Merhaba arkadaşlar uzun süredir burun ameliyatı olmak için burayı takip ediyordum hatta bir senedir :) burada adı geçen doktorların hepsine gittim görüştüm evet aralarında iyi doktorlar vardı ya fiyatta anlaşamadık ya da elektriğimiz tutmadı en sonunda iş yerimde daha önce ameliyat olmuş arkadaşımın tavsiyesine kulak verdim. Kadir hoca ile tanıştım internette çok fazla show yapmayan ameliyat olan hastaların referans ile yürüyen doktor gidip mutlaka yüz yüze görüşmenizi tavsiye ederim mesleği konusunda çok asil bir insan en başta katalogdan size burun seçtirme gibi bir yaklaşımı yok kişiye kendine en yakışan burnu yapmaya özen gösteriyor ayrıca plastik cerrahlar gibi sadece burnun dışı ile ilgilenmeyip içini de kusursuz bir şekilde yapıyor ameliyatımın 3 haftasın dayım şimdiki burnum bile harika eğer kadir hocaya ameliyat olan başka hastalar da var ise eminim onlarda çok memnundur hem fiyat konusunda hem de estetik açısından beni hayal kırıklığına uğratmadığı için buradan teşekkür ediyorum sizlere isteyen olursa fotoğraf paylaşımını da yapabilirim.