- 25 Şubat 2019
- 140
- 48
- 98
Ben mesut kaya ya ameliyat oldum ıkı hafta önce . Çok ıyı bır doktor Instagram da yaptığı burunları da görebilirsiniz
Merhaba durumuz nasıl acaba? Memnun musunuz bir şikayetiniz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mesut kaya ya ameliyat oldum ıkı hafta önce . Çok ıyı bır doktor Instagram da yaptığı burunları da görebilirsiniz
Gurcan Aslan ve Basar Kaya'nin instagram hesaplarini da takibe alin derim. Bende Ankarada ameliyat olmayi dusunuyorum ama doktor konusunda kararim henuz net degil. Bu baslik benim icinde cok faydali olacak
Ne kadara oldunuz acaba şuan memnun musunuz?Ben mesut kaya ya ameliyat oldum ıkı hafta önce . Çok ıyı bır doktor Instagram da yaptığı burunları da görebilirsiniz
Merhabalar fotoğraf atabilir misinizEsabil Eker'e ameliyat oldum. Simdi plastik cerrahlarda kbb cilerde sorunlari gidermeden estetik yapmiyorlar.
ben orhan aydına oldum şu an 11 gün oldu çok memnunum herkes diyor ki sanki başından beri burnun böyleymiş gibi doğalFiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesut kaya hakkında bilginiz var mı?
Hem burun estetiği hem nefes alma sorunumun giderilmesini istiyorum.
Bir de hakan soygür var. Bilginiz var mı?
merhabalar ne kadara olduğunuzu öğrenebilir miyimB
ben orhan aydına oldum şu an 11 gün oldu çok memnunum herkes diyor ki sanki başından beri burnun böyleymiş gibi doğal
6 binmerhabalar ne kadara olduğunuzu öğrenebilir miyim
Merhaba sizin sadece estetik mi oldu burun ici problemde varmıydı?bana deviasyonla birlikte estetik 8 bin fiyat vermişti orhan bey
Sadece estetiktiMerhaba sizin sadece estetik mi oldu burun ici problemde varmıydı?bana deviasyonla birlikte estetik 8 bin fiyat vermişti orhan bey
Fiyatini bilmiyorum ama abimin de burnu tıkalıydı nefes alma sorunu vardı.Görüntüsünden de rahatsizdi. Serdar yuceye ameliyat oldu memnun kaldı.Bir araştır derim.Fiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesut kaya 12.000 tl ye yapıyorFiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
merhabalar,rica etsem bana da gönderebilir misiniz acaba?Ozelden yolladim.
banada burnunuzun fotosunu atabilir misiniz bu dotora randevu alacağımMemnunum. 2018 fiyati 2500 tl .