Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ankaranin en iyi estetik cerrahi suphesiz tunc safaktir. Kendinisi hacettepeden prof dr , cinnahta muaynanesi var. 2 hafta once kapali amelyat oldum kendisi burun kemiklerimiMerhaba Ankara da iyi bir KBB uzmanı yada Plastik cerrahi önerebilirmisiniz? Burun estetiği olmayı düşünüyorum daha önce estetik olanlar ve memnun kalanlar lütfen yardımcı olurmusunuz?
Peki ne kadar ödediniz bir sakıncası yoksa ayrıca muayene ücreti alıyormu?Merhaba, ankaranin en iyi estetik cerrahi suphesiz tunc safaktir. Kendinisi hacettepeden prof dr , cinnahta muaynanesi var. 2 hafta once kapali amelyat oldum kendisi burun kemiklerimi
Daraltti, burun etlerimi aldi ve profilden cok ufak bir torpu yapti cok narin bir dokunusla burnum profilden duz ve sanki hala cok ufak kemikli gibi dogal oldu sonuctan cok memnunum.kendisi profesyonel ve asla yapay burunlar yapmiyor yuze yakisacak en dogal sekilde yapiyor ayni zamanda solunum problemimi de cozdu. Siddetle oneriyorum
Malesef her ozel dr da oldugu gibi muayene ucreti var 250 tl eger gorusmeye gidicekseniz aklinizdaki butun sorulari sorun kendisine kafanizda soru isareti kalmasin. Ben bir cok kisi ile gorusup tonla muayene ucreti odedim ozele de devletede ama zaten aklimdaki isim tunc safakti onu sona saklamistim en son onunla gorustum ve 1 kere kendisiyle gorusmem yeterli oldu amelyat icin beni ikna etti ve guven verdi. Kendisi genelde kapali amelyat tercih ediyor burun sekli bozulmasin diye ve inanin kapali yapan doktorlar burun deliklerini bozuyor, ben yaptirmadan once resim cektim yaptirdiktan sonrada cektim burun deliklerimde en ufak degisme yok ki benim burun deliklerim cok kucuktur ona ragmen ufacik bir genisleme olmadi .Peki ne kadar ödediniz bir sakıncası yoksa ayrıca muayene ücreti alıyormu?
Yani size kapalı teknik de uygun görmüş olabilir ama açıkcası ben kapalıdan yana değilim çünkü ilerleyen zamanlar da burun ucunun düşmesi gibi durumlar oluyormuşMalesef her ozel dr da oldugu gibi muayene ucreti var 250 tl eger gorusmeye gidicekseniz aklinizdaki butun sorulari sorun kendisine kafanizda soru isareti kalmasin. Ben bir cok kisi ile gorusup tonla muayene ucreti odedim ozele de devletede ama zaten aklimdaki isim tunc safakti onu sona saklamistim en son onunla gorustum ve 1 kere kendisiyle gorusmem yeterli oldu amelyat icin beni ikna etti ve guven verdi. Kendisi genelde kapali amelyat tercih ediyor burun sekli bozulmasin diye ve inanin kapali yapan doktorlar burun deliklerini bozuyor, ben yaptirmadan once resim cektim yaptirdiktan sonrada cektim burun deliklerimde en ufak degisme yok ki benim burun deliklerim cok kucuktur ona ragmen ufacik bir genisleme olmadi .
