- Emoji Skoru
- 957
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi Cipsten Cikan Avakado
Kadin dogum dr um tup bebek dru idi. Kendisi her hangi bir dr a gitsen yeterli demisti... Bilkent sehir hastanesinde her hangi bir dahiliye dr una randevu aldim derdimi anlattim sonra endokrine konsültasyon attılar... endoktinden değerlerime bakıldı. Sonra yine kadin doğumdan randevu aldim. Tum tahlillerimi tup bebek icin gittiğim dr a verdim sehir hastanesindeki dr larin adını bilmiyorum ama derdimi anlatınca sag olsunlar tam kapsamlı kan tahlili yapıldı.Çok teşekkür ederim hangi hastaneye ve hangi doktora gittiniz onu bana yazarsanız çok sevinirim Benim demirim Ferit'in falan çok düşük bunun farkındayım ama gittiğim zaman Doktor değerlerin normal diyor galiba Doktora da denk düşmek lazım Kendi Kendime nutraxin markasının Folik asitini B vitamini kompleksini D3 K2 vitaminine CD çinko vitaminini ve woman multivitamin diye bir vitamin varmış onu aldım Şimdilik folik asit ve B12 kullanıyorum B12 bitince CD'ye başlamak istiyorum
Ben ozel de mehmet erdem ve tolga ecemis ile çalıştım.
Kullandığım ilaclar b 12 Demir magnezyum kalsiyum folik asit omega 3 c vitamini Ovulex diye yumurtlamayi destekleyen şase birde idrar yolu enfeksiyonu olmamak icin venaturanin bi ilacini kullandik genital ph degeri icin bi losyon vermisti ayrica insulin direnci icin diaformin eşim ise benim içtiğim ilaçlara ek olarak zeudic proxeed lepigra tadon diye ilaç kullandi. Diyetisyenim ise Seren Gülseven spor icinde bi salona gittik.
Eğer tahlillerinde bi anormallik tedavi edilmesi gereken bisi yok ise beslenme ve spor cok etkiliyor. Sağlıkla olsun.