ankara da ayrıntılı renkli ultrason acil !!!

songul507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
21
4
1
35
Arkadaşlar,

Ankara da ayrıntılı ultrason yaptırmaya gideceğim, özel de yaptırmak istiyorum 300 TL yi geçmeyecek yalnız, önerebileceğiniz doktor var mı ? bir arkadaş mustafa salih beyi önerdi ama mustafa beyin muayene ücretinin çok pahalı olduğunu düşünüyorum, her zaman en pahalısı en iyisi anlamına gelmiyor sonuçta.

Özelde istiyorsan servet ünsal tip merkezinde ali ipek var 240 felandi sanırım araştıristersen

canım günaydın servet ünsal tıp merkezi ali ipek kendisi ranyalog zaten 225 tl olması gerek

Benim doktorum bayandı, Dr.Gülhiz Karataş Radyoloji Uzmanı sadece ayrıntılı ultrason bakıyor zaten. Geçen hafta gittim. Çukurambar da evime de yakındı muayenehanesi, biz doktor hanımdan memnun kaldık.

bende ayrıntılı ultrasona gideceğim, muayene ücreti ne kadar verdiniz acaba ? Tüm görüntülerin CD sini ve fotoğrafını veriyor mu ? bide ne kadar süre de baktı ?

Hem CD hemde fotoğraf aldık, doktor hanım yarım saat sürer demişti ama yaklaşık 45 dk filan inceledi ben randevuya erken gitmiştim benden önceki hanımefendiye yarım saat filan bakmıştı. ücreti 350 tl

Teşekkür ederim, bende randevu aldım gideceğim , bakalım hayırlı olur bir sıkıntı olmaz inşlh

Arkadaşlar bayram öncesi ayrıntılı ultrasona gittim çok şükür herşey yolunda :) songül hanım size de tavsiyenizden dolayı çok teşekkür ederim Dr. Gülhiz karataş çok iyi ilgilendi detaylı inceledi bebişin kilosunuda öğrendik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…