Ankara burun estetiği

Eren taştan a olacağım inşallah

Hangi dr a ameliyat oldunuz?

Evet ben de Ankaradan iyi bir dr araştırıyorum çok teşekkür ederim araştıracağım şimdi
Kolaygelsin, umarım içinize sinen bir doktor bulursunuz. Benim doktorum hrs hastanesinde yaptı ameliyatımı görüşmemiz de orada oldu, ücretsiz ilk muayenesi.

Kaç tl acaba? Ne açıdan tercih ettiniz?
39 bin ilk ameliyat fiyatıydı sanırım… yalnız okul işlerim çıktı ertelemek durumdayım kendisi bu işin en iyilerinden diye biliyorum, aldığı eğitimler ve verdiği eğitimlerin yanısıra instagram da tarzını beğeniyorum o yüzden tercih etmiştim

Ameliyat oldunuz mu acaba? Kime oldunuz? Memnunmusunuz?

Mrblar. Dr bulabildiniz mi? Ameliyat oldunuz mu acab? Aynı süreci yaşıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Merhabalar
Ankarada revizyon ameliyatı için dr araştırıyorum hala bulamadım birkaç bulduğum kişi 30-35 bin tl dedi çok büyük rakamlar. deneyimi olan varsa lütfen paylaşsın

Merhaba vedat taşa ameliyat olduğunuzu söylemişsiniz bende hakan soygür ve vedat taş arasındayım siz nasılsınız memnun musunuz?
Memnunum ben, kalın derili olmama rağmen çıkan sonuç iyi bence. Etrafımdakiler de beğeniyor. Her şeyden önce isteklerimi iyi dinledi ve benim istediğim tarif ettiğim burun oldu. Yine de iyi düşünün kolay bir ameliyat değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…