Ankara Burun Estetiği

alora1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
9
4
86
Ankara
Herkese merhaba,
Ben Ankara'da burun estetiği olacağım güvenilir bir cerrah arayışındayım.Bir çok doktoru araştırdım ancak Candemir Ceran ve Avni Tolga Eryılmaz'ın yaptıgi burunları begendim.Tolga Hoca instagram hesabinda bir cok fotograf paylasmis ancak yine de sosyal medyaya çok guven olmuyor. O yuzden bu iki doktordan birine muayene olanlar varsa ve tecrubelerini paylasirlarsa çok sevinirim.Baska doktor önerilerine de açığım. Simdiden teşeķķurler

Merhabalar Başkent hastanesinde Selim Sermed Erbek hocamiz var harika bir insandır kendisi internetten uzak inst. Fln yok ama bi kaç site de yorumlar var diye biliyorum. Ben oldum çok memnunum tavsiye ettiğim bi arkadaşım da ayni sekilde oldu ve memnun kaldı umarım size de yararım olur. Şimdiden çok geçmiş olsun sağlıkla kalin

Ben 10 gün önce Kübilay Özdile hem burun estegi oldum hem de ceneme protez konuldu.Çok memnun kaldım. Bende çok doktor arastırdım.Sükür pisman olmadım,inşAllahta olmam.Tavsiye ederim doktorumu ilgli ve bilgili biri.

Çok teşekkur ederim cevabiniz icin

Bende Ankarada burun estetiği olmak istiyorum.Bütçem kısıtlı maalesef 5 6 bin civarı iyi bir doktor arıyorum.Tolga beyi bende başarılı buluyorum fakat 8 bin ameliyat ücreti bana fazla geldi.Candemir Ceranı ilk sizden duydum ücret hakkında fikriniz var mı?

henuz gidip muayene olmadim ancak olacagim sanirim
.Olduktan sonra sizi de bilgilendiririm. =)

Çene protezi ne için yapılıyor

Merhaba ben Volkan Tayfur’a haziran ayında burun estetiği oldum. 1,5 sene önce kardeşim de kendisine ameliyat olduğu ve memnun kaldığı için başka doktor araştırmadan kendisine gittim ve bende çok memnun kaldım kendisinden oldukça ilgili ve pozitif bir doktor burnum hala şiş ama eğer yardımcı olcaksa özelden foto yollayabilirim

Çene burun yüzde bir bütündür dedi doktorum çenem gerideydi.Bundan dolayı protez takalm dedi.Bir doktora daha gitmiştim o da burun estetginin yanında çene protezi önerdi.Ameliyatta ikisini birlikte yaptırdım.
Çok zor oldu mu peki şimdi ki halinden memnun musunuz rica etsem özelden atsanız merak ettim nasıl duruyor

Çok zor oldu mu peki şimdi ki halinden memnun musunuz rica etsem özelden atsanız merak ettim nasıl duruyor

Çenem şiş azcık bundan dolayı simdi atmayım fotograf ama rahat bir dönem gecirdim.Hatta burun estetgnden daha kolay oldu çene.İkisini birlikte nasıl atlatcam diyodum ama sükür iyi bir dönem geçirdm.Şimdilik memnunum.Sizinde mi çenenizde sıkıntı var ?

Yaa bende biraz uzundu törpüleyim dedi doktor ben cesaret edemedim açıkcası bi kaç doktora daha sordum gerek Yok dediler o yüzden sadece burun ameliyatı oldum o yüzden merak etmiştim tekrar geçmiş olsun :)

Yaa bende biraz uzundu törpüleyim dedi doktor ben cesaret edemedim açıkcası bi kaç doktora daha sordum gerek Yok dediler o yüzden sadece burun ameliyatı oldum o yüzden merak etmiştim tekrar geçmiş olsun :)

Çok tesekkür ederim,peki burnunuzdan memnun musunuz ?

Ben de Ankara’da doktor arastırıyorum. Mesut Kaya ve Muhidtin Eski’yi arastırdım acıkcası begendim.Özellikle Mesut Kaya hakkında tek olumsuz yorum okumadım burda dedigim doktorlara ameliyat olan varsa yardımcı olabilir mi fotograf falan koyarsa cok iyi olur :)

Ya İnanın şu an iki hafta oldu ama güzel ya da kötü diyemiyorum şişliklerden anlayamıyorum pek mutlu olduğum söylenemez belki çok erken ama karamsarım yani

Benim de 10 gün oldu.Alcıdan cıktı dün.Ama cok yukarda.Doktor inecek dedi.Bende az inmesi bekliyorum.Doktor asagi yukarı sekli 3.ayda ortaya cıkar dedi.Hayirlisi bende meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…