Tabi ki buruna gore karar veriyor ancak burun ucunda sorun olmayan her hastanin kapali olabilecegini soyluyor yani burun ucu duzeltilmiycekse kapali ile herseye mudahele edilebiliniyor, bende kendisine ayni soruyu yoneltmistim burun dusmesi gibi bir sey olmaz ama cok az kaldirabiliriz demisti cok ufak burnumu kaldirdi zaten dolayisiyla dusme olmuyorYani size kapalı teknik de uygun görmüş olabilir ama açıkcası ben kapalıdan yana değilim çünkü ilerleyen zamanlar da burun ucunun düşmesi gibi durumlar oluyormuş
Anladım foto görmem mümkünmü acabaTabi ki buruna gore karar veriyor ancak burun ucunda sorun olmayan her hastanin kapali olabilecegini soyluyor yani burun ucu duzeltilmiycekse kapali ile herseye mudahele edilebiliniyor, bende kendisine ayni soruyu yoneltmistim burun dusmesi gibi bir sey olmaz ama cok az kaldirabiliriz demisti cok ufak burnumu kaldirdi zaten dolayisiyla dusme olmuyor
Sana o kadar çok katılıyorum ki uzun bir doktor arayışım oldu illa estetik görünümlü istiyordum küçük ve kalkık ben o parayı verip o acıyı cektiysem estetik olduğum belli olmalıydı. İstanbul, Mersin, Ankara görüşmediğim dr. kalmadı en son yaparım diyen doktora 1ay önce ameliyat oldum psikolojim bozuldu aşırı doğal oldu lütfen estetisyenseniz bırakın doğallığı estetik yapınHerkese merhaba...Bende Ankara'da kavisli ve kalkık bir burun yapan doktor arayışındayım!! bazı doktorlar burun sırtını çok düz yapıyor ve bundan nefret ediyorum gerçektenyani benim istediğim kavisli ve birazcıkta kalkık bir burun düz istemiyorum kesinlikle...önemli olan hastanın beğenisi değil mi?birçok insan belkide zorluklarla ,para biriktirip ameliyat oluyor!!yazık,günah değil mi?neden bu ameliyattan mutsuz ayrılsın?neden istediğini alamasın?bazı doktorlar kendi istedikleri gibi yapınca hasta memnun olacak mı?bazı doktorlar tutturmuş doğal da doğal!!yani tamam bende abartılı estetiğim diye bağırsın istemiyorum ama kavisli ve küçük bir buurn istiyorum!!yani anlaşılırsa da anlaşılsın!!ne yapabilirim...zaten estetik ameliyat olanlar bunu bir parça göze almış demektir bence!!ama tabii herkesin tarzı,beğenisi farklıdır..saygı duyarım..ve bizim istediklerimize de saygı duyulmalı!!ankara'da bu tarz burunlar yapan doktor tavsiyesi olan arkadaşlar varsa minnettar kalırım
aslında çok irdelemek,çok fazla araştırmak da istemiyorum çünkü insanın kafası daha çok karışıyor gerçekten!!ne yapacağını kime yaptıracağını bilemiyor
ama tecrübe edinmiş arkadaşlar biraz deneyimlerini paylaşırsa eminim bir çok arkadaş için çok iyi olacaktır
Sana o kadar çok katılıyorum ki uzun bir doktor arayışım oldu illa estetik görünümlü istiyordum küçük ve kalkık ben o parayı verip o acıyı cektiysem estetik olduğum belli olmalıydı. İstanbul, Mersin, Ankara görüşmediğim dr. kalmadı en son yaparım diyen doktora 1ay önce ameliyat oldum psikolojim bozuldu aşırı doğal oldu lütfen estetisyenseniz bırakın doğallığı estetik yapın![]()
Valla ben tavsiye ederim 17.gun arti odemli hali bile gayet memnun etti beni resim attim isterseniz yine atarim sorunuz olursada cevaplarim
Muayene ucreti yok doktor sincan devlet hastanesinde fatih polikinliginde plastik cerahide..
