Orhan beyin yaptığı burunları seviyorum ve gayet şeffaf bir insan yapılıcak her şey hakkınd abilgi veriyor.Devlet hastanesinde çalışırken kendisine ameliyat günü almıştım ameliyatıma 3 ay kala özele geçince iptal olfu ve özeldeki ücretide karşılayamadığımdan kendisine ameliyat olamadim.Fakat öneririm kendisini,bir görüşün bütçeniz varsaMerhaba ameliyat oldunuz mu son durum nedir? Muhitdin Eski,Orhan Aydın,Mesut Kaya revizyon ücretlerini biliyor musunuz? Instagramdan fotolar güzel ama hep ince derili,küçülmesi kolay burunları mı koyuyolar acaba çok zor burunları yapmıyolarmış gibi geliyo bana. Zor burunları ameliyat eden iyi bi doktor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba ben Orhan beye oldum fakat kemik falan alındı kalın derili de çok burun yapıyor merak ettikleriniz varsa mesaj atabilirsinizilk ameliyatımdı benim bu arada
Orhan beyin yaptığı burunları seviyorum ve gayet şeffaf bir insan yapılıcak her şey hakkınd abilgi veriyor.Devlet hastanesinde çalışırken kendisine ameliyat günü almıştım ameliyatıma 3 ay kala özele geçince iptal olfu ve özeldeki ücretide karşılayamadığımdan kendisine ameliyat olamadim.Fakat öneririm kendisini,bir görüşün bütçeniz varsa
Şöyle söyleyim alımdan başlayan burun yapmıyor bence zaten resimlerinizi çekip shop yaparak birlikte karar veriyorsunuz resim atabilirim aynı burun mu değilmi karar verin burunda çok iyi benceEvet genelde olumlu yorumlar gördüm kendisi hakkında. Sadece burun alından başlıyo düz burun yapıyo diye olumsuz yorumlar gördüm. Onu da belirtirsek kavis verir herhalde diye düşünüyorum. Benim burnum zor burun ve 2.ameliyat olacak olduğu için karar veremiyorum aslında. İlk ameliyatım olsa çok daha rahat iyi bi doktor gördüğümde yaptırırdım hemen. Ama doktor iyi olsa da benim derim kalın o yüzden zor burunla da başa çıkabilecek bi doktor lazım bana. Bütçem yok ama doktor iyiyse oldurmaya çalışacağım inşaAllah
Yücel taşkın ne kadar fiyat verdi acaba?Merhaba,ben 4 aydir burnuma takdigim için Ankara da doktor araştiriyorum.3 doktorla gorustum.Mesut kaya,Orhan Aydin,Yücel Taşkın ve bugün Muhittin Eski ile randevum var.Yucel Taşkın butcemi aşdi.zaten benim çok sikintili burnum yok.resim koymaya calisacagim.sizlerden ameliyat olanlar fikrini paylasirsa sevinirim.bende nihai fikrimi Mesut Kaya ile 2. Kez gorustukden sonra verecegim.
18 haziranda muhitdin eskiye ameliyat oldum dileyen olursa bilgi verebilirim
şu ana kadar ki sürecten cok memnunum fiyat bilgisni burdan yazmak ne kadar doğru bilemiyorum özel mesaj atarsanız söyleyeyimMerhaba. Ne kadara oldunuz acaba? Memnun musunuz?
özelden yazarsanı atarım tabiiFotoğraf atarsınız artık yeni halinin :)
Ben yaklaşık 2 ay önce mesut kayaya ameliyat oldum. Ameliyat öncesi ve sonrasında ilgi ve alakası çok iyiydi. Burnum oldukça doğal oldu. Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. Ameliyat sonrasında, hiç acı olmadı. Söylediklerini aynen yaptım. Şuan dikiş izlerim bile neredeyse belli değil.Merhaba,ben 4 aydir burnuma takdigim için Ankara da doktor araştiriyorum.3 doktorla gorustum.Mesut kaya,Orhan Aydin,Yücel Taşkın ve bugün Muhittin Eski ile randevum var.Yucel Taşkın butcemi aşdi.zaten benim çok sikintili burnum yok.resim koymaya calisacagim.sizlerden ameliyat olanlar fikrini paylasirsa sevinirim.bende nihai fikrimi Mesut Kaya ile 2. Kez gorustukden sonra verecegim.
bana da bilgi verebilir misiniz acaba fiyat vesaire18 haziranda muhitdin eskiye ameliyat oldum dileyen olursa bilgi verebilirim
ne kadara olmuştunuz acabaBen de Vildan Baştürk Tutar a ameliyat oldum. Ona olan yakın arkadaşlarım olunca doktor gezmeden oldum. O yüzden diğer doktorları bilmiyorum ben burnumdan ve kendisinden memnun kaldım.
7500 e oldumne kadara olmuştunuz acaba
Bende Mesut Kaya’ya ameliyat olmak istiyorum. Salı günü boşluğu varmış aslında ama şu virüs yüzünden ailem istemiyor izin vermiyorum. 12000 fiyat verdilerBen yaklaşık 2 ay önce mesut kayaya ameliyat oldum. Ameliyat öncesi ve sonrasında ilgi ve alakası çok iyiydi. Burnum oldukça doğal oldu. Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. Ameliyat sonrasında, hiç acı olmadı. Söylediklerini aynen yaptım. Şuan dikiş izlerim bile neredeyse belli değil.
Bende Mesut Kaya’ya ameliyat olmak istiyorum. Salı günü boşluğu varmış aslında ama şu virüs yüzünden ailem istemiyor izin vermiyorum. 12000 fiyat verdiler
Aynen kimse ameliyat yapmıyor ama Mesut hıca yapıyormuş. Yine de korkuyorum ve böyle bir süreçte mecburi olmadığı sürece ameliyat düşünmüyorum. Sizin burnunuz nasıl şuan memnunsunuz değil miNereyse tüm Estetik Cerrahlar ameliyatları ve randevuları iptal ettiler zaten. Özel hastaneler de bu süreçte pandemi hastanesi olduğundan bu süreç çok uzun sürecek gibi ameliyatı iptal etmeyenler varsa da hastanelerden dolayı sıkıntı yaşanacak yani.
Aynen kimse ameliyat yapmıyor ama Mesut hıca yapıyormuş. Yine de korkuyorum ve böyle bir süreçte mecburi olmadığı sürece ameliyat düşünmüyorum. Sizin burnunuz nasıl şuan memnunsunuz değil mi
Kesinlikle öyle kime ameliyat olacaktınız?Ben geç almıştım ameliyat tarihini ama iptal oldu bu sebeple, şu durumu bir atlatalım ülkece burnumun acelesi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?