Tüp Bebek Merkezleri Ankara Başkent Hastanesi Hulusi bey mi Centrum Recai Bey mi? Lütfen yardım

Sağol canım çok teşekkür ederim, ilk muayeneye gittiğimde bende 6 tüp kan verdim Hulusi bey bütün değerlerimi görmek istemişti. Canım ben Almanya'dan geldim eşimin işi nedeniyle geçici olarak ordayız, cuma günü de dönüyorum, o yüzden günlerce yatmıcam ki zaten çok yatmak tavsiye edilmiyor, ben çok umutluyum canım drun elinden geleni ysptığını biliyorum artık Allah ol drrse olur, buraya yazmaya tabiki devam etcem buralarda takılmaktan çok hoşlanıyorum inşallah peşpeşe güzel haberler vercez burdan. Sen şimdi lucrin'e mi başlayacaksın?
Slm canım hulusi hocaya tedavi olmusun nasıl geçti merkez Dr hakında bana da bilgi verir misin lütfen bende Şubat ayında baslayacagim

Slm canım hulusi hocaya tedavi olmusun nasıl geçti merkez Dr hakında bana da bilgi verir misin lütfen bende Şubat ayında baslayacagim

Cnm yorumlarda okudugun gibu
Yogun bir merkez ama herkes isinin ehli.
Benim pozitif oldu bir aylik bebegim var.
Ben memnun kaldim.
Saglikla senin bebegin de gelsin insallah
Bol sans

Sizin mesajlarınızı okuyunca yeniden ümitlendim. 2, Tüp bebek tedavimin negatif olduğunu bugün öğrendim. Çok üzgünüm. İlkinden sonra ben de Hulusi hocaya gitmiştim, miyom ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Apar topar ameliyat oldum, ancak çok beklettiği için tedaviye Hulusi hocaya gitmeye eşimi ikna edemedim. Güven hastanesinde yaptırdık, nagatif. Herşey nasip artık. siz de güle güle büyütün bebeğinizi.

Cnm yorumlarda okudugun gibu
Yogun bir merkez ama herkes isinin ehli.
Benim pozitif oldu bir aylik bebegim var.
Ben memnun kaldim.
Saglikla senin bebegin de gelsin insallah
Bol sans
Slm canım birsey soracam sana ilk muhaneye gidince hulusi hoca ya sperm testini muhanede mi alıyo yoksa ben adetimin 2 günü gidincemi alıyo eşimden bilgi verirmisin

Sizin mesajlarınızı okuyunca yeniden ümitlendim. 2, Tüp bebek tedavimin negatif olduğunu bugün öğrendim. Çok üzgünüm. İlkinden sonra ben de Hulusi hocaya gitmiştim, miyom ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Apar topar ameliyat oldum, ancak çok beklettiği için tedaviye Hulusi hocaya gitmeye eşimi ikna edemedim. Güven hastanesinde yaptırdık, nagatif. Herşey nasip artık. siz de güle güle büyütün bebeğinizi.

Canim ben ilk tedavimi guvende yaptim sedat beydi doktorum. Negatif olunca zaten embiriyolar iyi degildi dedi o kdr sinirlendim ki. İyi degildi de niye transfer oldu diye. Bir dünya masraf yapmistik. Hulusi beyde esinin isi yok ki canim. İlk gorusme ve bi kac sperm verme. Onun disinda esinin merkezde ne isi var? Cidden kalabalik ve yorucu ama degiyor bence.
Bol sans dilerim canim

Slm canım birsey soracam sana ilk muhaneye gidince hulusi hoca ya sperm testini muhanede mi alıyo yoksa ben adetimin 2 günü gidincemi alıyo eşimden bilgi verirmisin

Canim esinle birlikte ol veya o kendi rahatlasin 3 gün beraber olmayin 3 . gun esin orda sperm versin. Hem yikanmis sprm hem morfolojiye bakyirsin. ( randevu al ona ) sonra reglin 21. Günü veya 2. Günü ( 21 olursa sendeki bazi hormonlara bakar daha iyi olur bence,) esinle birlkte git. Dolayisi ile sperm icjb ek zaman kaybetmr.

Canim esinle birlikte ol veya o kendi rahatlasin 3 gün beraber olmayin 3 . gun esin orda sperm versin. Hem yikanmis sprm hem morfolojiye bakyirsin. ( randevu al ona ) sonra reglin 21. Günü veya 2. Günü ( 21 olursa sendeki bazi hormonlara bakar daha iyi olur bence,) esinle birlkte git. Dolayisi ile sperm icjb ek zaman kaybetmr.
Çok saol allah razı olsun senden msj cvp aldığın için

Canim ben ilk tedavimi guvende yaptim sedat beydi doktorum. Negatif olunca zaten embiriyolar iyi degildi dedi o kdr sinirlendim ki. İyi degildi de niye transfer oldu diye. Bir dünya masraf yapmistik. Hulusi beyde esinin isi yok ki canim. İlk gorusme ve bi kac sperm verme. Onun disinda esinin merkezde ne isi var? Cidden kalabalik ve yorucu ama degiyor bence.
Bol sans dilerim canim
Benim doktorumda Sedat Beydi. Kendisi çok iyi birisi ama hastane ve tedavi yöntemleri konusunda hep şüpheliydim. Hamilelik oluşmama sebeplerimiz sizinkilerle aynı, inşallah benim hikayem de sizinki gibi güzel sonuçlanır. Tam herşeyden vazgeçmek üzereydim, bana umut ışığı oldunuz. Bebeğiniz çok küçük olmasına rağmen bize de cevap yazıyorsunuz, ilginiz için teşekür ederim. Sevgiler..

