• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara da başkent hulusi bey mi,anatolıa hakan yaralı mı,ankalıfe gurur polat mı

Anakarayı bılen arkadaslar yardımıza ıhtıyacım var tesekkürler

Ben hulusi bulent zeynelogllunda tedavi oldum.simdi sonucunu bekliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Bastan sona herseyle kendi ilgileniyor. Cok cok cok memnun kaldim insallah hayirlisiyla sonucu da iyi olur. Anatolia hakan beye gidip olumsuz netice alan arkadaslarim oldu. Ticarethane gibi isleyen bir kurum diyebilirim. Memnun kalanlar da vardir tabi. Ben Gozum kapali hulusi bulent hocayi tavsiye edwrim kesinlikle. Diger doktoru hic bilmiyorum. Istersen bi gidip görüş. Gorusmeye muayene ucreti almiyorlar.

Anakarayı bılen arkadaslar yardımıza ıhtıyacım var tesekkürler

Canım merhaba

Ben sana Prof. Dr. Murat Sönmezer i tavsiye ederim.Ben İstanbulda oturuyorum ama ameliyatımı da ilk tüp bebek denememi de kendisiyle yaptım.İki koca çikolata kistim vardı.Burada görüştüğüm tüm doktorlar yumurtalıkları tüpleri belki rahmi bile alabiliriz.Tüp bebek şansın bile kalmayabilir demişlerdi.Çok araştırdım ve Murat hocayı buldum.Tıbbın bile inanamayacağı kadar başarılı bir ameliyat geçirdi ve sadece kistleri temizledi.Hala gece gündüz istediğim an ulaşır kafama takılan herşeyi sorarım.İnanılmaz sabırlı ve yardımcı olmak için kendini paralar.Cumartesi pazar bile çalışır.

Hulusi bey ile de görüşmüştüm ama ben Murat beyi tercih ettim.Murat bey Ankara Tıp fakultesi hocası ama işlemleri özelde yapıyor.Raporun varsa onla da yapar hatta rapor almana da yardımcı olur.Kimi seçersen seç umarım herşey gönlünce olur canım:)))

canım aynen bende senin gibi aralık veya ocakta tüp bebek tedavisine başlıycam şuan araştırma hatta karar verme aşamasındayım ama iki seçenek arasında kaldım bende Anatolia hakan yaralı veya Turgut özal üniversite hastanesi bu ikisinden birinde yaptırıcaz. Anatolia da yorumlar ve referanslar olumlu sonuçlar çok Turgut özalda da... Bence merkez seçerken pozitifi çok olan değilde profosyönelleğe bakmak gerek çünkü tüp bebek aşamalarına hükmedebiliyor sadece doktorlar o konuda iyilerse sıkıntı yok tutunma konusu tamamen kader ve nasip meselesi Rabbim "OL" derse oluyor doktorlarda aciz kalıyo sonuçta...

Umarım olumlu sonuçlar alırsın Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın tez zamanda bebişine kavuştursun :16:
Sizin Rapor varmı?

Son düzenleme:
canım aynen bende senin gibi aralık veya ocakta tüp bebek tedavisine başlıycam şuan araştırma hatta karar verme aşamasındayım ama iki seçenek arasında kaldım bende Anatolia hakan yaralı veya Turgut özal üniversite hastanesi bu ikisinden birinde yaptırıcaz. Anatolia da yorumlar ve referanslar olumlu sonuçlar çok Turgut özalda da... Bence merkez seçerken pozitifi çok olan değilde profosyönelleğe bakmak gerek çünkü tüp bebek aşamalarına hükmedebiliyor sadece doktorlar o konuda iyilerse sıkıntı yok tutunma konusu tamamen kader ve nasip meselesi Rabbim "OL" derse oluyor doktorlarda aciz kalıyo sonuçta...

