Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara da bebek bakıcısı arıyoruz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

persprincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
196
0
0
İçel Mersin
Ankara Dikmen de 1,5 yaşındaki bebeğe bakacak,evin ufak tefek temizliğine yardım edecek,akşam yemeği hazırlayacak gündüzlü bebek bakıcısı arıyoruz...karı koca mühendis, çalışıyor,ben arkadaşlarıyım,çok acilen ihtiyaçları var ilgilenenler ve daha önceden bebek bakmış olanlar tercih sebebidir.İş zorlayıcı değil bebek sakin bir bebek.Muhafazakar bir aile(sadece anne baba ve çocuk) günboyu çalışıyorlar akşam saat 6 gibi evde oluyorlar.
Lütfen ilgilenenler mesaj yazsın.

Ankara da bebek bakabilecek kimse yokmu,acilen bakıcıya ihtiyaçları var.haftaiçi gündüzlü akşam 6 ya kadar evde kalabilecek pazar günleri tatil.yemek ve ufak tefek ev işleri işin kapsamı.

ben bir ay önce 9 aylık bebeğime bakıcı aradım.Türk bakıcılar devlet memuru mantığıyla sabah 9 aksam 5 için 1000 tl istediler sadece cocuğun bakımını üstlendiklerini ve extra hiç bir işle ilgilenmediklerini dolaylı olsada belirttiler.bende türkmen yatılı bi bakıcı buldum yaklasık 1 aydır beraberiz ve 1 aydır hiçbir iş yapmıyorum desem yeridir.inanılmaz memnunum.onu gören arkadaslarımda bakıcı aldılar ve onlarda aynı sekilde cok memnunlar.arzu ederseniz xxxx adresinden bana mail atabilirsiniz bende elimden geldiğince size yardımcı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ismim Meltem evliyim 1yaşında 1 kızım var ondan ayrı çalışmak istemediğim için böyle bir iş arayışı içerisindeyim. Sigara kullanmıyorum.2 yıllık Üniversite mezunuyum 23 yaşındayım 2 çocuğada aynı anda bakmanın benim için bir problem olmayacağından eminim ayrıca daha önce denedim Çünkü çok seviyorum çocuklarla olmayı. Ev işlerinden anlarım. Eğer kızımla gelip sizinle çalışmamda bir sakınca görmezseniz eşinizle birlikte sizinle çalışmayı isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

ben bir ay önce 9 aylık bebeğime bakıcı aradım.Türk bakıcılar devlet memuru mantığıyla sabah 9 aksam 5 için 1000 tl istediler sadece cocuğun bakımını üstlendiklerini ve extra hiç bir işle ilgilenmediklerini dolaylı olsada belirttiler.bende türkmen yatılı bi bakıcı buldum yaklasık 1 aydır beraberiz ve 1 aydır hiçbir iş yapmıyorum desem yeridir.inanılmaz memnunum.onu gören arkadaslarımda bakıcı aldılar ve onlarda aynı sekilde cok memnunlar.arzu ederseniz xxxx adresinden bana mail atabilirsiniz bende elimden geldiğince size yardımcı olurum.

aynı şekilde bende yardımcı arıyorum.mail adresiniz cıkmamıs ozel msj atamıyorum.sız nasıl buldunuz bakıcınızı danısman sırketlerdenmı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ,
Bakıcı arayan kişilere yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Kendimi tanıtayım:
Ben 9 yıllık çocuk gelişimi öğretmeniyim. Konya'da sahibi olduğum 6 yıllık anaokulumu devren satarak Ankara'ya yerleştim. 1,5 yıl buradaki özel anaokullarında öğretmenlik yaptım. Şimdi Tunalı Hilmi Cd deki evimde özel bakım ve eğitim hizmeti veriyorum. Bir kreş ve anaokulunda çocuğunuzun alabileceği bütün eğitimi ben evimde sadece 3-5 öğrenciye özel vereceğim. 8 yıllık şoförüm ve 2006 model arabamla servis imkanı da sunmaktayım. Eğitim kalitemle ilgili onlarca referans isim verebilirim. İlgilenenler özelden ulaşabilirler. Herkese kolay gelsin :nazar:

Ankara Dikmen de 1,5 yaşındaki bebeğe bakacak,evin ufak tefek temizliğine yardım edecek,akşam yemeği hazırlayacak gündüzlü bebek bakıcısı arıyoruz...karı koca mühendis, çalışıyor,ben arkadaşlarıyım,çok acilen ihtiyaçları var ilgilenenler ve daha önceden bebek bakmış olanlar tercih sebebidir.İş zorlayıcı değil bebek sakin bir bebek.Muhafazakar bir aile(sadece anne baba ve çocuk) günboyu çalışıyorlar akşam saat 6 gibi evde oluyorlar.

:2::2::2::2: BAŞAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ:ÇOCUK,BEBEK,YAŞLI,HASTA BAKICISI - EV İŞLERİNE YARDIMCI BAYANLAR :emir_bebek: 05054945321:4:

Türk ve Yabancı Uyruklu
Profesyonel,Tecrübeli ve Güvenilir gönül rahatlığı ile teslim edeceğiniz Bakıcı,Dadı Çocuk gelişimi mezunu ve Ev Personelleri konusunda sizlere yardımcı olabiliriz.

Hedefimiz sizlere aradığınız ‘’ Doğru BAKICI ve Doğru ADAYI ‘’ en kısa sürede sizlerle karşılaştırmaktır.

YATILI yada GÜNDÜZLÜ

(Tam Zamanlı,Part Time yada Günlük)

Çocuk Bakıcısı,
Bebek Bakıcısı,:2:

BAŞAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ: ( 05054945321) ÇOCUK,BEBEK,YAŞLI,HASTA BAKICISI - EV İŞLERİNE YARDIMCI BAYANLAR
Türk ve Yabancı Uyruklu
Profesyonel,Tecrübeli ve Güvenilir gönül rahatlığı ile teslim edeceğiniz Bakıcı,Dadı Çocuk gelişimi mezunu ve Ev Personelleri konusunda sizlere yardımcı olabiliriz.

Hedefimiz sizlere aradığınız ‘’ Doğru BAKICI ve Doğru ADAYI ‘’ en kısa sürede sizlerle karşılaştırmaktır.

YATILI yada GÜNDÜZLÜ

Çocuk Bakıcısı,
Bebek Bakıcısı,

BAŞAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ:(05054945321)ÇOCUK,BEBEK,YAŞLI,HASTA BAKICISI - EV İŞLERİNE YARDIMCI BAYANLAR
Türk ve Yabancı Uyruklu

YATILI yada GÜNDÜZLÜ

Çocuk Bakıcısı,
Bebek Bakıcısı,

Back
X