Benim doktorumda Sedat Beydi. Kendisi çok iyi birisi ama hastane ve tedavi yöntemleri konusunda hep şüpheliydim. Hamilelik oluşmama sebeplerimiz sizinkilerle aynı, inşallah benim hikayem de sizinki gibi güzel sonuçlanır. Tam herşeyden vazgeçmek üzereydim, bana umut ışığı oldunuz. Bebeğiniz çok küçük olmasına rağmen bize de cevap yazıyorsunuz, ilginiz için teşekür ederim. Sevgiler..

Canim sedat beyi bana da cok sevdiğim bir arkadasim onerdi. Gozum kapali gittim cok pismanim. Ne kadar iyi olursa olsun insan zaten embriyo iyi değildi diyemez. İyi degil diyr uyar o zaman birsey de. Hala ilk günkü kadar kizginim o adama.

İnşallah senin de olacak
Umudunu hic kaybetme.
İnstagramin varsa ekle beni.
Tupbebekhikayem ismim

Operim cok :)

Merhaba bayanlar ben Hulusi beye 2 aşılama yaptırdım ikisi de negatif muayene için sabah 7 de gidip 1 e kadar beklediğim çok oldu ilaç yazmak için bile 1 saat bekletiyor sırf maddi olarak uygun bide Hulusi beye iyi dedikleri için gittim ama ilgi sıfır hemşirelerde dr da ilgisiz 2 dk anca muhattap olunuyor muayene masasında yarım saat beklediğimi bilirim titreyerek ta nerelerden tüp bebek için gelip saatlerce sinir içinde bekleyenleri gördüm bizim psikolojimiz bozuluyo du beklemekten eşimle tartışıyorduk artık ben tüp bebek için gidicektim ama az daha para verip kafam rahat bir şekilde yaptırmak istedim hiç kimseye tavsiye etmem çünkü bu dönem çok önemli rahat olmalı insan umarım herkes o mutluluğu tadar bende dahil amin :anneadayı::KK46:

Merhaba bayanlar ben Hulusi beye 2 aşılama yaptırdım ikisi de negatif muayene için sabah 7 de gidip 1 e kadar beklediğim çok oldu ilaç yazmak için bile 1 saat bekletiyor sırf maddi olarak uygun bide Hulusi beye iyi dedikleri için gittim ama ilgi sıfır hemşirelerde dr da ilgisiz 2 dk anca muhattap olunuyor muayene masasında yarım saat beklediğimi bilirim titreyerek ta nerelerden tüp bebek için gelip saatlerce sinir içinde bekleyenleri gördüm bizim psikolojimiz bozuluyo du beklemekten eşimle tartışıyorduk artık ben tüp bebek için gidicektim ama az daha para verip kafam rahat bir şekilde yaptırmak istedim hiç kimseye tavsiye etmem çünkü bu dönem çok önemli rahat olmalı insan umarım herkes o mutluluğu tadar bende dahil amin :anneadayı::KK46:
Novart Ahmet hocaya bir muayene ol benim de ilk denemem baskentte oldu bu dediklerini cok iyi anliyorum canim cidden baskent beni de yordu. 2. Tup bebek icin novarta baslicam ortam cok iyi rahat hoca iyi insallah tutar

Kizlar bende tedavi asamasina baslicam insallah size bilgi olsun diye yaziyorum yeni fiyatlari ogrendim raporlu 3000 ilaclarla birlikte 3.5 4000 i bulur dediler
Raporsuz ise 4900 ilaclarda 2000 lira tutarmos doktor karar vericek raporlumu raporsuzmu diye ins rapor cikarttrr bana ya :( hulisi hocaya aldim sali gitcm

daha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.
Ciddmisinz neguzl ilkte tutmus hastaneye gitme durumlri insan donup kaliyor ya

Birkaç aydır göğşen hocaya gidiyordum Bir türlü tedaviye başlayamadık. Hiç memnun kalmadım. Hocayla elektriğim tutmadı. Bi kere çOk kalabalık bir hastane. Hoca çok ilgisiz. Saatlerce bekleyip görüşebildiğimiz 5 dakikalık süreçte de başka şeylerle ilgileniyor whatsappta yazışıyor. Kafamda onlarca soruyla gidip hiç birine cevap bulamadan döndüm aylardır. Ben daha muayenedeyken yeni hasta alıyorlar içeriye. Hastaya saygı yok mahremiyet yok. Birkaç gündür centrum’la görüşüyorum çok da memnunum. Mart adetimle birlikte centrum’da başlayacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Gogsen mi hulisi mi dedim acaba iyiki de hulisi demisim gerci bunu demem icin erken bendede muane koltugunda 15 dk bkledim bklettiler beni

Bu posta sonradan bakanlar için yazıyorum centrum dan uzak durun tamamen para avcısı hepsi ilk tüp bebek denememi ve umutlarımı mahfettiler hastaya saygı yok hemşireye korkudan bişey soramıyosun ve mahremiyet yok transfer masasında önümden temizlikçi abi geçti umarım bidaha böyle bir merkezle karşılaşmam

Back
X