Maddiyat konusu sebebiyle devlet hastanesi düşünüyorsanız Hacettepe Üniversitesi Hastanesine bakabilirsiniz, Gonca Hoca var çok tatlı çok iyidir, zaten TOBB'dan Hacettepe'ye geçmişti. Etlik Şehir ya da Bilkent Şehir gibi hastanelerdense Üniversite Hastanelerini düşünebilirsin, (Hacettepe, Gazi) hoca muayeneleri için çok cüzi bir fark veriliyor, 300-500 TL gibi. Eğer özel düşünürsenn Hulusi Hocam var, Hulusi Zeyneloğlu, tek geçerim

Üniversite hastaneleri için Hacettepe daha sistemli ilerleyen bir hastane, Gaziyi pek bilmiyorum ama doktorları iyidir. Hacettepe için söylüyorum, zaten infertilite doktorları bi Onur Bey bir de Gonca Hoca var, Gonca Hoca bayan olduğu için kadın kalbinden daha iyi anlıyor bi de gerçekten çok tatlıdır. Hacettepe online randevu yazınca bölüm kadın doğum seçip ilerleyebilirsin. Ben az önce baktım pazartesi gününe de randevu var, bence bi düşünün derim.
Ama çok gençsin çok çıtırsın daha bu işin başı sakinlik, stres yapmamak ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama stres yapmamakta fayda var bir sorun yoksa bile stres bir çok sorun çıkarır.
Dilerim her şey güzel ilerler sizin için