- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Ne kadar ödediniz koru hastanesine?ben koru hastanesinde yaptım çukurambar aydan biri yaptı sezeryan oldum
Kaç haftalıksın canım ilk büyüme kaçıncı haftada ölçüldü kaç çıktı? Benim bebeğimde ayrıntılıda çıkmıştı birinde hafif büyüme 3 hafta sonra normal dedi bende Zekai tahirse takip olunuyorumCanm bobreklerinde buyume devamli takipteyim ankara buyukdogumda bu yuzden biraktim orayi mecburen buyukdogumda yapacagim
Tatlım naptın bebiş nasıl sütün geldi mi?? Annelik nasıl gidiyor. Oğluna kavuştun bizi unuttun valla. Artık ne kadar yakışıklıysaOra mı bura mı derken Mardin de doğum yaptım ben
Bebeğim çok güzel ama çok zor kendimi unuttum desem yeridir çok uykusuz ve çok yorgunum bebeğim 12 günlükken eşim 1aylık göreve gitti apar topar annemin yanına geldim önce Ankara sonra Antalya uçak yolculuğu yaptım 12 günlük bebekle kabus gibiydi daha kendime gelemedim sütüm geldi ama emmedi paşa Dr da zorlamayın dedi mama veriyoruz mecburen 1 hafta sonra 1 aylık oluyoruz teyzesi büyüdük bile :)Tatlım naptın bebiş nasıl sütün geldi mi?? Annelik nasıl gidiyor. Oğluna kavuştun bizi unuttun valla. Artık ne kadar yakışıklıysa))
Canım benim ya. Benim kocamada görev çıktı bi haftaya gidiyor 6 ay YokBebeğim çok güzel ama çok zor kendimi unuttum desem yeridir çok uykusuz ve çok yorgunum bebeğim 12 günlükken eşim 1aylık göreve gitti apar topar annemin yanına geldim önce Ankara sonra Antalya uçak yolculuğu yaptım 12 günlük bebekle kabus gibiydi daha kendime gelemedim sütüm geldi ama emmedi paşa Dr da zorlamayın dedi mama veriyoruz mecburen 1 hafta sonra 1 aylık oluyoruz teyzesi büyüdük bile :)
doğumda gelemeyecek mi Rabbim esirgesin hepsini yaz gelince bizimkiler evlerden uzak düşüyor kuduruyor dağdaki itler Allah ım evlatlarımıza bağışlasın babalarını. Sen sakin ol ama germe kendini az kaldı doğuma ben bu görevler yüzünden erken doğum yaptım aman kurban olayım kendine fıstığa dikkat etCanım benim ya. Benim kocamada görev çıktı bi haftaya gidiyor 6 ay Yokmaşallah Paşa'na sana iyi dayanmışsın valla
Malesef bi bayrama gelecek bayramda doğursam keşke diyorum. Bide demişler imkan olursa ayda bir yollarız. Gerçekten bazen bağıra bağıra küfredesim geliyor. Ama iyi ki bizimkiler var biz evimizde rahat oturuyoruz. Zaten gitti mi normalde gelene kadar ızdırap dolu günler beni bekliyordoğumda gelemeyecek mi Rabbim esirgesin hepsini yaz gelince bizimkiler evlerden uzak düşüyor kuduruyor dağdaki itler Allah ım evlatlarımıza bağışlasın babalarını. Sen sakin ol ama germe kendini az kaldı doğuma ben bu görevler yüzünden erken doğum yaptım aman kurban olayım kendine fıstığa dikkat et
Rabbim yardımcımız olsun kardeşim inşallah bayramda doğurursun da babası kuzusunu görür ben küfür ediyorum vallahi yalan yok iyi haberlerini bekliyorumMalesef bi bayrama gelecek bayramda doğursam keşke diyorum. Bide demişler imkan olursa ayda bir yollarız. Gerçekten bazen bağıra bağıra küfredesim geliyor. Ama iyi ki bizimkiler var biz evimizde rahat oturuyoruz. Zaten gitti mi normalde gelene kadar ızdırap dolu günler beni bekliyor
İnşlh inşlh. Bende senin gibi 34 oldum ve bıkkınlık bastı beniRabbim yardımcımız olsun kardeşim inşallah bayramda doğurursun da babası kuzusunu görür ben küfür ediyorum vallahi yalan yok iyi haberlerini bekliyorum
Bebeğim uyuyabildiğin kadar uyu ben 25 gündür uykuya hasretim bi 6 ay böyle gidecekmiş ölmezsem uykusuzluktan yorgunluktan iyidir :)İnşlh inşlh. Bende senin gibi 34 oldum ve bıkkınlık bastı beni))
Gazı mı var paşanın? Kuzum ben uyumuyorum zaten benim büyük kız gececi sabaha kadar ayaktaBebeğim uyuyabildiğin kadar uyu ben 25 gündür uykuya hasretim bi 6 ay böyle gidecekmiş ölmezsem uykusuzluktan yorgunluktan iyidir :)
Geceyi gündüz gündüzü gece zannediyor bizim bebelerGazı mı var paşanın? Kuzum ben uyumuyorum zaten benim büyük kız gececi sabaha kadar ayakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?