Dün özge yücel çelik var medical park keçiören de ona gittim biraz ciddi bir doktor ama ben sevdim perinatoloji uzmanıymis zaten detaylı testler istedi
Rabbim sağlıkla güzellikle kucağınıza alırsın inşallah
Amin inşallah çok sağ olun bende iki doktor arasında kalmıştım. Bülent hocadan sonra duruma göre Özge hanıma da muayene olurum belki. Doktora karar vermek gerçekten zormuş
İyi akşamlar herkese. Bende Ankara’da doktor arayışındayım. Tüp bebek 2. Transfer sonucumu bekliyorum. Rahim ağzı genişliğim olduğu için biraz riskli bir gebelik olacağa benziyor dedi doktorum. Özelde riskli gebelik doktor tavsiyeniz var mı figen beşyaprak ve kudret erkenekli isimlerini duydum var mı bir bilginiz kızlar
Ben Figen hoca ile doğum yaptım yani herr şey mükemmeldi . Sizi bilgilendirmesi ,istediğiniz an ulaşabilmeniz hep sevgi ile sıcak yaklaşması çok güzeldi
Ben Figen hoca ile doğum yaptım yani herr şey mükemmeldi . Sizi bilgilendirmesi ,istediğiniz an ulaşabilmeniz hep sevgi ile sıcak yaklaşması çok güzeldi
Amin inşallah çok sağ olun bende iki doktor arasında kalmıştım. Bülent hocadan sonra duruma göre Özge hanıma da muayene olurum belki. Doktora karar vermek gerçekten zormuş
Benimde ilk tüp bebek denemem pozitif olmuştu ama ileriki haftalarda kaybettim. Dediğiniz gibi bi kayıp olumsuzluk olunca insan diken üstünde oluyor. Dünde benim çok az bi lekelenmem oldu gece medical park Batıkent’e gittik. çok şükür kalp atışını ve keseyi gördük ama doktor ve söyledikleri çok içime sinmedi. O yüzden bugün tekrar medical park Keçiören’de Bülent hocaya gittim. Kendisi beni çok rahatlattı her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı yoluma onla devam etmeye karar verdim