Umarım olumlu sonuçlar alırsın Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın tez zamanda bebişine kavuştursun :16:
Sizin Rapor varmı?

yok rapor da bu rapor nasıl oluyor ya 3.tup bebek denemem olacak ama bu raporu kımse demedi bana rahim fılmı falan mı lazım ya da n e faydası oluor raporun

yok rapor da bu rapor nasıl oluyor ya 3.tup bebek denemem olacak ama bu raporu kımse demedi bana rahim fılmı falan mı lazım ya da n e faydası oluor raporun

canım bende tam bilmiyorum işlemleride o yüzden sana sormuştum.
rapor olunca anlaşmalı birçok tüp bebk merkezinde daha ekonomik yaptırıyosun mesela 6000 ise ilaç ve tüp ücreti 2,500 falan ödüyosun.
ama işte raporun prosedürleri biraz uzun sanırım evet rahim filmi istiyolar, 3 adet spermiyogram sonucu, 3 yıl evli olmak, 23 yaşını bitirmiş olmak, 3 kez aşılama yaptırmak vs vss

canım bende tam bilmiyorum işlemleride o yüzden sana sormuştum.
rapor olunca anlaşmalı birçok tüp bebk merkezinde daha ekonomik yaptırıyosun mesela 6000 ise ilaç ve tüp ücreti 2,500 falan ödüyosun.
ama işte raporun prosedürleri biraz uzun sanırım evet rahim filmi istiyolar, 3 adet spermiyogram sonucu, 3 yıl evli olmak, 23 yaşını bitirmiş olmak, 3 kez aşılama yaptırmak vs vss

anladım ugrasmam raporla hoş maddı durumum super falan degıl ama ugrascak takatim yok bı merkeze karar verebılsem hemen başlıcam

anladım ugrasmam raporla hoş maddı durumum super falan degıl ama ugrascak takatim yok bı merkeze karar verebılsem hemen başlıcam

aynen bende uğraşmadım bazı kriterlerimizde henüz rapora uygun değil o yüzden beklemedik Hakkında hayırlısı olsun canım inşaAllah bu defa hayırlı sonuçları alırsın

ankarada tecrube sahibi arkadaslar yanıtlarınızı bekliyorum

canım ben ankarada anatoliada hakan beye tedawi gördm ilk tedawim ilk denemmdi we şu an 11 haftalık hamileyim.bence merkez seçerken önmli olan embriologları oranınkininde ii olduğunu düşünüorm.ama ücreti diğer merkezlere göre daha fazla.özel değilse sorununuz ne?

canım ben ankarada anatoliada hakan beye tedawi gördm ilk tedawim ilk denemmdi we şu an 11 haftalık hamileyim.bence merkez seçerken önmli olan embriologları oranınkininde ii olduğunu düşünüorm.ama ücreti diğer merkezlere göre daha fazla.özel değilse sorununuz ne?

Canim ben polikistikover eşim de sperm azligi kalitesi düşük. Hakan bey iyi bi doktor çok paraci diye söyleyenler var

Canim ben polikistikover eşim de sperm azligi kalitesi düşük. Hakan bey iyi bi doktor çok paraci diye söyleyenler var

canım bendedptos var senin ne zamandır var ben kendimi bildim bileli var bende ankara düşünenlerdenenim ocak gibi başlayacağım inşallah kararım hakan yaralı evet pahalı diyorlar ama bence işini düzgün yapması yeterli bir düşünüyorum eğer ucuz diye tercih etiğim yer baştan savma işler yaparsa cok üzülürüm bu arada senin yaş kac inşallah gönlüne göre olur birde beni haersiz birakma olurmu seni takip edeceğim bir umut icin savaş veriyoruz hepimiz lütfen hebersiz koyma bizleri,,,

bizimde sorunumuz aynıydı canım pko tdawide awntajlı durum oluo mesela öle çok ilaç kullanmadım ben çünkü zaten çok fazla yumurtmz mewcut.eşininkide problem değlmş çünkü en kalitelisini seçiolae gönlünü ferah tut canım allahın izniyle inş sennde hemen olur

Canım bu tercihi yapmak çok zor... Herkes kend tecrübesine göre bir şeyler yazacak, dikkat et kafan karışmasın. Ben yazın Ankarada hemen hepsi ile görüştüm. Sadece hulusi bey bende olumlu izler bıraktı.

tamam zeynepcim.sagolun kızlar.yaşım 31.unıversıtede farkettık polikistıkover.adet duzensizlğim yok.33 gunde bır oluyorum.ılk tedavıde 33 ikincisinde de 24 yumurtladım.ohss falan oldum ılkınde.neyse hakan yaralı pahalı olması yönünde değil sadece paracı sömürüyo dıye yorumlar olunca kafam karıştı.ıronık sen ne zaman başlıcan tedaviye

Back
X