Ankara burun estetiği

zella06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
8
4
1
Merhaba ben burun estetiği için Ankara daki en iyi doktoru arıyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaslar ben ankarada Ömer ekin e oldum ameliyatimi,kendisi cok tatli sevecen biri,4ay once kendisine meme diklestirme ve buyutme ameliyati olmus ve cok memnun kalmistim,bu yuzden burun ameliyatimi da hic tereddutsuz kendisine oldum,burunla ilgili suan bir sikintim yok agrim sizim olmadi sisliklerim ve morluklarimda yok olmak uzere ama henuz ameliyatimin 8.gunu oldugu icin cok yeni,burnum hala odemli ve bantli oyuzden goruntuyle ilgili bi yorum yapamam dogru olmaz zaman gectikce yorumumu guncellerim,ama ankarada olup estetik dusunenlere bi gidip Ömer hocayla gorusmelerini tavsiye ederim

Ankara’da bu işi iyi yapan doktorlara ameliyat olmuş çok kişi var forumda bence geçmiş konulara da göz atın ve oradaki doktorların hepsiyle ön görüşme yapın öyle basit bi ameliyat değil iki üç doktorla görüşüp karar vermeyin derim ve burada doktorların hastalarını ve yorumlarını da bulacağınız için eski konuları da incelerseniz daha doğru bilgi edinirsiniz. Ben de 19 Eylül’de ameliyat oldum ve yeni olmasına rağmen hem ilgisinden hem sonuçtan memnun kaldığım için kendi doktorumu önerebilirim Prof. Dr. Güçlü Kaan Beriat. En azından görüşmeye gideceğiniz doktorlar arasına eklemenizi tavsiye ederim.
Merhaba burnunuzun resmini gönderebilir misiniz rica etsem bende bir araştırma içerisindeyim de ☺️

Merhaba, ben de Diren Çelik’e 18 gün önce ameliyat oldum. Sonuçtan memnunum şimdilik. Üstelik ameliyat sonrası süreç de sıfır ağrı ve acı ile geçti, çok rahattı. Ben de doktorumu önerebilirim. Daha önce dört arkadaşım da aynı doktora ameliyat oldu ve hepsi de çok memnun. En eski ameliyat olan iki sene önce olmuştu, bir yıldan sonra çok değişim olmuyor tabi ama süreç ve sonucu hepsinde gördüğüm için ben de cesaret edip oldum ve şu an için beğeniyorum. Sorunuz olursa bana da özelden yazabilirsiniz.

Back
X