Ankara da Gven Hastanesi ve Ebru Sara? Doum fiyatlar

fasulyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
52
0
86
Ankara
kızlar hamileliiğimin 8. haftasına geldim ve haala bi doktor bulamadım. Ankarada gidebileceim ii bi bayan doktor arıyorum. Bu arada ebru saraç ve güven hastanesinde doğum hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun.
Ebru saraç ı çok duyuyorum onunda doğum için ne kadar istediğini merak ediyorum

ebru hanımdan memnun insanlar genelde...
güven hastanesi çok pahalı geldi bana...3500-4000 civarında fiyatlar...
ben medicanaya türkan örnek;'e gidyorum...memnunum...

Medicana yeni oldugu icin pek guven vermio aslinda . Ebru hanimda yogun oluyo diyolar. Kizlar lutfen yardim edin haala bulamadim doktor

Akay Hastahanesinden tolga bey.
Ben gitmedim ama bu ayın 23 randevu aldım
bakalım hayırlısı.

Benim görümcem ebru saraça gitti çok memnun kaldı.Mesada doğum yaptı.Yanlış hatırlamıyorsam doğuma kendine 2300, anesteziste 500 alıyomuş.Mesaya da 1600 vermişler yani toplam 4400.

ewet bende artık ebru hanıma gidiyorum. kendisi biraz yoğun ama gerçekten işinde çok başarılı
200 tl muayene ücreti.
Dilediğiniz hastanedede doğumunuza giriyor

ben güven de yaptım doğumumu.benim doktorum dışarıdan gelmişti.epidural oldum.çok memnun kaldım canım hastaneden

Merhabalar, ben de 13 haftalık hamileyim ve doğumu güven hastanesinde yapmayı planlıyorum. Ama doktorum Güvenin doktoru olmadığı için 4500 tl tutarmış doğum. Güvende bir doktora mı gitsem mi diye düşünüyorum, memur olduğum için 1500 doğum + gece başına 250 alıyormuş, muayene ücreti de 81 TL 657liye. şimdiki doktoruma 150 veriyorum, Güvendeki doktorlardan tavsiye edeceğiniz var mı arkadaşlar?

canlarım benim hiç uğraşmayın sadece bir kere gidin lütfen...
bütün arkadaşlarım onda doğum yaptılar normali sezeryeni hepsi öyle mutlu ayrıldılarki yanından bi kere huzu veriyor adamcağız...
mesa hastanesinin doktoruydu şimdi muayenehanesi var ve siz nerede isterseniz doğumu orada yaptırıyor.ssk hastanesi ile anlaşmalı medicanada eğer özel sigortanız yoksa doğum yaptırabiliyor bildiğim kadarıyla...
ee bukadar övgü yeter isime geçelim değilmi o meşhur doktor cüneyt genç ankaranın en tatlı ennnn mükemmel doktoru ...
kendinizi mahrum etmeyin arkadaşlarrrr....

Sibel sarikaya zor bir doguma sebep oldu. Okadar sancidan sonrada sezeryana aldi.
Ebru sarac guler yuzlu tatli dilli sakin huzur veren bir yapisi war. Sezeryani basarili normale zorlamiyo zaten

Back
X