- Konu Sahibi purpleandbrown
Çayyolu,Ümitköy, Konutkent, Koru civarında gerçekten güvenilir bir kreş arıyorum.Bebeğim Eylülde 1,5 yaşında olacak.Bu yaşta anaokulları alıyor mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çayyolu,Ümitköy, Konutkent, Koru civarında gerçekten güvenilir bir kreş arıyorum.Bebeğim Eylülde 1,5 yaşında olacak.Bu yaşta anaokulları alıyor mu acaba?
ücreti ne kadar caba tam ve yarım gün olarakSelam, yeni uye old um umarim dogru gelir mesaj. Basis bir konu arastirirken gordum. Benin kizim 2 yasinda biz de cayyolundayiz. 4 ay once kizima ores aramaya basladim. Cok arastirdim. O za man kizim duzgun konusmayi birakin sadece baba diyordu. Hem kizimin konusmasina hem de sosyal acidan gelisimine katki saglamasini istedim. Fertelli adinda kresi buldum. Yarim gun olarak gonderiyorum. Kizimin konusmasi masallah cok acildi. Sarki soyluyor. Yemek yemeyen cocuk masallah yemek yiyiyor. Ogretmenleri cok ilgili. Temiz bir kres. Isterseniz bir bakin Fertelliye.
Umarim gonlunuzce olur...
Selam, yeni uye old um umarim dogru gelir mesaj. Basis bir konu arastirirken gordum. Benin kizim 2 yasinda biz de cayyolundayiz. 4 ay once kizima ores aramaya basladim. Cok arastirdim. O za man kizim duzgun konusmayi birakin sadece baba diyordu. Hem kizimin konusmasina hem de sosyal acidan gelisimine katki saglamasini istedim. Fertelli adinda kresi buldum. Yarim gun olarak gonderiyorum. Kizimin konusmasi masallah cok acildi. Sarki soyluyor. Yemek yemeyen cocuk masallah yemek yiyiyor. Ogretmenleri cok ilgili. Temiz bir kres. Isterseniz bir bakin Fertelliye.
Umarim gonlunuzce olur...
ücreti ne kadar caba tam ve yarım gün olarak
Merhaba oncelikle bebis gelecek sanirim hayirli olsun.
Ben yarim gun gonderiyorum ingilizcesi ve eve birakma yani serves ucreti dahil 650 Tl veriyorum. Ama tam gunu bilmiyorum.
Merhaba oncelikle bebis gelecek sanirim hayirli olsun.
Ben yarim gun gonderiyorum ingilizcesi ve eve birakma yani serves ucreti dahil 650 Tl veriyorum. Ama tam gunu bilmiyorum.