Ankara çağ hastanesinde gebelik takibi ve doğum yapan arkadaşlar

ersoyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
138
0
46
Ankara
Kızlar ben şu anda çağ hastanesine gidiyorum 14 haftalık gebeyim doktorum güler şahin iyi bi doktor ama nedense hastaneye her gidişimde sanki devlet hastanesine gidiyormuşum gibi bi izlenim yaratıyor.. doğumunu orada yapmış arkadaşlar varsa lütfen deneyimlerinizi paylaşın sizce burda devam etmelimiyim,tavsiye edermisiniz, lütfen değerli fikirlerinize ihtiyacım var..

Çağ hastanesine giden yokmuuuu.. orada yakını veya kendi doğum yapmış arkadaşların fikirlerini duymayı ümit etmiştim ama sanırım kimsenin bu hastaneyle ilgili bi tecrübesi yok maalesef..:44::44::44:

Umarım hastaneni bilen birileri çıkar ersoyum
Nasılsın buarada ? Bebiş nasıl
ayy canım nasıl şaşırdım seni görünce teşekkürler iyiyim bebişde iyi çok şükür.. daha erken ama doğum için hastaneye karar vermeye çalışıyorum.. sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş varmı..

Daha bebeiş yok tatlım.. Çalışmalara devamm Hayırlısı
başka hastaneleri de gez istersen bir doktorlarıyla görüş.. İçine hangisi sinerse onda doğumunu gerçekleştirirsin İnşallah hayırlısıyla.
İstersen bir de "Ankara'da ki hastaneler ve kadın doğum doktorları" diye bir başlık aç gebelik bölüne.. Belki önerisi olanlar olabilir... İnşallah yardımcı olan çıkar ersoyum ...

Canım çok teşekkür ederim ilgin için,inşallah içime sinen bi yer bulurum gerçi doktorumdan memnunum sadece ilk doğum olacağı için hastaneninde konforlu olmasına bakıyorum sanırım çok şey istiyorum neyse sağlıcakla gelsinde bebeğim gerisi boş..Rabbim inşallah en kısa zamanda senide böyle tatlı telaşların içine sokar bitanem ama durmak yok çalışmalara devam özellikle yumurtlama günlerini iyi değerlendir bide adaçayı ve soğan suyu iç bol bol güzel haberlerini bekliyorum inşallah..

İnşallah canım İnşallah.. Bakalım hayırlısı

canım seni etkilemek istemem ama arkadaşım orda epidural normal doğum yaptı. kızı resmen anestezisiz doğurttular. zaten özellere göre daha ucuz..ve de aynen devlet hastanesi modunda. arkadaşım bin pişman. ve hiç ilgilenmemişler.

canım teşekkür ederim cevabın için bende hastane hakkında iyi ,kötü yorumlar duymak için açtım konuyu ne etkilemesi aksine paylaştığın için sevindim..

kızlar hastanemi değiştirdim umarım pişman olmam tdv 29 mayıs hastanesi yeşim hanımdan randevu aldım umarım isteklerimi karşılayabilecek bir hastanedir gerçi uzunca araştırdım çoğu kişi överek bahsetmiş kullandığı cihazlar son model hastaneninde nezih bi ortamı var.yeşim hanım hakkındada güzel şeyler duydum randevudan sonra sizlere izlenimlerimi aktarırım

bu arada ücretlerini de öğrendim muayene ücretleri 42 tl, normal doğum kdv dahil 1750 tl ,sezaryan 2250 tl bana uygun gibi geldi siz nedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…