Tüp Bebek Merkezleri ankara cebeci hastahanesinde tüp bebek deneyenler

umudaMerhaba

Rabbim meleğimi nasip et
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
2.351
4
116
Diğer
arkadaşlar slm aranızda ankara cebecide t bebek yaptırıp olumlu sonuç alan varmı bide eşi micro tese olan varmı teşekkürler

Geçtiğimiz ay denedik cebecide ama maalesef sonucumuz olumsuz oldu
eşim azosperm microtese oldu sperm bulundu ama döllenme gerçekleşmediği için transfer yapılamadı şimdi ilaç tedavisi görüyor eşim kaan aydos ta.yarın kontrol için gidecek ankaraya.
hakkınızda hayırlısı olsun

canım teşekkür ediyorum yani orayı önerirmisin bana labaratuar ortamı ilgi nasıl

Merhaba Sevgidolu,
Ben de şubat ayında ilk mikro denememi ankara üniversitesi'nde yaptırdım ve malesef olumsuz sonuçlandı.Bizim problemimiz eşimden kaynaklanıyordu.Tese gerekebilirdi ve bunu Kaan hoca yapsın istediğimiz için orada yaptırmıştık.Eşime Tese gerekmedi ama elde edilen spermlerle de olumlu bi sonuç alamadık.Ben ekipten menun kalmıştım.Benim doktorum Murat Beydi.sağolsun ne zaman gitsem ilgilenirdi.Embriyologumuz Sinan bey de Kaan bey gibi çok ilgili ve çok şekerdi.
Bu işler nasip meselesi.Benimle aynı gün transfer olan arkadaş şu an hamile.
İnşallah sen de gönlüne göre bi sonuç alırsın...

Kaan bey muhteşem bir hocadır.Bizlerde bir kez tüpbebek ve birkezde dondurulmuş embriyolarla denedik ve maalesef negatif sonuç aldık.Bayan arkadaşlara tavsiyem doktorlara özel tedavi olmaları.Bu durumda daha iyi ilgileniyorlar.Hastanenin tek farkı kalabalık olması.Ama ben bu sefer özel merkezde deneyeceğim.Benim doktorum ise cem bey'di oda muhteşem bir doktor...

kızlar tşk yani kaan hocayı tavsiye ediyosunuz ama tüp bebek merkezi nasıl yani labaratuar ortamı felan güvenilirmi bide unutmabirgün arkadaşım özel doktora gidin derken yani yani cebecideki doktor özelinemi gidelim tam anlamadım

bende orada 2 tüp bebek denedim...
doktorum özeldi...ruşen bey..çok saygıdeğer bir insandı ama sadece doktor yetmiyor burada canım..
eğer imkanın var ise ben kesinlikle tüp bebek merkezlerini seç derim..
biz şahsen kendi adımıza çok pişman olduk..
sebebide labaratuvar ortamı ve deneyim...
tabiki bu işler kısmet işleri ama...
benim ilkinde 21 yumurtam oluştu döllenen olmadı..
ikincisindede 12 yumurtam oldu ama sadece zor zar 1 tane döllendi oda olmadı...
suçlama değil belkide sorun bizden kaynaklı ama kesinlikle ben iyi seçilmiş bir merkezin laboratuvar ına daha güvenilir gibi düşünüyorum...geç kalmış olsakta
ama dediğim gibi cidden doktorları süper o konuda şüphen olmasın....

özlemciğim çok tşk canım biz özel merkezlere gitmek istiyoruz ama kaan aydos için mecbur gibiyiz şu an çünkü eşime microtese yapılacak ve dalında en iyi doktor oymuş yoksa ben genart veya gürcan klinic düşüşünüyordum sizin problem ne canım

canım pko hastasıyım..
bizde doktorumuza çok güvenmiştik aslında süperde bir doktor..prof birde yani..
ama bu yeterli değilmiş onu anladık bizde...
bizde gürgan klinikteyiz canım bu arada:)

