ankara burun estetiği

ela444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
36
10
36
44
Arkadaşlar, merhaba...
Yıllardır burun estetiği için Ankara da doktor arıyorum. Birsürü doktor var ancak, burda yazılanlara da bakıyorum. Birinin süper dediği doktora biri kesinlikle gimeyin çok kötü diyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Kararlıyım kesin yaptıracağım ama doktor bulamıyorum. Kimi için iyi doktor kimi için kötü durumuna çözüm için resimlere bakıyım dedim ama malum dogur dürüst resimde yok. Artık bayramdan sonra yaptıracağım. Beklemek en kötüsü. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz...

bu kişinin memnuniyetiyle de alakalı. bence siz görüşmelere gidin bir kaç yerle .içinize sinene de yaptırın.

evet gittim bir iki doktora. ancak araştırdıkça olumsuz yorum okudukça insan karar veremıyor. yinede teşekkur ederım

Ne kadar çok beklentiye girerseniz o kadar hayal kırıklığı yaşarsınız. Memnun olmayanların çoğu ya beklentilerini yüksek tuttuğu için ya da doktorla aynı dili konuşmadığından memnun kalmadı.

Ben 1 ay once oldum ilk andan itibaren cok memnunum hem fiyati bana uygunds hemde hep guzel yorumlar duyuyordum ankarada esabil eker e oldum

Yapiyor ben ozelde oldum esabil beye
Fiyatta suan ozelde 3.500 ilaa 4000 arasinda tutuyor
Devlette 2.300 civari ama 2 ay gun atiyor

Back
X