Doğuma Hazırlık Ankara da çocuk doktoru araştırmaları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
Doğuma az kaldı, Ankara da ilgili bir çocuk doktoru ve gereksiz tahlillerle boşa evham yaptırmayan ve lüzumsuz yere para almayan bir hastane tavsiyeniz var mı?

İki arkadaş Hoşdere Fatih hastanesinde Selman beyi önerdiler. Evimize çok yakın olması bir avantaj. Başka tavsiyesi olan var mı acaba?

bir arkadaşım alev oğuz kutlu yu tavsiye etti sadece tavsiye etmedi, mükemmel dedi:) ama randevu alması çok zormuş. ayrıca bir muayenesi de 300tl civarıymış:52: pahalı geldi bana.
tecrübeli annelerden ya da doğum yapacak ve çocuk doktoru tavsiyesi olan hamişlerden yorum bekliyoruz:emir_bebek:

ben oğlumu tuncer gürlere götürüyorum.ve memnunum fiyatıda oldukça makul(70 tl)

merhaba, doktor yorumlarınızı okudum ama benim merak ettiğim şey,bebeğimizi hafta sonu ve gece acil bir durumda götürebileceğimiz bir doktor veya hastane varmı?örnek şu an 30 günlük bebeğimiz yeşil balgam çıkardı ama kendi doktoru hafta sonu çalışmadığı için elimiz kolumuz bağlandı.ne yapacağımızı bilmiyoruz. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Back
X