Merhabalar ben 1 ay kadar önce ankarada selçuk yüce ye ameliyat oldum genç ama basarılı bir cerrah burnunuzun suan ki hali benim halimden çok daha iyi duruyor. Görüşmenizi öneririmMerhaba,ben 4 aydir burnuma takdigim için Ankara da doktor araştiriyorum.3 doktorla gorustum.Mesut kaya,Orhan Aydin,Yücel Taşkın ve bugün Muhittin Eski ile randevum var.Yucel Taşkın butcemi aşdi.zaten benim çok sikintili burnum yok.resim koymaya calisacagim.sizlerden ameliyat olanlar fikrini paylasirsa sevinirim.bende nihai fikrimi Mesut Kaya ile 2. Kez gorustukden sonra verecegim.
Merhaba,ben 4 aydir burnuma takdigim için Ankara da doktor araştiriyorum.3 doktorla gorustum.Mesut kaya,Orhan Aydin,Yücel Taşkın ve bugün Muhittin Eski ile randevum var.Yucel Taşkın butcemi aşdi.zaten benim çok sikintili burnum yok.resim koymaya calisacagim.sizlerden ameliyat olanlar fikrini paylasirsa sevinirim.bende nihai fikrimi Mesut Kaya ile 2. Kez gorustukden sonra verecegim.
Mesut hocanın şuan 7 civarı diye biliyorumMesut Kaya, Orhan Aydın ve yücel taşkın ameliyat ücretleri ne kadar acaba?
Onden nasil bilemem ama burnunuz gayet iyi duruyor nefes alma gibi bir saglik probleminiz yoksa hic o tasin altina elinizi sokmayin derim cunku burda memnun kalanlar kadar cok pisman olanlari da okuyoruzMerhaba,ben 4 aydir burnuma takdigim için Ankara da doktor araştiriyorum.3 doktorla gorustum.Mesut kaya,Orhan Aydin,Yücel Taşkın ve bugün Muhittin Eski ile randevum var.Yucel Taşkın butcemi aşdi.zaten benim çok sikintili burnum yok.resim koymaya calisacagim.sizlerden ameliyat olanlar fikrini paylasirsa sevinirim.bende nihai fikrimi Mesut Kaya ile 2. Kez gorustukden sonra verecegim.
Merhabalar Orhan Aydın ile telefondan bilgi almak amaçlı görüştüğüm de 8 bin civari yapilicak işlemler ve buruna göre artabiliceğini söyledi.Paranız var ise kendisini öneririm devletteyken Orhan beye muayene olup ameliyat günü almıştım fakat özel kliniğine gectigi için nasip olmadi ancak muazzam bir doktordur ilgili ve bilgili yaptığı burunlarda bi okadar güzel.Tabi bunlar benim görüşüm umarim yardimci olabilişimdir iyi forumlarMesut Kaya, Orhan Aydın ve yücel taşkın ameliyat ücretleri ne kadar acaba?
++++ Yarın da dışkapı devlet hastanesine Dr. emre inözü ile ameliyat icin rutin işlemleri tamamlamaya gidiceğim 1.300 tl gibi bir ücret söylenildi gayet makul ancak doktorum hakkında pek bilgi yok kendim tecrübe edip bilgilerimi tekrardan sizlere aktarabilirim.Merhabalar Orhan Aydın ile telefondan bilgi almak amaçlı görüştüğüm de 8 bin civari yapilicak işlemler ve buruna göre artabiliceğini söyledi.Paranız var ise kendisini öneririm devletteyken Orhan beye muayene olup ameliyat günü almıştım fakat özel kliniğine gectigi için nasip olmadi ancak muazzam bir doktordur ilgili ve bilgili yaptığı burunlarda bi okadar güzel.Tabi bunlar benim görüşüm umarim yardimci olabilişimdir iyi forumlar
Merhabalar Orhan Aydın ile telefondan bilgi almak amaçlı görüştüğüm de 8 bin civari yapilicak işlemler ve buruna göre artabiliceğini söyledi.Paranız var ise kendisini öneririm devletteyken Orhan beye muayene olup ameliyat günü almıştım fakat özel kliniğine gectigi için nasip olmadi ancak muazzam bir doktordur ilgili ve bilgili yaptığı burunlarda bi okadar güzel.Tabi bunlar benim görüşüm umarim yardimci olabilişimdir iyi forumlar
Yücel taşkın ücreti nedir?Merhaba,ben 4 aydir burnuma takdigim için Ankara da doktor araştiriyorum.3 doktorla gorustum.Mesut kaya,Orhan Aydin,Yücel Taşkın ve bugün Muhittin Eski ile randevum var.Yucel Taşkın butcemi aşdi.zaten benim çok sikintili burnum yok.resim koymaya calisacagim.sizlerden ameliyat olanlar fikrini paylasirsa sevinirim.bende nihai fikrimi Mesut Kaya ile 2. Kez gorustukden sonra verecegim.
Merhaba ameliyatınız nasıl geçti bilgilendirir misiniz++++ Yarın da dışkapı devlet hastanesine Dr. emre inözü ile ameliyat icin rutin işlemleri tamamlamaya gidiceğim 1.300 tl gibi bir ücret söylenildi gayet makul ancak doktorum hakkında pek bilgi yok kendim tecrübe edip bilgilerimi tekrardan sizlere aktarabilirim.
Bnde merak ettim ameliyat nsl gctıMerhaba ameliyatınız nasıl geçti bilgilendirir misiniz
Arkadaş ameliyat olmadı henüz bekliyor.Merhaba ameliyatınız nasıl geçti bilgilendirir misiniz
Merhaba ben Orhan beye oldum fakat kemik falan alındı kalın derili de çok burun yapıyor merak ettikleriniz varsa mesaj atabilirsinizMerhaba ameliyat oldunuz mu son durum nedir? Muhitdin Eski,Orhan Aydın,Mesut Kaya revizyon ücretlerini biliyor musunuz? Instagramdan fotolar güzel ama hep ince derili,küçülmesi kolay burunları mı koyuyolar acaba çok zor burunları yapmıyolarmış gibi geliyo bana. Zor burunları ameliyat eden iyi bi doktor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?