Ankara da hangi doktora burun estetiği olmalıyım?

evet burun sırtı düz olanlardan bahsediyorum...iki şekilde yapılıyor düz ve kavisli...düz burun sırtı erkeklere yakışıyor ama kadınlara asla..bu bencesi tabii.. Dr. Nuri Battal'ın erkek ve kadın burun tarzıyla ilgili bir röportajı vardı denk geldiğim ve çok hak verdiğim... http://www.hurriyet.com.tr/erkeklerde-kalkik-burun-yapilmaz-223022 Mesela deniz akkaya'nın burnu'nu çok beğeniyorum ben kavisli ve kalkık ....bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca ''estetik oldum ama eski burnumla hiç bir fark yok!!hatta eski burnum daha güzeldi falan ''yazılarını görünce insan ürküyor:110:yani sonuçta estetik ameliyat yaptırıp,büyük bir masraf yapıyorsa burnunun güzel olması için değil mi?hiç fark olmayacaksa eski burnuyla niye yaptı?mesela diyorum yani...tabii çok mmenun olanlar da var umarım biz bu kategoriye gireriz...ve bana ankara'dan bir doktor lazım emre ilhan'ı da düşünmüştüm ama hem istanbul'da hem de biraz uçuk geldi rakamlar bana..gerçi herkesin burun yapısı farklı istediği rakamlarda değişik mesela muayene ücreti almıyormuş emre ilhan bu çook güzel ve çok düşünceli bir davranış bence!!isim veremeyeceğim ama ankara'dan bir doktor'a mail atıp muayene ücreti sordum 300 tl dediler yaa:KK12::63::oha:ama ameliyattan sonra düşüyorlarmış ücretten ...iyi de yaa kararsız kalırsam muayene'den sonra:110:o ne olacak?böyle 3 doktora gitsek demek ki muayene ücreti diye ameliyat parasını muayene ücretlerine veririz artık havamızı alırız sonra:21:mecbur tutuyorlar yani bir yerde...hiç etik değil ama bu bari makul bir fiyat alsalar yaa...neyse uzattım bu derece uçuk rakam muayene ücreti talep edenleri hiç düşünmüyor,direk eliyorum...ne samimi geliyor ne de etik:63:
Kimisi alıyor kimisi almıyor valla bende denk geldim bir muayene icin 250- 300tl alanı

Ben valla hic olumsuz yoruma rast gelmedim doktorumdan cok memnunum muane ucretidd yok 182 den hastane randevusu alip gidebilirsin esabil eker sincan nafiz korez devlet hastanesi fatih bolumunde plastik cerrahide. Ben kendisine ozelde 3.500 e ameliyat oldum hastanede olursan 2 ay gin atiyordu beklemek istemedim ondan ozelde oldu cokta memnunum hemde fiyat cok iyi piyasaya gore
Aslında fiyat çok uygunmuş bide özelde olmana rağmen değilmi. Peki yenimi oldun ameliyatı çünkü şuanki fiyatlar baya yüksek şaşırdım..

Ben 20 gun once oldum ozelde 3.500 -4000 arasi tutuyor kendisi sincan nafiz korez devlet hastanesi FATIH hastanesinde plastik cerahide Esabil eker ben oldukca memnunum hastanede butun tahlilleri yaptirip sonra gun veriyor eger devlet hastanesinde olmak osterseniz 2 ay ladar gun atiyor 2.300 gibi bi rakama oluyorsunuz yok ben hemen oluyum derseniz tahlilleri yine devlet hastanesinde yapip ozelde dikmende bi yerde yapiyor 3.500 ila 4000 gibi bi rakam tutuyor

Eklentiler

• IMG_20161027_112937.webp
    IMG_20161027_112937.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 580
  • IMG_20161031_110927.webp
    IMG_20161031_110927.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 599
  • IMG_20161028_220030.webp
    IMG_20161028_220030.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 724
Ben 20 gun once oldum ozelde 3.500 -4000 arasi tutuyor kendisi sincan nafiz korez devlet hastanesi FATIH hastanesinde plastik cerahide Esabil eker ben oldukca memnunum hastanede butun tahlilleri yaptirip sonra gun veriyor eger devlet hastanesinde olmak osterseniz 2 ay ladar gun atiyor 2.300 gibi bi rakama oluyorsunuz yok ben hemen oluyum derseniz tahlilleri yine devlet hastanesinde yapip ozelde dikmende bi yerde yapiyor 3.500 ila 4000 gibi bi rakam tutuyor
Teşekkür ederim. En güzeli bir randevu alıp görüşmek belki kafama yatar bian önce olurum artık bu durumdan çok bunaldım ama bide sincan bana çok uzak kendi özel kliniği yok devlet hastanesinde görev yapıyor demi?

