Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütçe?
BEn de düşünüyorum. İnternetten araştırdığım ve bir kaç kişinin tavsiyesiyle şu isimleri düşünüyorum.Ankara’da burun ameliyatı istiyorum.Tavsiye ettiğiniz doktorları yazabilir misiniz?
bilginiz var mı pekiBEn de düşünüyorum. İnternetten araştırdığım ve bir kaç kişinin tavsiyesiyle şu isimleri düşünüyorum.
Özmen Kara
Prof. Dr yusuf kızıl
Prof. Dr yavuz fuat yılmaz
Doğal olmasını istiyorum.Bütçeyi zorlayabilirimBütçe?
Evet.Neden KBB istiyorsunuz.Siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuzİlk kez duydum estetik cerrah mı? Ben kbb istiyorum
Siz oldunuz muEsabil Eker devlette çalışıyor Nafiz körez devlet hastanesinde
Bütçeyi zorlayacaksanız Eren Taştan, daha ekonomik olsun derseniz Mesut Kaya, Gürcan Arslan'a bakılabilir. Ankara'daki diğer bilindik doktorlar: Haldun Kamburoğlu, Muhitdin Eski, Tural Fatullayev, daha birçok doktor vardır ama benim aklıma gelenler şimdilik bunlar.Siz oldunuz mu
Yusuf kızıl hoca ne kadar ücret alıyor bilginiz var mı?BEn de düşünüyorum. İnternetten araştırdığım ve bir kaç kişinin tavsiyesiyle şu isimleri düşünüyorum.
Özmen Kara
Prof. Dr yusuf kızıl
Prof. Dr yavuz fuat yılmaz
Bütçeyi zorlayacaksanız Eren Taştan, daha ekonomik olsun derseniz Mesut Kaya, Gürcan Arslan'a bakılabilir. Ankara'daki diğer bilindik doktorlar: Haldun Kamburoğlu, Muhitdin Eski, Tural Fatullayev, daha birçok doktor vardır ama benim aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Esabil Eker'den memnun olan kadar olmayanları da gördüm sanki, Nebil Bozdoğan'dan ise çok fazla şikayet var gibi görünüyor.
Yusuf kızıl hoca ne kadar ücret alıyor bilginiz var mı?
Evet maalesef o kadar zam yapmış ki. Ben de kendisini düşünüyordum böyle olunca emin olamadım açıkcasıMesut kaya geçen sene 8 bine yapıyodu. Ne kadar çok artmış fiyat![]()
Ben de araştırma aşamasındayım gazi ünidekilere baktım ama içime sinen olmadı. Onur gülel var onla görüştüm genç ilgili bir doktor ama içime sinmedi burunlar devlette o da instası vardı.Ankara’da burun ameliyatı istiyorum.Tavsiye ettiğiniz doktorları yazabilir misiniz?
Bende araştırıyorum, nefes probleminiz var mı? Onur gülelin yaptıklarının bazılarını ben de beğendim ama bu işe yeni başlamış olmasından dolayı eledim. İkincisi özmen kara bir çok hastasıyla konuştum memnun olan var ama birisinde çıkıntı olmuş, birisi iki ay sonra çökmüş, birinde de delikleri eşit değilmiş onu da eledim. Açıkcası ben sadece kbb düşünüyordum ama artık Orhan Aydını da düşünmeye başladım. Yada yakınımın sadece nefes için olan ameliyatını yapan doktora olmayı düşünüyorum. İnternette yorumları güzel fakat estetik kısmını gözümle görmediğim için emin değilim. Son olarak Gazi de Yusuf kızıl var ondan ameliyat günü alabilirsem onu da düşünüyorum. Doktor kararı çok zor bir süreçBen de araştırma aşamasındayım gazi ünidekilere baktım ama içime sinen olmadı. Onur gülel var onla görüştüm genç ilgili bir doktor ama içime sinmedi burunlar devlette o da instası vardı.
Bir de özmen karayı gördüm ama bana cok reklam yapılıyor gibi geldi ama aklımda bir de o var onla da görüşeceğim beraber arastırabiliriz ben de şu dönem sonunda direk olmak istiyorum. Sizin araştırdıgınız isimler kimler ve görüştünüz mü?
Esabil bey baya içime sinmişti aslında cevremse ona yaptıran 2 kişi var ama biri hiç burun ucuna dokundurmadı ve güzel gayet. Diğeri baya kavisli falan ama 10 yıl oldu burnu hala harika. Ama ben burun ucumu da küçültcem o yüzden korkuyorum cünkü bu forumda inanılmaz kötü yorum gördüm. 2.yi de olmak istemediğim için derin arastırma aşamasındayım
Ben olmadım ama babam kulağından oldu kanserli dokuyu aldı.Babamın ameliyatını beklerken bütün gençler burun ameliyatını bekliyorlardı.O kadar çok hastası var ki illaki içlerinden burnunu beğenmeyen olacaktır.Gençler babamı görünce onunda burun ameliyatına gireceğini sandılar çok gülmüştük babamla.Ama genel olarak hastaları çok memnunSiz oldunuz mu
Evet çok pahalı olmuş ama iyi doktordur kendisi.Evet maalesef o kadar zam yapmış ki. Ben de kendisini düşünüyordum böyle olunca emin olamadım açıkcası