Arkadaşlar merhaba.Benim burnumda deviasyon,içte yapışıklık ve kemer var.Ameliyat olmayı düşünüyorum 1 hafta sonra ankaraya gideceğim bütçem de kısıtlı.dr özmen kara ve dr erol tunç arasında kaldım.özmen beye geçen hafta arkadaşım oldu şu anlık memnun.erol beyle alakalı pek yorum göremedim yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba.Benim burnumda deviasyon,içte yapışıklık ve kemer var.Ameliyat olmayı düşünüyorum 1 hafta sonra ankaraya gideceğim bütçem de kısıtlı.dr özmen kara ve dr erol tunç arasında kaldım.özmen beye geçen hafta arkadaşım oldu şu anlık memnun.erol beyle alakalı pek yorum göremedim yardımcı olursanız çok sevinirim
Özmen beye ben oldum oldukça ilgisiz bir doktor. İstediğiniz bir şekil varsa yapabileceğini düşünmüyorum ne derseniz deyin kendi bildiğini yapıyor. ameliyat sonrası iletişim kurmak da çok zor bir doktor. Deviasyon sorununuz varsa kesinlikle Tural FATULLAYEV'e ameliyat olun bir ay önce kırık burna sahip bi arkadaşım oldu çok memnun. Tural hoca çok ilgili ve ameliyat öncesi endişe ve korkularınızı tek tek cevaplayıp sizi rahatlatabiliyor, başından savar gibi davranmıyor.