Eger devlet hastanesinde olmak istersen 2 ay gun atar beklersin 2.200 civari tutar olursun hersey icinde bu kadar tutar
Haa yok ben beklemem ayni doktor disarda ozelde yapsin dersen 3.500 tutar yine tum hersey icinde 1 gece kaliyksun cikiyosun[/ karşıdan da güzel görünüyor sanki burnun ...yani gördüğüm kadarıyla ama tam karşıdan bir resim yüklemeni istesem çok mu olur?varsa... bir de ben gece kalmak istemiyorum yaa... yani gidersem konuşulur doktorla ama muayene ücreti falan almaması da çok güzel...hala çok kararsızım...istediğimi yapar mı acaba yoksa bazı doktorlar gibi illa kendi istediği gibi mi yapıyor?hani kendilerine özgü tarzları oluyor bazı doktorların!!bunu da hiç anlamıyorum yaahastanın görüşü,beğenisi hiç önemli değil çünkü
ama bu konu çok önemli benim için...teşekkür ederim bu arada içtenlikle cevap verdiğin için her soruma
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Sanırım düzden kastın direk alından başlayan değilmi inan bende hiç beğenmiyorum. Tamam göze batan yapmacık bir burun istemiyoruz ama aşırı doğalımsı bir burun da istemiyorum.. istanbul a gitme gibi bir imkanım olsa kesinlikle Emre İlhanı düşünürdüm çok beğeniyorum yaptığı burunları sanki en iyi doktorlar Istanbulda toplanmış:/Herkese merhaba...Bende Ankara'da kavisli ve kalkık bir burun yapan doktor arayışındayım!! bazı doktorlar burun sırtını çok düz yapıyor ve bundan nefret ediyorum gerçektenyani benim istediğim kavisli ve birazcıkta kalkık bir burun düz istemiyorum kesinlikle...önemli olan hastanın beğenisi değil mi?birçok insan belkide zorluklarla ,para biriktirip ameliyat oluyor!!yazık,günah değil mi?neden bu ameliyattan mutsuz ayrılsın?neden istediğini alamasın?bazı doktorlar kendi istedikleri gibi yapınca hasta memnun olacak mı?bazı doktorlar tutturmuş doğal da doğal!!yani tamam bende abartılı estetiğim diye bağırsın istemiyorum ama kavisli ve küçük bir buurn istiyorum!!yani anlaşılırsa da anlaşılsın!!ne yapabilirim...zaten estetik ameliyat olanlar bunu bir parça göze almış demektir bence!!ama tabii herkesin tarzı,beğenisi farklıdır..saygı duyarım..ve bizim istediklerimize de saygı duyulmalı!!ankara'da bu tarz burunlar yapan doktor tavsiyesi olan arkadaşlar varsa minnettar kalırım
aslında çok irdelemek,çok fazla araştırmak da istemiyorum çünkü insanın kafası daha çok karışıyor gerçekten!!ne yapacağını kime yaptıracağını bilemiyor
ama tecrübe edinmiş arkadaşlar biraz deneyimlerini paylaşırsa eminim bir çok arkadaş için çok iyi olacaktır
K
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Sanırım düzden kastın direk alından başlayan değilmi inan bende hiç beğenmiyorum. Tamam göze batan yapmacık bir burun istemiyoruz ama aşırı doğalımsı bir burun da istemiyorum.. istanbul a gitme gibi bir imkanım olsa kesinlikle Emre İlhanı düşünürdüm çok beğeniyorum yaptığı burunları sanki en iyi doktorlar Istanbulda toplanmış:/
Tevfik sözen
Esabil eker
Haldun kamburoğlu
Sürekli bu doktor isimleriyle karşılaşıyorum ama hem maddi hemde bazı olumsuz yorumlardan dolayı kafam çok karıştığı için eledim. Bir doktorla görüşmek istediğim zaman kafamda o doktorla alakalı hiç bir sorun olumsuz bir yorum olsun istemiyorum belkide bu yuzden eliyorum.
Ben valla hic olumsuz yoruma rast gelmedim doktorumdan cok memnunum muane ucretidd yok 182 den hastane randevusu alip gidebilirsin esabil eker sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih bolumunde plastik cerrahide. Ben kendisine ozelde 3.500 e ameliyat oldum hastanede olursan 2 ay gin atiyordu beklemek istemedim ondan ozelde oldu cokta memnunum hemde fiyat cok iyi piyasaya goreK
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Sanırım düzden kastın direk alından başlayan değilmi inan bende hiç beğenmiyorum. Tamam göze batan yapmacık bir burun istemiyoruz ama aşırı doğalımsı bir burun da istemiyorum.. istanbul a gitme gibi bir imkanım olsa kesinlikle Emre İlhanı düşünürdüm çok beğeniyorum yaptığı burunları sanki en iyi doktorlar Istanbulda toplanmış:/
Tevfik sözen
Esabil eker
Haldun kamburoğlu
Sürekli bu doktor isimleriyle karşılaşıyorum ama hem maddi hemde bazı olumsuz yorumlardan dolayı kafam çok karıştığı için eledim. Bir doktorla görüşmek istediğim zaman kafamda o doktorla alakalı hiç bir sorun olumsuz bir yorum olsun istemiyorum belkide bu yuzden eliyorum.