Canım bende tüp bebek için suan Centrum gidiyorum şehir dışından geliyorum çok zor bir süreç allah yardımcımız olsun bizim gibi tüm insanlarım inşallah hayırlısı ile bebek sahibi oluruz benim bu ay transferim olacak allah nasip ederse şuan ilaçları kullanıyorum Rahmi hazırlıyorlar hatta yarın gideceğim tekrar duaların eksik etme Centruma gitmeden önce benimde ön yargım vardı yorumlar iyi değildi ama ben beğendim ha olumsuzluklar illaki oluyor olmayan hastane yok diye düşünüyorum zaten gidince anlarsın yoğunluklarından bizi bir tanıdığımız yönlendirdi oraya şuan memnunum inşallah bebeğimiz de olurMerhaba hanımlar Ankara centrum'da daha önce tüp bebek tedavisi görenler oldu mu veya orada tedaviye başlamayı düşünenler. Bizde nasip olursa Aralık'ta denemeyi düşünüyoruz, yardımcı olur musunuz lütfen? Bide Dr.Recai pabuçcu ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Kendisi nasıl bir doktor ? Konu hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..!
Fiyat konusunda nasıllar peki,çok pahalı olduğunu duymuştum. Bide Recai pabuçcu nasıl bir doktor? Sizin doktorunuz kimdi? Rahim dinlendirme süreci yapılıyor mu?Canım bende tüp bebek için suan Centrum gidiyorum şehir dışından geliyorum çok zor bir süreç allah yardımcımız olsun bizim gibi tüm insanlarım inşallah hayırlısı ile bebek sahibi oluruz benim bu ay transferim olacak allah nasip ederse şuan ilaçları kullanıyorum Rahmi hazırlıyorlar hatta yarın gideceğim tekrar duaların eksik etme Centruma gitmeden önce benimde ön yargım vardı yorumlar iyi değildi ama ben beğendim ha olumsuzluklar illaki oluyor olmayan hastane yok diye düşünüyorum zaten gidince anlarsın yoğunluklarından bizi bir tanıdığımız yönlendirdi oraya şuan memnunum inşallah bebeğimiz de olurAklına takılan olursa sor yardımcı olayım
Fiyatlar özeldekilerle aynı bence canım raporlu da yapıyorlar alırsan rapor indirim oluyor ilaçlar biraz pahalı oluyor iğneler özellikle benim doktorum Recai hoca ben memnun kaldım alanında çok iyi bir hoca şuan tansfere hazırlanıyorum pazartesi arayıp transfer günümü söyleyecekler bana opu (yurtsa toplama)olduktan sonra ilk adet değil ikinci adetten başlıyorsan transfer içinFiyat konusunda nasıllar peki,çok pahalı olduğunu duymuştum. Bide Recai pabuçcu nasıl bir doktor? Sizin doktorunuz kimdi? Rahim dinlendirme süreci yapılıyor mu?
Bnde ocakta basliyorum cnm recai hocaya herksemi dondrululmus koyuyo ki embryiFiyatlar özeldekilerle aynı bence canım raporlu da yapıyorlar alırsan rapor indirim oluyor ilaçlar biraz pahalı oluyor iğneler özellikle benim doktorum Recai hoca ben memnun kaldım alanında çok iyi bir hoca şuan tansfere hazırlanıyorum pazartesi arayıp transfer günümü söyleyecekler bana opu (yurtsa toplama)olduktan sonra ilk adet değil ikinci adetten başlıyorsan transfer için
Oldunmu canm tarnsfer?Fiyatlar özeldekilerle aynı bence canım raporlu da yapıyorlar alırsan rapor indirim oluyor ilaçlar biraz pahalı oluyor iğneler özellikle benim doktorum Recai hoca ben memnun kaldım alanında çok iyi bir hoca şuan tansfere hazırlanıyorum pazartesi arayıp transfer günümü söyleyecekler bana opu (yurtsa toplama)olduktan sonra ilk adet değil ikinci adetten başlıyorsan transfer için
Evet canım oldum salı günü sonuç öğreneceğizOldunmu canm tarnsfer?
Yok canım senin rahmine göre ama genelde dinlendiriyor yumurtan fazla oluşursa eğer dinlendirme yapıyorBnde ocakta basliyorum cnm recai hocaya herksemi dondrululmus koyuyo ki embryi
Hayırlı olur inşallah senin içinde canım zorlu bir süreç ama sabret inşallah sonucumda iyi olursa benim rahat nefes alacağımBnde ocakta basliyorum cnm recai hocaya herksemi dondrululmus koyuyo ki embryi
Ay cnm az kalms evde test yapmsdi bnm akrdsmda ole ogrenmsdiEvet canım oldum salı günü sonuç öğreneceğiz
Insalh cnmHayırlı olur inşallah senin içinde canım zorlu bir süreç ama sabret inşallah sonucumda iyi olursa benim rahat nefes alacağım
Yok canım ya yapmadım ben kanda görmek istedim cesaret edemedim yapmaya idrarda geç çıkıyor diyeAy cnm az kalms evde test yapmsdi bnm akrdsmda ole ogrenmsdi
Ay cnm ben inaniyorum guzel.haberi alicaksn 2 tanemi koydu 5 gun embrysu transferi recai hoca yapti demiYok canım ya yapmadım ben kanda görmek istedim cesaret edemedim yapmaya idrarda geç çıkıyor diye
Evet canım Recai hoca yaptı hayırlısı bakalım yarın sonuç için kan vereceğimAy cnm ben inaniyorum guzel.haberi alicaksn 2 tanemi koydu 5 gun embrysu transferi recai hoca yapti demi
Guzel.haberlerni beklyrum cnm 2 tanemi koydu cnmEvet canım Recai hoca yaptı hayırlısı bakalım yarın sonuç için kan vereceğim
Evet canım iki embriyo konulduGuzel.haberlerni beklyrum cnm 2 tanemi koydu cnm
Cnm guzel haber aldn umarm verdn demi kan:))Evet canım iki embriyo konuldu
Cnm test sonucun neyEvet canım iki embriyo konuldu
Kuzum olmadı 1.20 çıktı malesef martta tekrar deneyeceğizCnm test sonucun ney
Ay cok uzuldm.yaa sorun neydi cnm szde tam yaaa embryo nasil.kalitedeydiKuzum olmadı 1.20 çıktı malesef martta tekrar deneyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?