• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da burun ameliyatı doktor önerileri

Bende araştırıyorum, nefes probleminiz var mı? Onur gülelin yaptıklarının bazılarını ben de beğendim ama bu işe yeni başlamış olmasından dolayı eledim. İkincisi özmen kara bir çok hastasıyla konuştum memnun olan var ama birisinde çıkıntı olmuş, birisi iki ay sonra çökmüş, birinde de delikleri eşit değilmiş onu da eledim. Açıkcası ben sadece kbb düşünüyordum ama artık Orhan Aydını da düşünmeye başladım. Yada yakınımın sadece nefes için olan ameliyatını yapan doktora olmayı düşünüyorum. İnternette yorumları güzel fakat estetik kısmını gözümle görmediğim için emin değilim. Son olarak Gazi de Yusuf kızıl var ondan ameliyat günü alabilirsem onu da düşünüyorum. Doktor kararı çok zor bir süreç
Nefes problemim yok. Gazideki dediğiniz kişi iyi mi yaptığı burunları gördünüz mü varsa atar mısınız? Orhan aydını da ilk kez sizden duydum. Gazide ebebekir beyin yaptıklarını gördüm kötüydü yani. Evet süreç cok zor. Gazideki iyiyse ona düşünebilirim mantıklı geldi

Nefes problemim yok. Gazideki dediğiniz kişi iyi mi yaptığı burunları gördünüz mü varsa atar mısınız? Orhan aydını da ilk kez sizden duydum. Gazide ebebekir beyin yaptıklarını gördüm kötüydü yani. Evet süreç cok zor. Gazideki iyiyse ona düşünebilirim mantıklı geldi
Gazi de söylediğim doktorun bir tane sonucunun resmini gördüm ama. Birirle konuştum 4 arkadaşı ona ameliyat olmuş ve çok memnunlardı

Ben de
Ben de araştırma aşamasındayım gazi ünidekilere baktım ama içime sinen olmadı. Onur gülel var onla görüştüm genç ilgili bir doktor ama içime sinmedi burunlar devlette o da instası vardı.
Bir de özmen karayı gördüm ama bana cok reklam yapılıyor gibi geldi ama aklımda bir de o var onla da görüşeceğim beraber arastırabiliriz ben de şu dönem sonunda direk olmak istiyorum. Sizin araştırdıgınız isimler kimler ve görüştünüz mü?
Esabil bey baya içime sinmişti aslında cevremse ona yaptıran 2 kişi var ama biri hiç burun ucuna dokundurmadı ve güzel gayet. Diğeri baya kavisli falan ama 10 yıl oldu burnu hala harika. Ama ben burun ucumu da küçültcem o yüzden korkuyorum cünkü bu forumda inanılmaz kötü yorum gördüm. 2.yi de olmak istemediğim için derin arastı
Ben de araştırma aşamasındayım gazi ünidekilere baktım ama içime sinen olmadı. Onur gülel var onla görüştüm genç ilgili bir doktor ama içime sinmedi burunlar devlette o da instası vardı.
Bir de özmen karayı gördüm ama bana cok reklam yapılıyor gibi geldi ama aklımda bir de o var onla da görüşeceğim beraber arastırabiliriz ben de şu dönem sonunda direk olmak istiyorum. Sizin araştırdıgınız isimler kimler ve görüştünüz mü?
Esabil bey baya içime sinmişti aslında cevremse ona yaptıran 2 kişi var ama biri hiç burun ucuna dokundurmadı ve güzel gayet. Diğeri baya kavisli falan ama 10 yıl oldu burnu hala harika. Ama ben burun ucumu da küçültcem o yüzden korkuyorum cünkü bu forumda inanılmaz kötü yorum gördüm. 2.yi de olmak istemediğim için derin arastırma aşamasındayım

Kesinlikle çok haklısınız. Benim de ilk ameliyatım güzel sonuç almak istiyorum .O yüzden derin bir araştırma içindeyim. Henüz muayene olmadım birkaç olumsuz yorum görünce kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajınıza cevap veremedim cevap vermeyi kapatmışsınız sanırım..

Duydum ama burun ile ilgili birkaç olumsuz yorum görmüştüm. Kendisinin çene ileriye alma geriye alma çift çene ameliyatlarında iyi olduğunu okumuştum.

özelden söyleyeyim doktoru burda yazmak doğru mu bilmem 3. aya girdim çünkü gidişat iyi değil

ayrıca estetik olup da güzelliğinden ödün vermeyen kimseyi görmedim.. ha bunu estetik olunca anladım o ayrı.. yazık etmeyin güzelliğinize.. ha ben bunu 23 yaşındayken fark ettim.. şimdi eski burnuma sahip olmak içimin her şeyimi veririm

Tamam okudum. Geçmiş olsun. Olup çok mutlu olanlar var bende bir türlü karar veremiyorum

mutlu olanlar yüzünün 4te 3ü burundan ibaret olanlar bence
ama çok kusurlu olmayıp şımarıklığına yaptıranlar inan banan mutsuz, kendimden biliyorum

mutlu olanlar yüzünün 4te 3ü burundan ibaret olanlar bence
ama çok kusurlu olmayıp şımarıklığına yaptıranlar inan banan mutsuz, kendimden biliyorum
Yaaa öyle mi diyorsunuz bak şimdi gerçekten çok muallakta kaldım. Bir yanım istiyor bir yanım daha kötü olmasından korkuyor

Yaaa öyle mi diyorsunuz bak şimdi gerçekten çok muallakta kaldım. Bir yanım istiyor bir yanım daha kötü olmasından korkuyor

tamamiyle tüm samimiyetimle ve iyi niyetimle söylüyorum.. kimsenin bu derdi çekmesini istemem, insan güzelken çirkin oluyor ben kadar zor anlatamam sadece yaşayan bilir bunu

kimse (allah korusun yanma, yaralanma, kesilme gibi travmalı durumlar hariç) estetik olmamalı ve bence devlet kontrolü olmalı bu estetisyenlere

ohhh valla milletten nakit alıyorlar parayı ne fatura var ne beyanname
vergi kaçakçılığı yapıyorlar resmen hem de hepsi!!! o kadar kazanıyorlar ki devletten de çalmaya utanmıyorlar...
konu amacındaki saptı, estetik olmayın

tamamiyle tüm samimiyetimle ve iyi niyetimle söylüyorum.. kimsenin bu derdi çekmesini istemem, insan güzelken çirkin oluyor ben kadar zor anlatamam sadece yaşayan bilir bunu

kimse (allah korusun yanma, yaralanma, kesilme gibi travmalı durumlar hariç) estetik olmamalı ve bence devlet kontrolü olmalı bu estetisyenlere

ohhh valla milletten nakit alıyorlar parayı ne fatura var ne beyanname
vergi kaçakçılığı yapıyorlar resmen hem de hepsi!!! o kadar kazanıyorlar ki devletten de çalmaya utanmıyorlar...
konu amacındaki saptı, estetik olmayın
Haklısınız o konuda gerçekten katılıyorum. Çok fazla arttı ve doktorlar parayı alıp hataları kabul etmiyorlar ne yazık ki...
Siz oldunuz sanırım ne gibi sorunlar yaşadınız?

Haklısınız o konuda gerçekten katılıyorum. Çok fazla arttı ve doktorlar parayı alıp hataları kabul etmiyorlar ne yazık ki...
Siz oldunuz sanırım ne gibi sorunlar yaşadınız?

kemikli burnumdan geriye 2 cm kalan kaba kalın basık bi burun sorunuyla

Back
X