- 14 Şubat 2016
- 70
- 44
- 88
- Konu Sahibi mevsiimbahar
-
arkadaşlar 1-Nebil Bozdoğan ile görüştüm (emin değilim ondan) 2- Ferruh Bingül ile görüştüm (çeneme liposakşın a gerek yok dedi) 3. Hacettepe de Ozan Bitik ile görüştüm ilgiliydi, hepsi ilgiliydi ancak bana Ozan bitik daha fazla güven verdi, ihtimallerden bahsetti revizyona gerek olursa ben hep yanında olacağım dedi, ama sonuçta kafam karıştı bu arada en yüksek fiyat hacettepeden aldım lütfen yardımcı olun, ne yapmalıyım ??
Ferruh bingulü bende duydum. Hatta internet sitesinde canli destek var soru sorabiliyorsunuz. Revizyon olursa yanındayım dese bir doktor bana açıkcası düşünürüm hepimiz aynı seyi istiyoruz sonucta basarili bir operasyon cillop gibi bir burun. Tabi sukur bu halime diyorum. Bazen boyle dusundugum icin vicdan azabida cekiyorum ama sonucta psikoloji mi etkiliyor. Taktikcada takiyorum kafama. Canim sana fiyat nekdr dediler. Birde nefes probleminide cozuyorlar mi ayni zamanda.arkadaşlar 1-Nebil Bozdoğan ile görüştüm (emin değilim ondan) 2- Ferruh Bingül ile görüştüm (çeneme liposakşın a gerek yok dedi) 3. Hacettepe de Ozan Bitik ile görüştüm ilgiliydi, hepsi ilgiliydi ancak bana Ozan bitik daha fazla güven verdi, ihtimallerden bahsetti revizyona gerek olursa ben hep yanında olacağım dedi, ama sonuçta kafam karıştı bu arada en yüksek fiyat hacettepeden aldım lütfen yardımcı olun, ne yapmalıyım ??
Canim kime oldun sen. Cok gecmis olsun. Keske fotoda koysandoktorunuz önermiş miydi arnicayı?
Canım ben 2 hafta önce ameliyat oldum; şansıma doktorumum kbb ihtisası da vardi; estetik cerrah kendisi. Burnumda kemer vardı ve içerisi de felaketmis; konka kemik eğriliği fln.ameliyat sonrası ağrı acı hiç çekmedim; morluklarım geçti hemen galiba operasyondan 1 gece önce arnica krem kullanmamin faydasını gördüm şimdi şişliklerin inmesini bekliyorum; )
Benimkinde dr.gurcan arslan yapti bende cok memnun oldum 6 ayimdaym suanAnkara hastanesinde Ameliyat oldum,22 aralık 2015 te çok menmunum Doç.Dr. Gürcan Aslan hocam yaptı burnumu :) çok güzel oldu morluk ve şişlik olmadı şiddetle tavsiye ediyorum :)
Canim kime oldun sen. Cok gecmis olsun. Keske fotoda koysan
Benimkinde dr.gurcan arslan yapti bende cok memnun oldum 6 ayimdaym suan
Katılıyorum. en doğru kararı bizzat hastalarla yüzyüze görüşerek verebiliriz.Kızlar forumda bolca yazarım genelde uyarı maksatlı hic bir doktoru övüp yerlere göklere çıkarmam herkesin hata payı var keza...ama öncelikle naciZane fikrim olmamaniz yönünde hee gelelim artık takıntı sağlık ne derseniz üst boyuttaysa da bence KBB olmayın
Ama sağlık probleminiz varsa paranasal sinüs tomografinizi alır bir uzman kbbn ye gider endoskopik muayenenizi de yapar sonuçlarınızı alır estetik doktorunuzla paylasirsiniZ ona gore müdahale eder...ve her plastik cerraha değil gerçekten tekniğine hakim revizyon oranı en düşük kişiyi bulmanİZ ve mumkunse kapalı olsun resimlere kanmayİN bizzat hastaları ile irtibata geçin gelelim benim önerilerime
Ankara olduğu için
HALDUN BEY İLE,
İstanbul icin
BARIŞ BEY İLE,
BERKER BEY İLE,
NURİ SOYSAL İLE,
görüşmenizi oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?