Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isim veya numara verebikirseniz sevinirim ..
Peki canim tesekkur ederim yorumlariniz icin..Doğal istiyorsanız Hakan Soygür
Tesekkur ederim canim yardimci oldugunuz icin..Dr.ferruh bingül canım
www.estetik-ankara.com dan adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsin ben dr dan memnun kaldım inşallah sende mutlu olursun
Isim veya numara verebikirseniz sevinirim ..
Merhaba, ben uzun yıllardır burun ameliyatı olmak istiyordum ama "işte bu" diyeceğim bir doktorla karşılaşamadım. Çok araştırdım, ağrısı sızısı hiçbir şeyi düşünmedim, çünkü sadece "bir" kere ameliyat olmak istiyordum ve pişman olmamalıydım, yoksa elbette ağrı olacak, yani bunun bilincinde olarak bu yola girmelisiniz. Önemli olan olağandışı bir şey olmaması, yoksa kapıya çarpsa ağrıyan burun e bi operasyon sonrası da azıcık ağrısınOnere bileceginiz doktor varmi acaba ? fiyat konusunda pek bilgim yok onuda soylerseniz sevinirim ...
Merhaba, ben uzun yıllardır burun ameliyatı olmak istiyordum ama "işte bu" diyeceğim bir doktorla karşılaşamadım. Çok araştırdım, ağrısı sızısı hiçbir şeyi düşünmedim, çünkü sadece "bir" kere ameliyat olmak istiyordum ve pişman olmamalıydım, yoksa elbette ağrı olacak, yani bunun bilincinde olarak bu yola girmelisiniz. Önemli olan olağandışı bir şey olmaması, yoksa kapıya çarpsa ağrıyan burun e bi operasyon sonrası da azıcık ağrısınneyse sadete geliim, ben doktorumu buldum, Hakan Soygür...10 gün oldu ameliyat olalı ve açıkçası o kadar pimpirikli olmama rağmen iyi iş oldu
çünkü benim hem iç hem dış ameliyattı ve doktorumun anlattığına göre en zor ameliyatlardan biriydi, çünkü doğru dürüst sağlam parçam yokmuş :I ...estetik olarak çok memnunum, henüz çok yeni, aylar sonra tam oturacak ama an itibariyle kendimi daha iyi hissettiğimi söylemeliyim, zaten bunun için ameliyat olmuyor muyuz? Nefes alma konusunda da tamponu ilk çıkarttığında napcağımı şaşırdım, çünkü burun deliklerimde inanılmaz bir hava ve ben nasıl nefes alcağımı sordum :))) çünkü hep ağızdan aldığım nefes dışında bir hava boşluğu daha vardı ve bunu nasıl almam gerektiğini bilmiyordum
anlatmak istediğim karar vermek zorunda değilsiniz ama karar vermeden kesinlikle görüşmeniz gereken bir doktor, çünkü bu saç kesimi değil ve gerekirse başka bir kuaföre gidersiniz gibi bir durum değil. Yıllardır araştırıp yorulduğum için etrafımdaki herkes yararlansın istedim ve öncesi sonrası fotolarımı herkesle paylaştım, hatta birkaç arkadaşım randevu aldı bile
hadi harekete geçin, ekstra nefes almayı ertelemeyin :)
Onere bileceginiz doktor varmi acaba ? fiyat konusunda pek bilgim yok onuda soylerseniz sevinirim ...
Hakan Soygür 0532 295 24 37
En zor aşamayı geçmişsiniz bundan sonra daha kolay olur herşey inşallah gönlünüzce burnunuz olur.......Merhaba,
Hakan soygür'e olmaya karar verdim. Şikayeti olan var mı? Şimdiye kadar hakkında en ufak kötü bir şey diyen hastası çıkmadı karşıma. Lütfen bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Sevgiler
En zor aşamayı geçmişsiniz bundan sonra daha kolay olur herşey inşallah gönlünüzce burnunuz olur.......