Aşılama Ankara da aşılama için yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

filozofcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
283
63
318
Arkadaşlar şu an ağlıyorum kendimi çok iyi ifade edebilir miyim bilmiyorum.3,5 yıllık evliyim.bu ay oldu diyordum ki tek çizgiyi gördüm.bu ay aşılama yaptırmak istiyorum ama nerden başlarım bilmiyorum.ankara da tavsiye estetiğiniz özel bir merkez arıyorum.neler yapılıyor.fiyatı nedir?yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar şu an ağlıyorum kendimi çok iyi ifade edebilir miyim bilmiyorum.3,5 yıllık evliyim.bu ay oldu diyordum ki tek çizgiyi gördüm.bu ay aşılama yaptırmak istiyorum ama nerden başlarım bilmiyorum.ankara da tavsiye estetiğiniz özel bir merkez arıyorum.neler yapılıyor.fiyatı nedir?yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben sana gürgan kliniği tavsiye ederim 2011 yılında tedaviye başladım rabbime şükürler olsun yavrumu kucağıma aldım şimdi 2. bebeiş için uğraşıyorum ve yine gürgan kliniğe gidiyorum.

canım merhaba ben de gürganda ilk aşılamada çok şükür hamile kaldım.:nazar::nazar::nazar:

İlaçlar hariç 1000 TL, ilaçlarım da yanlış hatırlamıyosam 500 tl civarı tutumustu.

Ama bundan once istedikleri belli başlı testler, rahim filmi eşimden sperm analizi falan var onlar da 1000 tutuyor nerden baksan

Başkent tıpta Hulusi bey yada göğşen beye git, bana teşekkür edeceksin...

Merhaba. Tedaviye başlamadiysaniz bende kesinlikle gazide ki ahmet hocayı tavsiye ederim. Ondaki ilk aşılama da ikizler ime hamile kaldım. Bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti. Önce Allahın izni ile tabi eli boş dönen görmedim

Son düzenleme:
Merhaba. Tedaviye başlamadiysaniz bende kesinlikle gazide ki ahmet hocayı tavsiye ederim. Ondaki ilk aşılama da ikizler ime hamile kaldım. Bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti. Önce Allahın izni ile tabi eli boş dönen görmedim

Ben de Haziran ayında Ahmet Hoca'da yaptırdım aşılamamı. Dün bebeğimizin ilk kalp atışlarını dinledik çok şükür.. İlk aşılama tecrübemizdi, eşimde ve bende hiçbir sorun yoktu. Allah dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bebek sahibi olmayı..

Ben de Haziran ayında Ahmet Hoca'da yaptırdım aşılamamı. Dün bebeğimizin ilk kalp atışlarını dinledik çok şükür.. İlk aşılama tecrübemizdi, eşimde ve bende hiçbir sorun yoktu. Allah dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bebek sahibi olmayı..

Amin...ne kadar zordur bilirim bebek özlemi cekmek

Back
X