Ankara burun estetiği doktor tavsiyesi ?

merhaba burnunuz ne durumda ?

burun estetiği olduktan kaç gün sonra sosyal hayatınıza döndünüz?

burun estetiğinden sonra ilk 1-2 ay burunda hassaslık , dokununca acıma, kanama tarzı şeyler yaşandı mı ?
Hayir çok cabuk ıyilestım hıc öyle sıkıntılar yaşamadım. En çok tampon dan korkuyordum o da hıc acımadı çok rahat gecırdım

Kızlar ya ben de bu yolun yolcusuyum-tabi o cesaret edebilme aşamasını geçebilirsek:ıslık:-
Surecin nasıl işlediği hakkında bilgim yok ama önce doktorlardan randevu alıp şekil hakkında danışayım dedim. Maalesef ki hafta içi çalışıyorum ve izin alma imkanım yok. Biraz komik olacak ama haftasonu hasta bakan cerrahlar da var mı? (Ankarada). Benim durumumda olup da randevu olayını halletmiş biri bu konu hakkında aydınlatırsa çok sevinirim.

Merhaba Mesut bey ank sanırım biraz bilgi verir misiniz süreç nasıldır ?
Evet ankara da ilk muayene ucretsız, gidip görustum ıkı ay sonraya gun verdı. Ameliyattan bır gun once tekrar konustuk nasıl okacahı hakkında bilgi verdi. Amelıyat oldum ve hıc agri sızı yasamadım korktuğum kadar zor degil mis. Su an 2. Ayımdayım kafama takılan bir sey olursa mesut hocaya her zaman ulasabıliyorum. Instagram sayfasından bakın doğal burun yapıyor hosunuza giderse yaptığı burunlar görusun karar sizin

Kızlar ya ben de bu yolun yolcusuyum-tabi o cesaret edebilme aşamasını geçebilirsek:ıslık:-
Surecin nasıl işlediği hakkında bilgim yok ama önce doktorlardan randevu alıp şekil hakkında danışayım dedim. Maalesef ki hafta içi çalışıyorum ve izin alma imkanım yok. Biraz komik olacak ama haftasonu hasta bakan cerrahlar da var mı? (Ankarada). Benim durumumda olup da randevu olayını halletmiş biri bu konu hakkında aydınlatırsa çok sevinirim.
Ben cumartesı gunu randevu alabiliyorum mesut kaya ya. Bence cumartesı gunler çalışıyordur doktorlar cunku sızın durumunuzda çok kışi var. İstediginız aklınızdaki doktoru bır arayın sorun derim

Evet ankara da ilk muayene ucretsız, gidip görustum ıkı ay sonraya gun verdı. Ameliyattan bır gun once tekrar konustuk nasıl okacahı hakkında bilgi verdi. Amelıyat oldum ve hıc agri sızı yasamadım korktuğum kadar zor degil mis. Su an 2. Ayımdayım kafama takılan bir sey olursa mesut hocaya her zaman ulasabıliyorum. Instagram sayfasından bakın doğal burun yapıyor hosunuza giderse yaptığı burunlar görusun karar sizin
Baktım instagramdan hışuma gitti burunlar 6 bin miydi fiyat

Ben cumartesı gunu randevu alabiliyorum mesut kaya ya. Bence cumartesı gunler çalışıyordur doktorlar cunku sızın durumunuzda çok kışi var. İstediginız aklınızdaki doktoru bır arayın sorun derim
Çok sağol tatlım doktorlara bakmaya başladım sonra dedim e ben haftaiçi müsait değilim :KK48:
Bir de burun şekline karar verebildiniz mj siz, ben ne istiyorum nasıl karar vereceğim hiçbir fikrim yok..

Çok sağol tatlım doktorlara bakmaya başladım sonra dedim e ben haftaiçi müsait değilim :KK48:
Bir de burun şekline karar verebildiniz mj siz, ben ne istiyorum nasıl karar vereceğim hiçbir fikrim yok..
Benim burnum da hafif hemer vardı ve ucu çok dusuk tu karar vermek zor olmadı yani :) sızın guzel bır burnunuz var sanırım. Benım kı guzel degıldı

Bende de maalesef kemer var. Burun ucunda çok fazla sorun yok diyebilirim ama kavisli bir buruna daha küçük bir burun ucu mu daha uygun olur karar veremedim. Doktorlara soracağım bakalım neye ihtiyacım var diye. Umarım yardımcı olurlar.

Fiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesut kaya hakkında bilginiz var mı?
Hem burun estetiği hem nefes alma sorunumun giderilmesini istiyorum.
Bir de hakan soygür var. Bilginiz var mı?
Ben 3 ay önce DR ali kavuzluya ameliyat oldum inanılmaz basarili ilk defa nefes alıyorum bence mutlaka kendisi ile bi görüşün burnumda çok guzel gorunuyor

Back
X