Ankara da hangi doktora burun estetiği olmalıyım?

Eki Görüntüle 1904171 Eki Görüntüle 1904170 Ben 16 gun oldu ameliyat olali hayalimdeki kafamda tasarladigim istedigim gibi bi burnum oldu buraya konu acip tum sureci ve burnumun fotoraflarini paylastim aslinda kafamda iyi oldugunu bildigim doktorlar vardi ama fiyatlar cok yuksekti aklimda soru isaretiyle gitsemde cok cabuk karar verdim bir haftada ameliyat oldum burnumds hem kemik egriligi vardi hem cok sarkikti hemde et vardi icinde...piyasadaki yapan doktorlarin yari fiyatina ankarada en uygun yapan ve kendini ispatlamis bi doktor ESABIL EKER E ameliyat oldum kendisi sincan nafiz korez devlet hastanesinin fatih polikinlik bolumunde plastik cerahtir devlet hastanesinde de yapiyor 2 ay beklerseniz..
Ha yok ben hemen olurum ozelde olsun derseniz ozelde de yapiyor ben ozelde oldum
Simdi kendimi sansli hissediyorum hem butcem sarsilmadi uygun bi ucret odedim hemde nasil burun gosterdimse ayni oyle yapti buyrun buda foto
Sorulariniz olursa cevaplarim

Herkese merhaba...Bende Ankara'da kavisli ve kalkık bir burun yapan doktor arayışındayım!! bazı doktorlar burun sırtını çok düz yapıyor ve bundan nefret ediyorum gerçekten:63::KK12:yani benim istediğim kavisli ve birazcıkta kalkık bir burun düz istemiyorum kesinlikle...önemli olan hastanın beğenisi değil mi?birçok insan belkide zorluklarla ,para biriktirip ameliyat oluyor!!yazık,günah değil mi?neden bu ameliyattan mutsuz ayrılsın?neden istediğini alamasın?bazı doktorlar kendi istedikleri gibi yapınca hasta memnun olacak mı?bazı doktorlar tutturmuş doğal da doğal!!yani tamam bende abartılı estetiğim diye bağırsın istemiyorum ama kavisli ve küçük bir buurn istiyorum!!yani anlaşılırsa da anlaşılsın!!ne yapabilirim...zaten estetik ameliyat olanlar bunu bir parça göze almış demektir bence!!ama tabii herkesin tarzı,beğenisi farklıdır..saygı duyarım..ve bizim istediklerimize de saygı duyulmalı!!ankara'da bu tarz burunlar yapan doktor tavsiyesi olan arkadaşlar varsa minnettar kalırım:dua:aslında çok irdelemek,çok fazla araştırmak da istemiyorum çünkü insanın kafası daha çok karışıyor gerçekten!!ne yapacağını kime yaptıracağını bilemiyor:KK43:ama tecrübe edinmiş arkadaşlar biraz deneyimlerini paylaşırsa eminim bir çok arkadaş için çok iyi olacaktır
Orhan Aydın 👍🏻👍🏻

Back