evet burun sırtı düz olanlardan bahsediyorum...iki şekilde yapılıyor düz ve kavisli...düz burun sırtı erkeklere yakışıyor ama kadınlara asla..bu bencesi tabii.. Dr. Nuri Battal'ın erkek ve kadın burun tarzıyla ilgili bir röportajı vardı denk geldiğim ve çok hak verdiğim...
http://www.hurriyet.com.tr/erkeklerde-kalkik-burun-yapilmaz-223022 Mesela deniz akkaya'nın burnu'nu çok beğeniyorum ben kavisli ve kalkık ....bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca ''
estetik oldum ama eski burnumla hiç bir fark yok!!hatta eski burnum daha güzeldi falan ''yazılarını görünce insan ürküyor

yani sonuçta estetik ameliyat yaptırıp,büyük bir masraf yapıyorsa burnunun güzel olması için değil mi?hiç fark olmayacaksa eski burnuyla niye yaptı?mesela diyorum yani...tabii çok mmenun olanlar da var umarım biz bu kategoriye gireriz...ve bana ankara'dan bir doktor lazım emre ilhan'ı da düşünmüştüm ama hem istanbul'da hem de biraz uçuk geldi rakamlar bana..gerçi herkesin burun yapısı farklı istediği rakamlarda değişik mesela muayene ücreti almıyormuş emre ilhan bu çook güzel ve çok düşünceli bir davranış bence!!isim veremeyeceğim ama ankara'dan bir doktor'a mail atıp muayene ücreti sordum 300 tl dediler yaa

ama ameliyattan sonra düşüyorlarmış ücretten ...iyi de yaa kararsız kalırsam muayene'den sonra

o ne olacak?böyle 3 doktora gitsek demek ki muayene ücreti diye ameliyat parasını muayene ücretlerine veririz artık havamızı alırız sonra

mecbur tutuyorlar yani bir yerde...hiç etik değil ama bu bari makul bir fiyat alsalar yaa...neyse uzattım bu derece uçuk rakam muayene ücreti talep edenleri hiç düşünmüyor,direk eliyorum...ne samimi geliyor ne de etik