- Konu Sahibi yolgezer42
Anakarayı bılen arkadaslar yardımıza ıhtıyacım var tesekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aynen bende senin gibi aralık veya ocakta tüp bebek tedavisine başlıycam şuan araştırma hatta karar verme aşamasındayım ama iki seçenek arasında kaldım bende Anatolia hakan yaralı veya Turgut özal üniversite hastanesi bu ikisinden birinde yaptırıcaz. Anatolia da yorumlar ve referanslar olumlu sonuçlar çok Turgut özalda da... Bence merkez seçerken pozitifi çok olan değilde profosyönelleğe bakmak gerek çünkü tüp bebek aşamalarına hükmedebiliyor sadece doktorlar o konuda iyilerse sıkıntı yok tutunma konusu tamamen kader ve nasip meselesi Rabbim "OL" derse oluyor doktorlarda aciz kalıyo sonuçta...
Umarım olumlu sonuçlar alırsın Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın tez zamanda bebişine kavuştursun
Sizin Rapor varmı?
yok rapor da bu rapor nasıl oluyor ya 3.tup bebek denemem olacak ama bu raporu kımse demedi bana rahim fılmı falan mı lazım ya da n e faydası oluor raporun
canım bende tam bilmiyorum işlemleride o yüzden sana sormuştum.
rapor olunca anlaşmalı birçok tüp bebk merkezinde daha ekonomik yaptırıyosun mesela 6000 ise ilaç ve tüp ücreti 2,500 falan ödüyosun.
ama işte raporun prosedürleri biraz uzun sanırım evet rahim filmi istiyolar, 3 adet spermiyogram sonucu, 3 yıl evli olmak, 23 yaşını bitirmiş olmak, 3 kez aşılama yaptırmak vs vss
anladım ugrasmam raporla hoş maddı durumum super falan degıl ama ugrascak takatim yok bı merkeze karar verebılsem hemen başlıcam
aynen bende uğraşmadım bazı kriterlerimizde henüz rapora uygun değil o yüzden beklemedik Hakkında hayırlısı olsun canım inşaAllah bu defa hayırlı sonuçları alırsın
ankarada tecrube sahibi arkadaslar yanıtlarınızı bekliyorum
canım ben ankarada anatoliada hakan beye tedawi gördm ilk tedawim ilk denemmdi we şu an 11 haftalık hamileyim.bence merkez seçerken önmli olan embriologları oranınkininde ii olduğunu düşünüorm.ama ücreti diğer merkezlere göre daha fazla.özel değilse sorununuz ne?
Canim ben polikistikover eşim de sperm azligi kalitesi düşük. Hakan bey iyi bi doktor çok paraci diye söyleyenler var
bizimde sorunumuz aynıydı canım pko tdawide awntajlı durum oluo mesela öle çok ilaç kullanmadım ben çünkü zaten çok fazla yumurtmz mewcut.eşininkide problem değlmş çünkü en kalitelisini seçiolae gönlünü ferah tut canım allahın izniyle inş sennde hemen olurCanim ben polikistikover eşim de sperm azligi kalitesi düşük. Hakan bey iyi bi doktor çok paraci diye söyleyenler var