Ankara da burun estetigi olanlar yardimci olun lutfen ..

zanaa06

Yaşamak direnmektir..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
422
203
18
39
Onere bileceginiz doktor varmi acaba ? fiyat konusunda pek bilgim yok onuda soylerseniz sevinirim ...

Mrh ben ferruh beye yeni meme ameliyatı oldum, ama kontrollerde burnu bantlı hastaları geliyordu, ama kaça yapıyor bilmiyorum.

Isim veya numara verebikirseniz sevinirim ..
Onere bileceginiz doktor varmi acaba ? fiyat konusunda pek bilgim yok onuda soylerseniz sevinirim ...
Merhaba, ben uzun yıllardır burun ameliyatı olmak istiyordum ama "işte bu" diyeceğim bir doktorla karşılaşamadım. Çok araştırdım, ağrısı sızısı hiçbir şeyi düşünmedim, çünkü sadece "bir" kere ameliyat olmak istiyordum ve pişman olmamalıydım, yoksa elbette ağrı olacak, yani bunun bilincinde olarak bu yola girmelisiniz. Önemli olan olağandışı bir şey olmaması, yoksa kapıya çarpsa ağrıyan burun e bi operasyon sonrası da azıcık ağrısın ;) neyse sadete geliim, ben doktorumu buldum, Hakan Soygür...10 gün oldu ameliyat olalı ve açıkçası o kadar pimpirikli olmama rağmen iyi iş oldu;) çünkü benim hem iç hem dış ameliyattı ve doktorumun anlattığına göre en zor ameliyatlardan biriydi, çünkü doğru dürüst sağlam parçam yokmuş :I ...estetik olarak çok memnunum, henüz çok yeni, aylar sonra tam oturacak ama an itibariyle kendimi daha iyi hissettiğimi söylemeliyim, zaten bunun için ameliyat olmuyor muyuz? Nefes alma konusunda da tamponu ilk çıkarttığında napcağımı şaşırdım, çünkü burun deliklerimde inanılmaz bir hava ve ben nasıl nefes alcağımı sordum :))) çünkü hep ağızdan aldığım nefes dışında bir hava boşluğu daha vardı ve bunu nasıl almam gerektiğini bilmiyordum :D anlatmak istediğim karar vermek zorunda değilsiniz ama karar vermeden kesinlikle görüşmeniz gereken bir doktor, çünkü bu saç kesimi değil ve gerekirse başka bir kuaföre gidersiniz gibi bir durum değil. Yıllardır araştırıp yorulduğum için etrafımdaki herkes yararlansın istedim ve öncesi sonrası fotolarımı herkesle paylaştım, hatta birkaç arkadaşım randevu aldı bile ;) hadi harekete geçin, ekstra nefes almayı ertelemeyin :)

Merhaba, ben uzun yıllardır burun ameliyatı olmak istiyordum ama "işte bu" diyeceğim bir doktorla karşılaşamadım. Çok araştırdım, ağrısı sızısı hiçbir şeyi düşünmedim, çünkü sadece "bir" kere ameliyat olmak istiyordum ve pişman olmamalıydım, yoksa elbette ağrı olacak, yani bunun bilincinde olarak bu yola girmelisiniz. Önemli olan olağandışı bir şey olmaması, yoksa kapıya çarpsa ağrıyan burun e bi operasyon sonrası da azıcık ağrısın :KK66: neyse sadete geliim, ben doktorumu buldum, Hakan Soygür...10 gün oldu ameliyat olalı ve açıkçası o kadar pimpirikli olmama rağmen iyi iş oldu:KK66: çünkü benim hem iç hem dış ameliyattı ve doktorumun anlattığına göre en zor ameliyatlardan biriydi, çünkü doğru dürüst sağlam parçam yokmuş :I ...estetik olarak çok memnunum, henüz çok yeni, aylar sonra tam oturacak ama an itibariyle kendimi daha iyi hissettiğimi söylemeliyim, zaten bunun için ameliyat olmuyor muyuz? Nefes alma konusunda da tamponu ilk çıkarttığında napcağımı şaşırdım, çünkü burun deliklerimde inanılmaz bir hava ve ben nasıl nefes alcağımı sordum :))) çünkü hep ağızdan aldığım nefes dışında bir hava boşluğu daha vardı ve bunu nasıl almam gerektiğini bilmiyordum :KK70: anlatmak istediğim karar vermek zorunda değilsiniz ama karar vermeden kesinlikle görüşmeniz gereken bir doktor, çünkü bu saç kesimi değil ve gerekirse başka bir kuaföre gidersiniz gibi bir durum değil. Yıllardır araştırıp yorulduğum için etrafımdaki herkes yararlansın istedim ve öncesi sonrası fotolarımı herkesle paylaştım, hatta birkaç arkadaşım randevu aldı bile :KK66: hadi harekete geçin, ekstra nefes almayı ertelemeyin :)

