Ankara burun estetiği doktor tavsiyesi ?

Gurcan Aslan ve Basar Kaya'nin instagram hesaplarini da takibe alin derim. Bende Ankarada ameliyat olmayi dusunuyorum ama doktor konusunda kararim henuz net degil. Bu baslik benim icinde cok faydali olacak

Ameliyat oldunuz mu acaba ? Ben de doktor arayışındayım Gürcan Aslan’la görüştüm bir kaç doktorla daha görüşüp karar vereceğim de

B
Fiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesut kaya hakkında bilginiz var mı?
Hem burun estetiği hem nefes alma sorunumun giderilmesini istiyorum.
Bir de hakan soygür var. Bilginiz var mı?
ben orhan aydına oldum şu an 11 gün oldu çok memnunum herkes diyor ki sanki başından beri burnun böyleymiş gibi doğal

Ben de mesut kayaya temmuzda ameliyat oldum. Doktor çok ilgili ve alanında gerçekten iyi. Çok doğal bir burnum oldu. Kolay bir Süreçti. Ağrı ve morluk olmadı. 1 hafta sonunda insan içine çıkılıyor ama tam olarak 1 ay sonra ameliyat olduğunuzu kimse anlamıyor.

Fiyatları uçuk olmayan 5-6k civarlarında kaliteli güzel doktor tavsiyeleriniz nelerdir?
Fiyatini bilmiyorum ama abimin de burnu tıkalıydı nefes alma sorunu vardı.Görüntüsünden de rahatsizdi. Serdar yuceye ameliyat oldu memnun kaldı.Bir araştır derim.

Mesut kaya 12.000 tl ye yapıyor

Merhaba ben de şuan burun estetiği için doktor arayışındayım, mümkünse bana da burnunun fotoğrafını atabilir misin ☺️

Back
X