Ankara da dogum yapilmasini onerdiginiz hastane varmi??

Keca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
167
130
53
Zekai tahir k.d.h gittim bi tane kontrolume ama pek oneren olmadi. Devamli gidebilecegim bi hastane ve doktor onerilerinizi alabilirmiyim. Sadece benim icin degil ankarada olan bütün anne adaylari icin yardimci olur musunuz.

Ankarada ne Zekai Tahir ne Etlik Zübeyde Hanım ikisinede ilk hamileligimde denemek için gittim. Doktor tavırları çok sinir bozucu, cok temiz olduğunu soylemeymiycem ayrıca. Şuan 2 gebeliğim yenimahalle devlete gidiyorum, oralara nispeten daha iyi ama tam bir bilgim yok o sebepten araştırma yapıyorum. Umarım bilgi verebilecek birileri çıkar.

Yenimahalle de haftanın dört günü normal doğum kabul ediyorlar. Sezaryen istiyorsanız gidebilirsiniz

Merak edenler icin soyleyeyim z.t.b ta dogumumu yaptim ve hic memnun kalmadim ozellikle intörnlerin kendini begenmis ve umursamaz tavirlari o durumdayken daha bi can sıkıcıydı. ben tavsiye etmiyorum. ha illa orda dogum yapicam diyenlere bi tavsiye kesinlikle dogumdan sonra ozel oda ayarlayin yoksa cekilcek çile degil.

Atatürk araştırma ve yenimahalle araştırma iyimiş devlet düşünüyorsanız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…