- Konu Sahibi persprincess
-
ben bir ay önce 9 aylık bebeğime bakıcı aradım.Türk bakıcılar devlet memuru mantığıyla sabah 9 aksam 5 için 1000 tl istediler sadece cocuğun bakımını üstlendiklerini ve extra hiç bir işle ilgilenmediklerini dolaylı olsada belirttiler.bende türkmen yatılı bi bakıcı buldum yaklasık 1 aydır beraberiz ve 1 aydır hiçbir iş yapmıyorum desem yeridir.inanılmaz memnunum.onu gören arkadaslarımda bakıcı aldılar ve onlarda aynı sekilde cok memnunlar.arzu ederseniz xxxx adresinden bana mail atabilirsiniz bende elimden geldiğince size yardımcı olurum.
aynı şekilde bende yardımcı arıyorum.mail adresiniz cıkmamıs ozel msj atamıyorum.sız nasıl buldunuz bakıcınızı danısman sırketlerdenmı yardımcı olursanız sevinirim.
evet ben de dentist00 ile aynı durumdayım, ne zor iş bu ya(
Ankara Dikmen de 1,5 yaşındaki bebeğe bakacak,evin ufak tefek temizliğine yardım edecek,akşam yemeği hazırlayacak gündüzlü bebek bakıcısı arıyoruz...karı koca mühendis, çalışıyor,ben arkadaşlarıyım,çok acilen ihtiyaçları var ilgilenenler ve daha önceden bebek bakmış olanlar tercih sebebidir.İş zorlayıcı değil bebek sakin bir bebek.Muhafazakar bir aile(sadece anne baba ve çocuk) günboyu çalışıyorlar akşam saat 6 gibi evde oluyorlar.
Lütfen ilgilenenler mesaj yazsın.
Ankara Dikmen de 1,5 yaşındaki bebeğe bakacak,evin ufak tefek temizliğine yardım edecek,akşam yemeği hazırlayacak gündüzlü bebek bakıcısı arıyoruz...karı koca mühendis, çalışıyor,ben arkadaşlarıyım,çok acilen ihtiyaçları var ilgilenenler ve daha önceden bebek bakmış olanlar tercih sebebidir.İş zorlayıcı değil bebek sakin bir bebek.Muhafazakar bir aile(sadece anne baba ve çocuk) günboyu çalışıyorlar akşam saat 6 gibi evde oluyorlar.
Lütfen ilgilenenler mesaj yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?