyordum. Zaten hic karismadim. Tamamen size birakiyorum istediginiz gibi yapin dedim.Gercekten çok guzel olmus
Ozelden yolladim.
YolladimBana da yollar mısın?
Bende foto alabilir miyim.Ozelden yolladim.
Ben mesut kaya ya ameliyat oldum ıkı hafta önce . Çok ıyı bır doktor Instagram da yaptığı burunları da görebilirsiniz