• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara da başkent hulusi bey mi,anatolıa hakan yaralı mı,ankalıfe gurur polat mı

selamlar. ben de ilk tüp denemesi için hulusi hocadan randevu aldım önümüzdeki aya. rabbim inşallah hayırla güzel neticelendirir. hastane çok kalabalık diye okudum. şehirdışından uzaktan gelenlere yardımcı oluyorlar mı?? bir de eski tetkiklerimizi kullanıyorlar mı yoksa yenisini illa yaptırıyorlar mı..

Amin insallah guzel sonuclanir.evet hastane kalabalik bekliyosun baya ama deger.sehirdisindam gelenler icinhastanenin bi hizmeti yok kalma anlaminda soruyosan ama gelip gitmene gore tedavini ayarliolar.eski tahlillerin yaninda olsun kullaniolar gerekli tum tahlilleri yapiolar

Amin insallah guzel sonuclanir.evet hastane kalabalik bekliyosun baya ama deger.sehirdisindam gelenler icinhastanenin bi hizmeti yok kalma anlaminda soruyosan ama gelip gitmene gore tedavini ayarliolar.eski tahlillerin yaninda olsun kullaniolar gerekli tum tahlilleri yapiolar

Tsk ederim annecik.. kalma anlamında degil tedaviler anlamında sormuştum. Malum uzun yol, izin alma durumu vs. Bir sürü şey oluyor ayarlamak gereken.ortalama ilaç masrafı ne kadar oldu. Bizim rapor kosullarımız uymuyor. Cepten olacak tedavi ve ilaçlar.

Ben ilk tup bebek denememi ankara üniversitesi cem atabekoğlunda oldum. malesef başarısızlıkla sonuçlandı. doktor ilgisiz laboratuar koşulları da çok iyi oldugunu sanmıyorum. doktorun yumurta gelişimi için verdiği dozlar çok fazla oldugundan kalitesiz yumurtalar oluştugunu düşünüyorum.
İkinci tüp bebek denememi Anatolia tup bebek merkezi (hakan yaralı)nde oldum. gayet ilgililer verdiğin paraya değiyor. toplamda 5 bin tl verdik ama şimdi bi oğluşumuz olcak :) 7 aylık hamileyim. Anatolia tup bebeğe teşekkürler..

Arkadaşlar merhaba bende ankarada gidebilecegim doktoru fellik fellik arıyorum. Hulusi hocayla ilgili cok guzel yorumlar var. (Hepsini okuyamadim ama) biz henüz hiçbir işlem yaptirmadik asilamayla başlamak istiyoruz. Kismetse ekim ayında gitcez ankaraya.orda asilama yaptıran varmi ? Asilama ve tüp bebek fiyatları ne kadar ? Rapor cikartmada yardimci oluyolar mi ? Bizim tek eksik asilama yaptirmamis olmamız sanirim.ilk görüşmeye randevuyla mi gidiliyor ? Cevaplarsaniz cooook sevinirim. Tesekkurler :D

Back
X