Merhaba kaça yaptırdın acaba ? Ve hangi hastane ?

Ben de Ankara'da cok doktor arastirdim ve 3 hafta once Osman Latifogluna oldum. memnun kaldim kendisinden hala cok sisliklerim var belki yorum yapmak icin erken olabilir ama her goren bu halini bile cok begeniyor ve dogal buluyor tabiki son karar sizin. Koru hastanesinde yapiyor ameliyati ve ucreti 5 bin civarinda.

Merhaba bende burun ameliyatı olmaya karar verdim. Muhitdin Eski, Gürcan Aslan ve Ahmet Işıkdemir ile görüştüm. Muhitdin Eski 9 bin istedi, Gürcan Aslan 8 bin istedi, Ahmet Işıldemir'den fiyat almamışım. Neden bilmiyorum ama Muhitdin Eski'yi eledim; içim ısınmadı sanırım.

Merhaba,

Ben 3 hafta önce prof.dr. Muhitdin Eski'ye ameliyat oldum. Ameliyattan önce bir çok doktorla görüştüm ancak hem ameliyat korkusu hemde sonucun nasıl olcağı korkusu vardı. muhitdin hoca ile ilk konuşmamda bana çok güven verdi. Ki bu güvenin ne kadar doğru bir güven olduğunu ameliyat sonrası daha iyi anladım. Ameliyattan çıktığımda yüzümde hiç bir morluk ve ağrı yoktu.1 haftanın sonunda alçımı çıkarttığında şiş olmasına rağmen sonuç gayet güzeldi. 1 haftada bantlı durdu ve 2 haftanın sonunda sonuç gayet doğal ve güzeldi. Burun tıkanması baş ağrısı gibi sorunlarımda hiç olmadı. Kesinlikşe tavsiye ediyorum.

Merhaba,
Hakan soygür'e olmaya karar verdim. Şikayeti olan var mı? Şimdiye kadar hakkında en ufak kötü bir şey diyen hastası çıkmadı karşıma. Lütfen bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Sevgiler

Merhaba,
Hakan soygür'e olmaya karar verdim. Şikayeti olan var mı? Şimdiye kadar hakkında en ufak kötü bir şey diyen hastası çıkmadı karşıma. Lütfen bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Sevgiler
En zor aşamayı geçmişsiniz bundan sonra daha kolay olur herşey inşallah gönlünüzce burnunuz olur.......

En zor aşamayı geçmişsiniz bundan sonra daha kolay olur herşey inşallah gönlünüzce burnunuz olur.......

Çok teşekkür ederim Karar verdim inşallah bir aksılık çıkmaz ☺️ Yine de burdan şikayeti olan var mı diye sormak istedim.
Konu açacaktım nasıl açılır bulamadım

bende Dr.Alperen beyden ameliyat oldum çok memnun kaldım 11.gun oldu burnum çok.guzel ve ağrısız bir dönem geçirdim tabi illaki agrim oldu ama çok az . morluklarim da az oldu . yani her şekilde başarılı bir ameliyat oldu umarım bundan sonraki evrelerde guzel gecer. ve sadce malzeme ucreti 500 tl odeyecegim. kesinlikle tavsiye ediyorum

Back
X