özlem sana bir sorum olacak
bizde cebecide tüp bebek denedik doktorum cem beydi
12 yumurtam toplandı ama bizde de döllenme olmadı
size neden döllenme olmadığı konusunda ne dediler?
bize ayrıntılı açıklama yapılmadı bizde o üzüntüyle soramadık ama hep merak ediyorum döllenme niye olmayabilir?
spermler kalitesiz olabilir dendi sadece.
cevabını bekliyorm

Sevgidolu merhaba,
Biz de Kaan hoca için orayı tercih etmiştik ve ikinci deneme için çok kararsızım nerede yaptırsak diye.
Bugün Ank. Üniversitesi'ne görüşmek için gitmiştik,tüp bebek servisinin 2 aylığına falan tadilata gireceğini söylediler.Planlarını ona göre yap canım,Gelmeden hastaneyi mutlaka ara..
Allah yardımcınız olsun...

canım çok sağolun hepiniz milkpınar arkadaşım demek tadilat olcak peki sordunuzmu kaan hoca microteseyi başka yerde yapmıyomuymuş

ya arkadaşlar anladığım kadarıyla bu merkezde yapıp tutan fazla yok sırf kaan hoca içindi enim ilgim e ozaman ne yapsak arkadaşlar eşime tese olması lazım çok kararsız kaldım

sevgidolu biz istanbulda yaşıyoruz sırf Kaan hoca için gidip geliyoruz ankaraya
eşim kaan hocada 2 kez ameliyat oldu biri tıkanıklık içindi biri de microtese di.kendisi mükemmel bir insan gidin görün konuşun kendisi çok tecrübeli ama ben ankarada tüp bebek sürecinde çok yıprandım ve döllenme gerçekleşmeyince tekrar oraya gitmek içimden gelmiyor kendi doktorum da cem beydi o da çok ilgili biri.
şimdi eşim hala kaan hoca da tedavide ilaç kullanıyo haziranda tekrar gidecek o zaman ki duruma göre karar vericez istanbulda yaptırırsak emre bey yada memorial da semih bey ikisinden biri olacak.
belli olmaz belki ankara yollarına tekrar düşeriz

aşkböceğim sağol canım inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın benim tüp bebekte en son düşündüm yerler tıp fakülteleri ahhhhhhh kaan hoca orada olmasa direk özelleri ararım tıpa hiç güvenmiyorum

canım çok sağolun hepiniz milkpınar arkadaşım demek tadilat olcak peki sordunuzmu kaan hoca microteseyi başka yerde yapmıyomuymuş

Valla hiç sormadık canım,yani hastane tadilattayken tüp bebek bölümü ne iş yapacak bilmiyorum.Kaan hoca o kadar hasta dotu bir insan ki ne kendine ait özel bi muayenehanesi var ne de özel hastanelerde işi.İstese ne kadar zengin olabilir sen de biliyorsun ne kadar hastası var...Allah onun için ettiğimiz duaları da kabul etsin inşallah...

arkadaşlar merhaba,
biz de bir iki ay içinde tüp bebek tedavisine başlayacağız. daha hiç denememiz olmadı. bu ilk olacak. herkes gibi ben de iyi bir merkeze giderek, olumlu sonuç almayı istiyor ve diliyorum. çok sayıda denemeye gücüm olmayabilir diye düşünüyorum. bu konuda biz de kaan hoca'ya tedavi olmayı planlıyoruz. ama şimdi okuduklarımdan biraz aklım karıştı. buradan olumlu sonuç alan kimse yok mu?. yani mutlaka vardır ama bu kadar az mı yani?

ceocum açıkcası benimde kafam karıştı nerey gitsek bilmiyorum bize en yakın ankara bir kaç merkez araştırdım kimi iyi kimi memun değil ne yapcaz bilmiyorum kaan hoacaya herkes iyi diyo ama iş kaan hocayla bitmicekki ondan sonrasıda çok önemli zaetn bulunursa zar zor sperm buluncak o bulunanlarda iyi değerlendirilmeli yani şansımızı artırcak bir merekz olmalı kullandıkları teknoloji ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…