Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar bütçeniz var?Merhaba ben burun estetiği için Ankara daki en iyi doktoru arıyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Tural Fatullayev olabilir16 bine kadar verebilirim iyi bir doktor olsun da en önemlisi o
Ankara’da bu işi iyi yapan doktorlara ameliyat olmuş çok kişi var forumda bence geçmiş konulara da göz atın ve oradaki doktorların hepsiyle ön görüşme yapın öyle basit bi ameliyat değil iki üç doktorla görüşüp karar vermeyin derim ve burada doktorların hastalarını ve yorumlarını da bulacağınız için eski konuları da incelerseniz daha doğru bilgi edinirsiniz. Ben de 19 Eylül’de ameliyat oldum ve yeni olmasına rağmen hem ilgisinden hem sonuçtan memnun kaldığım için kendi doktorumu önerebilirim Prof. Dr. Güçlü Kaan Beriat. En azından görüşmeye gideceğiniz doktorlar arasına eklemenizi tavsiye ederim.Merhaba ben burun estetiği için Ankara daki en iyi doktoru arıyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ankara’da bu işi iyi yapan doktorlara ameliyat olmuş çok kişi var forumda bence geçmiş konulara da göz atın ve oradaki doktorların hepsiyle ön görüşme yapın öyle basit bi ameliyat değil iki üç doktorla görüşüp karar vermeyin derim ve burada doktorların hastalarını ve yorumlarını da bulacağınız için eski konuları da incelerseniz daha doğru bilgi edinirsiniz. Ben de 19 Eylül’de ameliyat oldum ve yeni olmasına rağmen hem ilgisinden hem sonuçtan memnun kaldığım için kendi doktorumu önerebilirim Prof. Dr. Güçlü Kaan Beriat. En azından görüşmeye gideceğiniz doktorlar arasına eklemenizi tavsiye ederim.
Ben uzun yıllar doktorları araştırdım gidip görüşmediğim doktor da kalmadı evet Kaan hocayı da tavsiyeler üzerine keşfettim ameliyat ettiği kişilerin (tanıştığım kişiler) son hallerini de canlı gördüğüm için hoşuma gitti gidip görüştüğümde aklıma en çok yatan doktor oldu. Hasta fotoları paylaşmıyor kendisi ben de sormuştum neden paylaşmıyorsunuz diye doğru bulmuyorum ancak izin veren hastalarımın fotoğraflarını görmek isteyenlere görüşmeye geldiklerinde gösteriyorum demişti. Nadiren ziyaretine gelen hastalarıyla story atıyorMerhaba ameliyat ücreti ne kadar acaba? İnstagramına baktım da hiç hastasının ameliyat fotosunu da göremedim. Siz tavsiye üzerine mi gittiniz?
Kaan hocanın soyadı nedirBen uzun yıllar doktorları araştırdım gidip görüşmediğim doktor da kalmadı evet Kaan hocayı da tavsiyeler üzerine keşfettim ameliyat ettiği kişilerin (tanıştığım kişiler) son hallerini de canlı gördüğüm için hoşuma gitti gidip görüştüğümde aklıma en çok yatan doktor oldu. Hasta fotoları paylaşmıyor kendisi ben de sormuştum neden paylaşmıyorsunuz diye doğru bulmuyorum ancak izin veren hastalarımın fotoğraflarını görmek isteyenlere görüşmeye geldiklerinde gösteriyorum demişti. Nadiren ziyaretine gelen hastalarıyla story atıyorİzin almadan hastalarının fotoğraflarını da çekmiyor zaten. Ücreti yazıyorum özelden.
Güçlü Kaan BeriatKaan hocanın soyadı nedir
Ben uzun yıllar doktorları araştırdım gidip görüşmediğim doktor da kalmadı evet Kaan hocayı da tavsiyeler üzerine keşfettim ameliyat ettiği kişilerin (tanıştığım kişiler) son hallerini de canlı gördüğüm için hoşuma gitti gidip görüştüğümde aklıma en çok yatan doktor oldu. Hasta fotoları paylaşmıyor kendisi ben de sormuştum neden paylaşmıyorsunuz diye doğru bulmuyorum ancak izin veren hastalarımın fotoğraflarını görmek isteyenlere görüşmeye geldiklerinde gösteriyorum demişti. Nadiren ziyaretine gelen hastalarıyla story atıyorİzin almadan hastalarının fotoğraflarını da çekmiyor zaten. Ücreti yazıyorum özelden.
