- 29 Ocak 2010
- 10
- 3
- 286
- Konu Sahibi mevsiimbahar
-
burun yaptırılınca dudak da yaptırmıyor musunuz?
ben oran bozuluyor diye biliyorum..
benim birkaç arkadaşım bundan bahsetti, sanırım dr lar bilgilendiriyordur.Ben bunu bilmiyordum, araştırmalarımda hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim..
Ben 28 gün önce burun ameliyatı oldum daha doğrusu revizyon yani düzeltme ameliyatı oldum doktorumdan çok memnun kaldım hem başarılı hemde ilgili birisi burun içim önerebilirim ama çene için hiç bir bilgim yok açıkçasıhanımlar kimse bana yardımcı olmayacak mı?
bugün üye olup 3 ayrı konuya bunu yazmanız; acaba REKLAM mı yapıyor düşüncesini getirmiyor değil.Ankara hastanesinde Ameliyat oldum,22 aralık 2015 te çok menmunum Doç.Dr. Gürcan Aslan hocam yaptı burnumu :) çok güzel oldu morluk ve şişlik olmadı şiddetle tavsiye ediyorum :)
hanımlar kimse bana yardımcı olmayacak mı?
Canım ben 2 hafta önce ameliyat oldum; şansıma doktorumum kbb ihtisası da vardi; estetik cerrah kendisi. Burnumda kemer vardı ve içerisi de felaketmis; konka kemik eğriliği fln.ameliyat sonrası ağrı acı hiç çekmedim; morluklarım geçti hemen galiba operasyondan 1 gece önce arnica krem kullanmamin faydasını gördüm şimdi şişliklerin inmesini bekliyorum; )
doktorunuz önermiş miydi arnicayı?
Arkaşlar merhaba,
Burun estetiği olmayı düşünüyoru ancak eğrilikte var. KBB doktoruna olsam bile estetik aşamasında estetik cerrah devreye girsin istiyorum. Aile mi zor ikna ettim. Volkan bey için yapılan yorumlar banada çok reklam gibi geldi. Ancak düzgün doktor tavsiyesi yok. Bana yardım edin. Aranıza yeni katıldım bana kucak açın =) ayrıca bu ilk forum deneyimim. Çok yoğun çalışıyorum ve eğer ameliyat olabilirsem yıllık iznimden kullanacağım. Çok heyecanlıyım, çok istiyorum çünkü burnumu kafama çok takıyorum. Özellikle yaşım ilerledikçe burun ucum iyice düştü genetiksel bir durum sanırım çünkü dayımda da aynı sorun var. Çok imreniyorum burnu düzgün olanlara =(( HELP ME ANKARALILAR
Ozan bitik ne kadarmis cnmarkadaşlar 1-Nebil Bozdoğan ile görüştüm (emin değilim ondan) 2- Ferruh Bingül ile görüştüm (çeneme liposakşın a gerek yok dedi) 3. Hacettepe de Ozan Bitik ile görüştüm ilgiliydi, hepsi ilgiliydi ancak bana Ozan bitik daha fazla güven verdi, ihtimallerden bahsetti revizyona gerek olursa ben hep yanında olacağım dedi, ama sonuçta kafam karıştı bu arada en yüksek fiyat hacettepeden aldım lütfen yardımcı olun, ne yapmalıyım ??
Teşekkür ederim hemen araştırcam. Birde kime sorsam hep revizyon yaptırmak zorunda kalmış. Açıkcası çook istiyorum ama cesaretim kırılıyoreren taştan la da bir görüşün derim
Ferruh bingulü bende duydum. Hatta internet sitesinde canli destek var soru sorabiliyorsunuz. Revizyon olursa yanındayım dese bir doktor bana açıkcası düşünürüm hepimiz aynı seyi istiyoruz sonucta basarili bir operasyon cillop gibi bir burun. Tabi sukur bu halime diyorum. Bazen boyle dusundugum icin vicdan azabida cekiyorum ama sonucta psikoloji mi etkiliyor. Taktikcada takiyorum kafama. Canim sana fiyat nekdr dediler. Birde nefes probleminide cozuyorlar mi ayni zamanda.Ozan bitik ne kadarmis cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?