Ankara Burun Estetiği

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.358
17
358
Ankara
Merhabalar,

Uzun yıllardır burun estetiğini araştırıyorum ama bir türlü cesaret edemedim. Maddi olarak imkanım da çok yoktu.
Şimdi ciddi ciddi olmayı düşünüyorum. İlk ameliyatım olacak, burunda kemer ve burun ucu düşüklüğü var. Burda yazılan doktorları araştırdım instagramdan çoğunu takip ediyorum. 2 doktor arasında kaldım. Orhan Aydın ve Tevfik Sözen. Ücretlerle ilgili de telefonda görüştüm arada baya bir fark var. Bu durum beni Orhan hocaya yönlendiriyor ama aklımda Tevfik hocada.
Bana yardımcı olabilir misiniz? Veya önerdiğiniz başka doktor var mıdır?

Ben 1.5 ay önce Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Enerjisi ve iletişimi müthiş bir doktor, bu da işine yansıyor bence. Sorunsuz, ağrısız ve morarma olmayan bir ameliyat sonrası süreç geçirdim. Şekil konusunda da hiç sürpriz yaşamadım tam istediğim gibiydi, tavsiye ediyorum o yüzden.

Merhaba Ankara’da Prof. Dr. Güçlü Kaan Beriat var bence Kaan hoca ile de görüşüp öyle karar verin. Çok önemli bir operasyon bütün hayat kalitenizi ve psikolojinizi etkileyecek bunu unutmayın ve her aşaması hakkında bilgi edinin. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Merhaba teşekkür edeceğim araştıracağım.

Tevfik hocanın enerjisi gerçekten güzel ama bana biraz pahalı geldi Orhan hocayla kıyasladığımda.

Bugün önümüzdeki hafta için Gürcan Aslan'dan da randevu aldım. Sanırım Tevfik hocayı muayene ücretinden dolayı şimdilik iptal edeceğim. İçime sinmezse Tevfik hocaya gideceğim.

Ben de ankarada yaşıyorum eşim icin cok arastirdik. Ve konya da kulak burun bogazcı dr Emin eren e karar verdik. Zaten burun estetiğinde bayagı iyi bi dr muş. Egitim arastirma hastanesindeydi. Maddi olarak da az bir ödeme yaptik. Eşimin hem nefes alma sorunu cozuldü hem de şekli istedigimiz gibi oldu. Burnun damar sinir yapısını plastik cerraha gore daha iyi biliyor kulak burun bogaz doktorları. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendi burun kemerim için de emin eren hocayi düsunuyorum yine.

Orhan Aydın’a oldum 2 ay önce gayet memnunum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

Ben de konya da yasiyorum. Ankara da da burun estetigi icin dr arastirdim ama icime hicbiri sinmedi.

Merhaba, hala memnun mu esiniz burnundan ?

merhaba, henüz olmadıysanız Mesut Kaya;yı araştırın Ankarada sayılı doktorlardan biri.

Gürcan Aslan’la olan görüşmeniz nasıl geçti? Ben de kendisinden randevu almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…