Merhabalar,
Uzun yıllardır burun estetiğini araştırıyorum ama bir türlü cesaret edemedim. Maddi olarak imkanım da çok yoktu.
Şimdi ciddi ciddi olmayı düşünüyorum. İlk ameliyatım olacak, burunda kemer ve burun ucu düşüklüğü var. Burda yazılan doktorları araştırdım instagramdan çoğunu takip ediyorum. 2 doktor arasında kaldım. Orhan Aydın ve Tevfik Sözen. Ücretlerle ilgili de telefonda görüştüm arada baya bir fark var. Bu durum beni Orhan hocaya yönlendiriyor ama aklımda Tevfik hocada.
Bana yardımcı olabilir misiniz? Veya önerdiğiniz başka doktor var mıdır?
Merhaba Ankara’da Prof. Dr. Güçlü Kaan Beriat var bence Kaan hoca ile de görüşüp öyle karar verin. Çok önemli bir operasyon bütün hayat kalitenizi ve psikolojinizi etkileyecek bunu unutmayın ve her aşaması hakkında bilgi edinin. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Ben 1.5 ay önce Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Enerjisi ve iletişimi müthiş bir doktor, bu da işine yansıyor bence. Sorunsuz, ağrısız ve morarma olmayan bir ameliyat sonrası süreç geçirdim. Şekil konusunda da hiç sürpriz yaşamadım tam istediğim gibiydi, tavsiye ediyorum o yüzden.
Telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz yada özelden yazabilirsinizHer iki doktor da fiyat konusunda ne söyledi acaba?
Ben de ankarada yaşıyorum eşim icin cok arastirdik. Ve konya da kulak burun bogazcı dr Emin eren e karar verdik. Zaten burun estetiğinde bayagı iyi bi dr muş. Egitim arastirma hastanesindeydi. Maddi olarak da az bir ödeme yaptik. Eşimin hem nefes alma sorunu cozuldü hem de şekli istedigimiz gibi oldu. Burnun damar sinir yapısını plastik cerraha gore daha iyi biliyor kulak burun bogaz doktorları. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendi burun kemerim için de emin eren hocayi düsunuyorum yine.Merhabalar,
Uzun yıllardır burun estetiğini araştırıyorum ama bir türlü cesaret edemedim. Maddi olarak imkanım da çok yoktu.
Şimdi ciddi ciddi olmayı düşünüyorum. İlk ameliyatım olacak, burunda kemer ve burun ucu düşüklüğü var. Burda yazılan doktorları araştırdım instagramdan çoğunu takip ediyorum. 2 doktor arasında kaldım. Orhan Aydın ve Tevfik Sözen. Ücretlerle ilgili de telefonda görüştüm arada baya bir fark var. Bu durum beni Orhan hocaya yönlendiriyor ama aklımda Tevfik hocada.
Merhaba, ne kadara oldunuz acabaOrhan Aydın’a oldum 2 ay önce gayet memnunum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Merhaba, ne kadara oldunuz acaba
Merhaba, hala memnun mu esiniz burnundan ?Ben de ankarada yaşıyorum eşim icin cok arastirdik. Ve konya da kulak burun bogazcı dr Emin eren e karar verdik. Zaten burun estetiğinde bayagı iyi bi dr muş. Egitim arastirma hastanesindeydi. Maddi olarak da az bir ödeme yaptik. Eşimin hem nefes alma sorunu cozuldü hem de şekli istedigimiz gibi oldu. Burnun damar sinir yapısını plastik cerraha gore daha iyi biliyor kulak burun bogaz doktorları. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendi burun kemerim için de emin eren hocayi düsunuyorum yine.
merhaba, henüz olmadıysanız Mesut Kaya;yı araştırın Ankarada sayılı doktorlardan biri.Merhabalar,
Mesut kaya ve Orhan Aydın vardı aklımda ama okudukça karşıma hakan soygür çıkıyor aklımı çelmiyor değilmerhaba, henüz olmadıysanız Mesut Kaya;yı araştırın Ankarada sayılı doktorlardan biri.
Ücretleri nasıl aşağı yukarı orhan ve hakan beyin?Mesut kaya ve Orhan Aydın vardı aklımda ama okudukça karşıma hakan soygür çıkıyor aklımı çelmiyor değil
Orhan bey için 8-11 arası değişiyor dediler ama hakan beyi hiç bilmiyorumÜcretleri nasıl aşağı yukarı orhan ve hakan beyin?
Orhan aydina 4 kasim 2020 de ameliyat oldum cok memnun kaldim tavsiye ederim merak ettiklerinizide cevaplandirabilirimMesut kaya ve Orhan Aydın vardı aklımda ama okudukça karşıma hakan soygür çıkıyor aklımı çelmiyor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?