Ankara da doğum için önerebileceğiniz hastaneler hangileri kızlar?

Kızlar ortadoğuyla yeni görüştüm muayane ücreti 75 tl doğum ücreti 2500 sezeryan 2750 prof dr hasan kafalının fıyatı bu

Allah sagsalim saglikla bebislerinizi buyutmeyi nasip etsin. Iki dogum yapmis bir anne olarak tavsiyem netten yada tanidiklardan doğum yapmis annelerden hastane ve dr arastirmasi yapmaniz hastanelerde erken dogum ünitesi arastirin her ihtimal obemli ozel hastanelerde yuklu ucretler odeyebilirsiniz birde dogum sonrasi bir muddet bebek bakimlerinda dogum yapilan hastaneye yonlendiriliyorsunuz oglum dogum sonrasi yogun bakim tedavi unitesine devlet hastanesindeki yogunluktan dogum yaptigim hastanete yonlendirdi beni .maddi acidan biraz fszla olsa da anne ve bebek icin rahat bir surec gecirdik hangisi ni tercih ederseniz edin rabbim isinizi rast getirsin .

hala ne bir doktorum var ne de hastaneye karar verebildim. ne olacak böyle gerçekten bilmiyorum. hem uygun hem de iyi bir özel hastane arıyorum ama öyle bir hastane yok galiba...

Merhaba Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.

Lokman Hekim Sincan'da doğum yapmak istiyorum. Doktorum Bahar Hanım.

Benim sorum Doğum Paketi???

Arkadaslar Lokman Hekim Doğum paketi 3500 Tl.
Doğum Sezeryan veya Normal
Nst ler Sınırsız
10 Adet Muayene
2-3-4 lü tarama testi
Tüm tahliller
Şeker yüklemesi
Ultrason Renkli Gelismis
Bebegin ilk kontrolleri ve asilari
Fotografci
Oda Süslemesi

Doğum Paketi Almak Mantıklımı Almalımıyız.Alan veya LH Sincan da dogum yapan Fiyatlari bilen varmi Yardimci olabilirminiz.Tesekkurler

Ben hamile kalmadan once saglik sigortasi+dogum paketi yaptirttim. Sadece 1 ay beklemeli.
Ankara Cukurambar Koru Hastanesi 4000tl verdik. Devlet min %15ini iade ediyor. 3200tl ye geldi. Bence hamilelik dusunenler varsa boyle daha mantikli. Hamile olanlar için de bir paket var hastanedekinden daha mantikli ayrica ozel sağlık sigortan oluyor. 10bin tl'ye kadar olan acil operasyonlarida karsiliyor.

Canm bobreklerinde buyume devamli takipteyim ankara buyukdogumda bu yuzden biraktim orayi mecburen buyukdogumda yapacagim
Kaç haftalıksın canım ilk büyüme kaçıncı haftada ölçüldü kaç çıktı? Benim bebeğimde ayrıntılıda çıkmıştı birinde hafif büyüme 3 hafta sonra normal dedi bende Zekai tahirse takip olunuyorum

Tatlım naptın bebiş nasıl sütün geldi mi?? Annelik nasıl gidiyor. Oğluna kavuştun bizi unuttun valla. Artık ne kadar yakışıklıysa ))
Bebeğim çok güzel ama çok zor kendimi unuttum desem yeridir çok uykusuz ve çok yorgunum bebeğim 12 günlükken eşim 1aylık göreve gitti apar topar annemin yanına geldim önce Ankara sonra Antalya uçak yolculuğu yaptım 12 günlük bebekle kabus gibiydi daha kendime gelemedim sütüm geldi ama emmedi paşa Dr da zorlamayın dedi mama veriyoruz mecburen 1 hafta sonra 1 aylık oluyoruz teyzesi büyüdük bile :)

Canım benim ya. Benim kocamada görev çıktı bi haftaya gidiyor 6 ay Yok maşallah Paşa'na sana iyi dayanmışsın valla

Canım benim ya. Benim kocamada görev çıktı bi haftaya gidiyor 6 ay Yok maşallah Paşa'na sana iyi dayanmışsın valla
doğumda gelemeyecek mi Rabbim esirgesin hepsini yaz gelince bizimkiler evlerden uzak düşüyor kuduruyor dağdaki itler Allah ım evlatlarımıza bağışlasın babalarını. Sen sakin ol ama germe kendini az kaldı doğuma ben bu görevler yüzünden erken doğum yaptım aman kurban olayım kendine fıstığa dikkat et

Malesef bi bayrama gelecek bayramda doğursam keşke diyorum. Bide demişler imkan olursa ayda bir yollarız. Gerçekten bazen bağıra bağıra küfredesim geliyor. Ama iyi ki bizimkiler var biz evimizde rahat oturuyoruz. Zaten gitti mi normalde gelene kadar ızdırap dolu günler beni bekliyor

Rabbim yardımcımız olsun kardeşim inşallah bayramda doğurursun da babası kuzusunu görür ben küfür ediyorum vallahi yalan yok iyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…