• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Çayyolu,ÜMitköy,Konutkent Civarı Kreş Önerisi Olan Var mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

purpleandbrown

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
16
0
6
35
Ankara
Çayyolu,Ümitköy, Konutkent, Koru civarında gerçekten güvenilir bir kreş arıyorum.Bebeğim Eylülde 1,5 yaşında olacak.Bu yaşta anaokulları alıyor mu acaba?

Çayyolu,Ümitköy, Konutkent, Koru civarında gerçekten güvenilir bir kreş arıyorum.Bebeğim Eylülde 1,5 yaşında olacak.Bu yaşta anaokulları alıyor mu acaba?

Selam, yeni uye old um umarim dogru gelir mesaj. Basis bir konu arastirirken gordum. Benin kizim 2 yasinda biz de cayyolundayiz. 4 ay once kizima ores aramaya basladim. Cok arastirdim. O za man kizim duzgun konusmayi birakin sadece baba diyordu. Hem kizimin konusmasina hem de sosyal acidan gelisimine katki saglamasini istedim. Fertelli adinda kresi buldum. Yarim gun olarak gonderiyorum. Kizimin konusmasi masallah cok acildi. Sarki soyluyor. Yemek yemeyen cocuk masallah yemek yiyiyor. Ogretmenleri cok ilgili. Temiz bir kres. Isterseniz bir bakin Fertelliye.

Umarim gonlunuzce olur...

Selam, yeni uye old um umarim dogru gelir mesaj. Basis bir konu arastirirken gordum. Benin kizim 2 yasinda biz de cayyolundayiz. 4 ay once kizima ores aramaya basladim. Cok arastirdim. O za man kizim duzgun konusmayi birakin sadece baba diyordu. Hem kizimin konusmasina hem de sosyal acidan gelisimine katki saglamasini istedim. Fertelli adinda kresi buldum. Yarim gun olarak gonderiyorum. Kizimin konusmasi masallah cok acildi. Sarki soyluyor. Yemek yemeyen cocuk masallah yemek yiyiyor. Ogretmenleri cok ilgili. Temiz bir kres. Isterseniz bir bakin Fertelliye.

ücreti ne kadar caba tam ve yarım gün olarak

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin.Sevgiler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba oncelikle bebis gelecek sanirim hayirli olsun.

Ben yarim gun gonderiyorum ingilizcesi ve eve birakma yani serves ucreti dahil 650 Tl veriyorum. Ama tam gunu bilmiyorum.

Serves ucreti derken bizim ev krese 50_100 metre arasi . Biraz egim var krese' benimde belim rahatsiz oldugu icin ve halen kizimda kucak istedigi icin sagolsunlar Araba ile indiriyorlar .yanlis yonlendirmek istemedigim icin tekrar yazdim.

Iyi gunler dilerim

merhaba benimde 14 aylık çocuğum var. Evde kadına güvenemediğim için bende kreş araştırmasına girmiştim ve adını bir çok kişiden duyduğum konutkent 1 çarşısının hemen arkasındaki Mutlu yaşam kolejinin kreşine verdim.ilk gittiğim andan itibaren çok sıcak karşılandım, her gün almaya gittiğimde de aynı ilgiyle çocuğumu teslim alıyorum. Kreşin çocuğuma çok şey kattığını düşünüyorum,öncelikle kendine olan güveni arttı ve insanlarla daha sıcak ilişki kurabiliyor.Gittiğimiz kreşin koleji de olduğu için 1 yaşında olmasına rağmen ingilizce,drama,resim ve müzik derslerine katılıyor çoçuğum. inşallah sizde kendinize uygun kreşi bulabilirsiniz.

Merhaba benim kızım yaşamkentte Ilkyaşam kreş ve gündüz bakımevine gidiyor. Temiz, güvenilir bir yer. Sahibi bir psikolog ve çok ilgili; çok tecrübeli ve başarılı bir öğretmenleri var, diğer öğretmenler de çok ilgili, güleryüzlü ve başarılı. Kızımın gelişimine çok katkısı oldu. Her gün İngilizce dersi ve haftada bir gün Orf dersi var, bunların öğretmenleri dışarıdan geliyor ve onlar da çok tecrübeli. Kızım tam gün gidiyor, 825 tl ödüyoruz.

Merhaba benim oğlum ümitköyde minik dahilere gidiyor. Ümitköyde butik bir yer içerisi temiz ve ev havasında şirin ama içerisi çok havalı görünmüyor. öğretmenleri sıcak geldi bana çevresindeki yerlere göre fiyatı uygun ayrıca kreşlerin şaşalı sözleri veya verildiği söylenen eğitimlerden önce oğlumun mutlu bir şekilde oraya gidip gelmesi benim için birinci öncelikte. açılışa özel kampanyasında kaydettirdik 5 tam güne 650 tl veriyoruz. umarım artmaz. geçen sene büyük kollejlerde 1000 tl üstünde aylık ücretle 15 - 20 çocuk arasında hastalıktan kurtulmayan oğlum şimdik keyifli bir şekilde kreşine gidip geliyor. Doğru yeri bulana kadar içimde sıkıntıyla iştede huzursuz oluyordum, şimdilik işler yolunda gidiyor inşallah böyle devam eder darısı başına kolay gelsin.

Merhaba benim kızım Fertelli Çocuk Akademisine gidiyor. çok memnunuz. doğru yeri bulmak çok önemli. baya araştırmıştık zamanında ve Fertellinin sıcaklığı ev gibi. asla gözüm arkada kalmıyor.

Back
X