Tüp Bebek Merkezleri ankara cebeci hastahanesinde tüp bebek deneyenler

arkadaşlar merhaba,
biz de bir iki ay içinde tüp bebek tedavisine başlayacağız. daha hiç denememiz olmadı. bu ilk olacak. herkes gibi ben de iyi bir merkeze giderek, olumlu sonuç almayı istiyor ve diliyorum. çok sayıda denemeye gücüm olmayabilir diye düşünüyorum. bu konuda biz de kaan hoca'ya tedavi olmayı planlıyoruz. ama şimdi okuduklarımdan biraz aklım karıştı. buradan olumlu sonuç alan kimse yok mu?. yani mutlaka vardır ama bu kadar az mı yani?

merhaba ceo,
inşallah ilk denemenizde olumlu sonuç alırsınız.nerede olumlu sonuç alacağımız tabi nasip işi,bilemiyoruz.Kaan hocayla ilgili aklın hiç karışmasın. eğer eşine ameliyat gerekmiyorsa Kaan hoca tedavi eder,siz de istediğiniz yerde tüp bebek işleminizi gerçekleştirirsiniz.Kaan bey eşime öyle demişti,ben seni hazırlarım,sen de istediğin yerde yaptır diye...
Allah dualarını kabul etsin...

mlkpinar merhaba,
teşekkür ederim iyi dileklerin için, aynı güzel dilekleri de senin için diliyorum. eşimde inmemiş testis sebebiyle azospermi var. dolayısıyla eşim tedavi olacak. bende sorun yok. ben de kaan hocanın en iyilerinden biris olduğunu duydum ve ona gitmeye karar verdik. ama oraya gidip başarı sağlayan birileri varsa ve yazarsa çok daha rahat olucam. sevgiler..

arkadaşlar ben yazınızı okudum benim komşummun 8sene hiç çocukları olmdı yaşadıgımız ildeki dr senin burda tedavi görmen imkansız demiş sizi ankarada kaan hocaya yönnendireyim demiş bunlargittiler önce eşini tedavi etmiş tese amaliyatı olmuş cem dr da hanımı muane olmuş ikiside aynı anda tedavi oldular şu andada ikizleri var allahistedikten sonra heryer aynı bende orda tedavi görecem inşlh bu adetimde ben de tüp bebek deneyecem allah isteyenherkese versin amin

SElamun aleykum arkadaşlar nasılsın? bende bu ay ilk denememizi cebeci kadın doğum da yapacağız...randevu alamadık adetin 2. günü gelmemizi söylediler..sizde mi aynı süreçten geçtiniz

Merhabalar bizde denedik 2 kez olumsuz oraya gelenlerle görüştük onlarda olumsuz sanirim bu isi gerçekten yapan bilgili güvenilir özel tup bebek merkezinde yaptırmak dogru olur yengem İstanbul kolon hastanesinde yaptırdı simdi 4 aylik masllah oğlu var.

Merhabalar bizde denedik 2 kez olumsuz oraya gelenlerle görüştük onlarda olumsuz sanirim bu isi gerçekten yapan bilgili güvenilir özel tup bebek merkezinde yaptırmak dogru olur yengem İstanbul kolon hastanesinde yaptırdı simdi 4 aylik masllah oğlu var.
cebeci tıp fakültesine gdp memnun kalan vartmı olumlu sonucalan yok mu?
3 denememizi yapmayi dusinuyoruz son sansimiz olumlu sonuc alirsak nisan ayina denk gelir mutlaka buraya cebeci tip ile herseyi yazicam

Merhabalar konunun üzerinden zaman geçmiş inşallah olumlu sonuçlar almissinizdir. Cebeciyle ilgili görüşlerimi yasicam demişsiniz uçuncu tüp bebek denemenizmis yorumlarınızı öğrenebilir miyim inşallah iyi sonuclanmistr

3 denememizi yapmayi dusinuyoruz son sansimiz olumlu sonuc alirsak nisan ayina denk gelir mutlaka buraya cebeci tip ile herseyi yazicam
Olumlu sonuç aldınız mı merak ediyorum bende orda ameliyat oldum iki tupumde alindi tüp bebeğe Mayıs'ta gidecem Allah nasip ederse inşallah güzel haberleriniz vardir

Biraz bilgi verir misiniz ilk deneyimim olacak ve tüplerim alimdgi için psikolojik olarak çok kötüyüm ayrıca çikolata kisti hastasiyim😢

özlemciğim çok tşk canım biz özel merkezlere gitmek istiyoruz ama kaan aydos için mecbur gibiyiz şu an çünkü eşime microtese yapılacak ve dalında en iyi doktor oymuş yoksa ben genart veya gürcan klinic düşüşünüyordum sizin problem ne canım
Genart in lab i cok iyi.ve biçok dr oranin lab ini kullaniyor. Bir arkadaşimin yumurtalari dahi döllenmezken, oraya gittiginde piezzo yontemiyle döllenme oldu. Lab tup bebekte çok önem taşiyor bence.

Genart in lab i cok iyi.ve biçok dr oranin lab ini kullaniyor. Bir arkadaşimin yumurtalari dahi döllenmezken, oraya gittiginde piezzo yontemiyle döllenme oldu. Lab tup bebekte çok önem taşiyor bence.
Genart dediğiniz yer Ankara'da mi? Bide tüplerim alındığı için raporum olacak orada geçerli olur mu bilginiz varmi

Back
X