Ankara da doğum için önerebileceğiniz hastaneler hangileri kızlar?

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Doğuda yaşıyorum ama doğum Ankara da olacak önerebileceğiniz hastaneler(özel, devlet) ve fiyatlar hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir misiniz lütfen?

Doğuda yaşıyorum ama doğum Ankara da olacak önerebileceğiniz hastaneler(özel, devlet) ve fiyatlar hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir misiniz lütfen?
canım sincan koru 3100 doğum paketi kartla 3350 2 taksit yapıyolar 10 muayne seker yüklemesi sinirsiz nst 2 li 4 lu tarama oda süslemesi lohusa şerbeti içinde kan tahlilleri falan ben 2 kere gittim alacam paket diğer hastaneler hakkında bilgim yok zaten bu fiyat altı yok pahalı her yer ne yapalım el mahkum ayrıntılı ultrason parayla bi de ağrısız doğum farkı 400 lira dedi aklıma gelenler bunlar normal sezeryan fark yok

Ben sadece doğuma gideceğim canım doğuda yaşıyorum eşim burda görev yapıyor sadece doğum fiyatını alayım olmazsa arayıp devlette doğumu da ben istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum :/

Ben sadece doğuma gideceğim canım doğuda yaşıyorum eşim burda görev yapıyor sadece doğum fiyatını alayım olmazsa arayıp devlette doğumu da ben istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum :/

Ortadoğu doğum 2000

Medical park doğum 4500

Güven hastanesi doğum 10500

Batikentte bilgi hastanesinde 1700 dogum ben bebegimde sorun olmasa orda yspacaktim

Aynen yaaa altindan Sanki kullandıkları malzemeler:)

Fiyat hangisini beğendim o civarda bi kaç tane daha yazarim:)

Vallahi uçmuşlar keşke imkanımız olsa da 100000 harcasak evladımız için
2000 en makulü ama doktoru nasıl acaba var mı öyle uygun bildiklerin canım

Vallahi uçmuşlar keşke imkanımız olsa da 100000 harcasak evladımız için
2000 en makulü ama doktoru nasıl acaba var mı öyle uygun bildiklerin canım

2000 olan orta Doğu sultan pinar dundar ya da günnur yüce var ikisi de olabilir

Daha uygun istersen Keçiören hastanesi özel. Eryaman hastanesi Lokman Hekim var sincan koru var bi de batikent bilgi hastanesi

Eryaman hastanesi Oscar bey

Lokman hekim.bahar hanim

Sincan koru hüseyin bey

Rabbim gönlünden geçen bütün dualarını isteklerini kabul etsin canım benim. Allah bin kere razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…