Ben de öyle bir post paylaşan bir doktor biliyorum. Aynı kişi acaba özelden yazar mısınız? Ben ameliyat oldum 3 ay oldu. Doktor da olması gereken en önemli özellik bence insani yönü. Benim doktorumun bu yönü çok kuvvetli, çok mütevazi bir insandı. Güven verdiği için kendisine oldum. Ama nihai sonucu görmeden buradan isim vermek istemiyorumÇok merak ettim şimdi çünkü instagram doktorların reklam yeri oldu artık. Nispeten daha kolay burunları minicik hale getirip çok başarılı doktormuş gibi davranıyorlar, zor hastaları ise hiç sevmiyorlar. İnstada gayet güleryüzlü gidiyorum adam tebessüm bile etmiyo. İnstada ben önceki doktorunun adını tabi ki sormadım etik değil yazmış bi fotonun altına gidiyorum görüşmeye doktorumun adını soruyo çok komikler gerçekten sahteler. Tamam bakıyorum teşekkürler![]()
Haklısınız benim de görüşmelerimde bu tarz doktorlarla karşılaştığım oldu Kaan hocaya biraz çekinerek gitmiştim o sebeple ama aksine çok Güler yüzlü ve yaptığı işten emin bir hali vardı oluru olmazı açıkça söyleyince güvenimi de kazandı. Umarım içinize sinen ve istediğiniz buruna sizi kavuşturacak doktoru bulursunuzÇok merak ettim şimdi çünkü instagram doktorların reklam yeri oldu artık. Nispeten daha kolay burunları minicik hale getirip çok başarılı doktormuş gibi davranıyorlar, zor hastaları ise hiç sevmiyorlar. İnstada gayet güleryüzlü gidiyorum adam tebessüm bile etmiyo. İnstada ben önceki doktorunun adını tabi ki sormadım etik değil yazmış bi fotonun altına gidiyorum görüşmeye doktorumun adını soruyo çok komikler gerçekten sahteler. Tamam bakıyorum teşekkürler![]()
Ben uzun yıllar doktorları araştırdım gidip görüşmediğim doktor da kalmadı evet Kaan hocayı da tavsiyeler üzerine keşfettim ameliyat ettiği kişilerin (tanıştığım kişiler) son hallerini de canlı gördüğüm için hoşuma gitti gidip görüştüğümde aklıma en çok yatan doktor oldu. Hasta fotoları paylaşmıyor kendisi ben de sormuştum neden paylaşmıyorsunuz diye doğru bulmuyorum ancak izin veren hastalarımın fotoğraflarını görmek isteyenlere görüşmeye geldiklerinde gösteriyorum demişti. Nadiren ziyaretine gelen hastalarıyla story atıyorİzin almadan hastalarının fotoğraflarını da çekmiyor zaten. Ücreti yazıyorum özelden.
Ben de öyle bir post paylaşan bir doktor biliyorum. Aynı kişi acaba özelden yazar mısınız? Ben ameliyat oldum 3 ay oldu. Doktor da olması gereken en önemli özellik bence insani yönü. Benim doktorumun bu yönü çok kuvvetli, çok mütevazi bir insandı. Güven verdiği için kendisine oldum. Ama nihai sonucu görmeden buradan isim vermek istemiyorum
Haklısınız benim de görüşmelerimde bu tarz doktorlarla karşılaştığım oldu Kaan hocaya biraz çekinerek gitmiştim o sebeple ama aksine çok Güler yüzlü ve yaptığı işten emin bir hali vardı oluru olmazı açıkça söyleyince güvenimi de kazandı. Umarım içinize sinen ve istediğiniz buruna sizi kavuşturacak doktoru bulursunuz![]()
Çok şükür ki benim doktorum öyle halden anlayan biri. Kesinlikle her yönüyle yıpratıcı bir süreç doktorların bu şekilde tavır sergilemesi çok yanlışÖzelden yazayım. Evet zaten keyfimizden borca girip ameliyat masasına yatmıyoruz. Maddi manevi yıpranıyoruz yeter ki psikolojimiz düzelsin daha iyi hissedelim diye. Ama bazıları hasta olarak görmeyi bırak müşteri olarak bile görmüyorlar işlerine gelen bi burun olmayınca. O yüzden benim de en çok ihtiyacım olan şey doktorun beni anlaması ve güven vermesi daha karşıma çıkmadı öyle bi doktor.
Ben 1 ay önce Muhitdin Eski'ye ameliyat oldum ve şuan memnunum. Sorunuz olursa yazabilirsinizMuhittin Eski ve mesut kaya hakkında çok iyi yorumlar okudum şimdilik ikisi var aklımda bu iki doktordan şikayeti olan var mıdıt acaba
merhaba ücreti bana da özelden yazabilir mısınızBen uzun yıllar doktorları araştırdım gidip görüşmediğim doktor da kalmadı evet Kaan hocayı da tavsiyeler üzerine keşfettim ameliyat ettiği kişilerin (tanıştığım kişiler) son hallerini de canlı gördüğüm için hoşuma gitti gidip görüştüğümde aklıma en çok yatan doktor oldu. Hasta fotoları paylaşmıyor kendisi ben de sormuştum neden paylaşmıyorsunuz diye doğru bulmuyorum ancak izin veren hastalarımın fotoğraflarını görmek isteyenlere görüşmeye geldiklerinde gösteriyorum demişti. Nadiren ziyaretine gelen hastalarıyla story atıyorİzin almadan hastalarının fotoğraflarını da çekmiyor zaten. Ücreti yazıyorum özelden.