Herkese merhaba...Bende Ankara'da kavisli ve kalkık bir burun yapan doktor arayışındayım!! bazı doktorlar burun sırtını çok düz yapıyor ve bundan nefret ediyorum gerçekten

yani benim istediğim kavisli ve birazcıkta kalkık bir burun düz istemiyorum kesinlikle...önemli olan hastanın beğenisi değil mi?birçok insan belkide zorluklarla ,para biriktirip ameliyat oluyor!!yazık,günah değil mi?neden bu ameliyattan mutsuz ayrılsın?neden istediğini alamasın?bazı doktorlar kendi istedikleri gibi yapınca hasta memnun olacak mı?bazı doktorlar tutturmuş doğal da doğal!!yani tamam bende abartılı estetiğim diye bağırsın istemiyorum ama kavisli ve küçük bir buurn istiyorum!!yani anlaşılırsa da anlaşılsın!!ne yapabilirim...zaten
estetik ameliyat olanlar bunu bir parça göze almış demektir bence!!ama tabii herkesin tarzı,beğenisi farklıdır..saygı duyarım..ve bizim istediklerimize de saygı duyulmalı!!ankara'da bu tarz burunlar yapan doktor tavsiyesi olan arkadaşlar varsa minnettar kalırım

aslında çok irdelemek,çok fazla araştırmak da istemiyorum çünkü insanın kafası daha çok karışıyor gerçekten!!ne yapacağını kime yaptıracağını bilemiyor

ama tecrübe edinmiş arkadaşlar biraz deneyimlerini paylaşırsa eminim bir çok arkadaş için çok iyi olacaktır