ANKARA BURUN ESTETIGI

ecanes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
23
1
36
43
Merhaba,ben 4 aydir burnuma takdigim için Ankara da doktor araştiriyorum.3 doktorla gorustum.Mesut kaya,Orhan Aydin,Yücel Taşkın ve bugün Muhittin Eski ile randevum var.Yucel Taşkın butcemi aşdi.zaten benim çok sikintili burnum yok.resim koymaya calisacagim.sizlerden ameliyat olanlar fikrini paylasirsa sevinirim.bende nihai fikrimi Mesut Kaya ile 2. Kez gorustukden sonra verecegim.

Eklentiler

• 15490125250533856698989096971375.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 455
Bu arada 4 aydir Tevfik Sozene ulasmaya calistim.her yerden yazdim hastaneye gittim ama olmadi.o nedenle kendisini eledim.Ulasilamayan doktor bence başarılı sayılmaz.

Merhabalar ben 1 ay kadar önce ankarada selçuk yüce ye ameliyat oldum genç ama basarılı bir cerrah burnunuzun suan ki hali benim halimden çok daha iyi duruyor. Görüşmenizi öneririm

Mesut Kaya, Orhan Aydın ve yücel taşkın ameliyat ücretleri ne kadar acaba?

Selçuk Işık hakkında bilginiz var mı? Muayene ücretsizmiş. Haftaya görüşmeye gideceğim..

Onden nasil bilemem ama burnunuz gayet iyi duruyor nefes alma gibi bir saglik probleminiz yoksa hic o tasin altina elinizi sokmayin derim cunku burda memnun kalanlar kadar cok pisman olanlari da okuyoruz

Mesut Kaya, Orhan Aydın ve yücel taşkın ameliyat ücretleri ne kadar acaba?
Merhabalar Orhan Aydın ile telefondan bilgi almak amaçlı görüştüğüm de 8 bin civari yapilicak işlemler ve buruna göre artabiliceğini söyledi.Paranız var ise kendisini öneririm devletteyken Orhan beye muayene olup ameliyat günü almıştım fakat özel kliniğine gectigi için nasip olmadi ancak muazzam bir doktordur ilgili ve bilgili yaptığı burunlarda bi okadar güzel.Tabi bunlar benim görüşüm umarim yardimci olabilişimdir iyi forumlar

++++ Yarın da dışkapı devlet hastanesine Dr. emre inözü ile ameliyat icin rutin işlemleri tamamlamaya gidiceğim 1.300 tl gibi bir ücret söylenildi gayet makul ancak doktorum hakkında pek bilgi yok kendim tecrübe edip bilgilerimi tekrardan sizlere aktarabilirim.

Çok teşekkür ederim. :) yeniaraltırıp görüşeceğim

Mesut Kaya'ya birkaç hafta önce ameliyat oldum. Burnumda kemer ve septum eğriliğim vardı. Ameliyat olmadan önce birçok doktordan randevu aldım görüştüm. Hatta ameliyat tarihi alıp iptal ettirdiğim doktorlar oldu. Sanırım bu sürecin en zor ve stresli kısmı hangi doktora ameliyat olcagınıza karar verme aşaması. Mesut hocayla görüşürken benim aklımda soru işareti kalmaması için çoğu hastasının fotografını gösterip anlattı. İçim çok rahat ameliyata girdim. Ne bir şişlik ne de morluk yaşadım. İlk 2 günden sonra agrı kesici bile kullanmadım. Cildim kalın derili oldugu için ödemli olabilceğini söylemişti Mesut hoca ki şuan 18. günümdeyim en yakın arkadaşlarım bile ben demeden fark etmiyorlar ameliyat oldugumu. Burnumun tam şekil alması 6 ay sürcekmiş. Ona ragmen şuan doğal ve güzel bir burnum var. Bende ameliyat olmadan önce bu sayfalara gelip sürekli yorumlar okuyor, tecrübeli kişilerle iletişime geçiyordum. Ankara'da burun ameliyatı olmayı düşünen kişiler varsa Mesut Hocayla görüştükten sonra karar vermelerini öneririm.

Yücel taşkın ücreti nedir?

Merhaba ameliyatınız nasıl geçti bilgilendirir misiniz

Malesef aylar gecmesine rağmen arayan soran yok güvenim zedelendi başka doktorların arayışına girdim

Merhaba ameliyat oldunuz mu son durum nedir? Muhitdin Eski,Orhan Aydın,Mesut Kaya revizyon ücretlerini biliyor musunuz? Instagramdan fotolar güzel ama hep ince derili,küçülmesi kolay burunları mı koyuyolar acaba çok zor burunları yapmıyolarmış gibi geliyo bana. Zor burunları ameliyat eden iyi bi doktor bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba ben Orhan beye oldum fakat kemik falan alındı kalın derili de çok burun yapıyor merak ettikleriniz varsa mesaj atabilirsiniz ilk ameliyatımdı benim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…