Evet sincan banada 3 vesait ama zaten 2 kez gittim oda metreyla aktarma yaptim tam kapiainin onune kadar metro var batikente kadar metroyla gidip aktarma yapiyosun Fatih duraginda iniyosun ben tam evimden 2 saat surede gittim cok uzakti..allahtan 2 seferde bitti ozelde dikmende yapiyor bi hastanede ama ozel yeri yok sincanda devlet hastanesinde fatih polikinlik kisminda

Evet sincan banada 3 vesait ama zaten 2 kez gittim oda metreyla aktarma yaptim tam kapiainin onune kadar metro var batikente kadar metroyla gidip aktarma yapiyosun Fatih duraginda iniyosun ben tam evimden 2 saat surede gittim cok uzakti..allahtan 2 seferde bitti ozelde dikmende yapiyor bi hastanede ama ozel yeri yok sincanda devlet hastanesinde fatih polikinlik kisminda
Yol tarifi vermen de güzel :) teşekkür ederim randevu alayım bi

29 mayıs hastanesinde Sibel Boztaş ı düşünüyorum Kbb ci. Estetik ve nefes için. Fikri olan var mı
Eki Görüntüle 1904171 Eki Görüntüle 1904170 Ben 16 gun oldu ameliyat olali hayalimdeki kafamda tasarladigim istedigim gibi bi burnum oldu buraya konu acip tum sureci ve burnumun fotoraflarini paylastim aslinda kafamda iyi oldugunu bildigim doktorlar vardi ama fiyatlar cok yuksekti aklimda soru isaretiyle gitsemde cok cabuk karar verdim bir haftada ameliyat oldum burnumds hem kemik egriligi vardi hem cok sarkikti hemde et vardi icinde...piyasadaki yapan doktorlarin yari fiyatina ankarada en uygun yapan ve kendini ispatlamis bi doktor ESABIL EKER E ameliyat oldum kendisi sincan nafiz korez devlet hastanesinin fatih polikinlik bolumunde plastik cerahtir devlet hastanesinde de yapiyor 2 ay beklerseniz..
Ha yok ben hemen olurum ozelde olsun derseniz ozelde de yapiyor ben ozelde oldum
Simdi kendimi sansli hissediyorum hem butcem sarsilmadi uygun bi ucret odedim hemde nasil burun gosterdimse ayni oyle yapti buyrun buda foto
Sorulariniz olursa cevaplarim
Merhabalar rica etsem ön profil resminizide atabilirmisiniz

Eki Görüntüle 1904171 Eki Görüntüle 1904170 Ben 16 gun oldu ameliyat olali hayalimdeki kafamda tasarladigim istedigim gibi bi burnum oldu buraya konu acip tum sureci ve burnumun fotoraflarini paylastim aslinda kafamda iyi oldugunu bildigim doktorlar vardi ama fiyatlar cok yuksekti aklimda soru isaretiyle gitsemde cok cabuk karar verdim bir haftada ameliyat oldum burnumds hem kemik egriligi vardi hem cok sarkikti hemde et vardi icinde...piyasadaki yapan doktorlarin yari fiyatina ankarada en uygun yapan ve kendini ispatlamis bi doktor ESABIL EKER E ameliyat oldum kendisi sincan nafiz korez devlet hastanesinin fatih polikinlik bolumunde plastik cerahtir devlet hastanesinde de yapiyor 2 ay beklerseniz..
Ha yok ben hemen olurum ozelde olsun derseniz ozelde de yapiyor ben ozelde oldum
Simdi kendimi sansli hissediyorum hem butcem sarsilmadi uygun bi ucret odedim hemde nasil burun gosterdimse ayni oyle yapti buyrun buda foto
Merhaba size mesaj atmak istiyorum sormam gereken şeyler var ama beceremedim :( siz bana yazsanız özelden olur mu acaba?

Ne kadara yaptırdınız sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? Bir de hastanede bir gece mi kalınıyor sadece şehir dışından gelicem de ben

Hastanede bir gece kaliniyor devlet hastanesinde 2 ay gun atiyor obun icin ben ozel de oldum 3.500 odedim fiyat ozelde 3.500 ila 4000 arasinda tutuyor ve hemen ertesi gun bile yapabiliyor
52 gun oldu ve memnunum

arkadaşlar merhaba. kısa süre önce gittiğim bir kbb ci şikayetlerimi duyunca beni bir kontrol etti. nefes almakta sorun yaşıyordum geniz akıntım vardı sürekli boğazımın enfeksiyon kapmasından sinirlerim bozulmuştu. doktor gözle bakınca sorun göremiyorum dedi ama yinede tomografi istedi sonuca göre kemik eğriliği var ve birtarafta et büyümesi var. olmuşken dışını da düzelttirmek istedim. bana bir doktor önerebilirmisiniz. hem muayene ücreti uçuk olamayan, hem ameliyat ücreti uygun olan.başkent hastanesinde olmayı düşünüyorum. güncel bilgi gerekiyor.

10 gün önce Muhittin Eski ye ameliyat yaptırdım GATA da Prof, aşırı memnunum, ağrım olmadı morluk olmadı tamponlar çıkarken hiç ağrım olmadı, burada yazanlar olmuştu abartıyolar diye düşünmüştüm ama gerçekten bende sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba. kısa süre önce gittiğim bir kbb ci şikayetlerimi duyunca beni bir kontrol etti. nefes almakta sorun yaşıyordum geniz akıntım vardı sürekli boğazımın enfeksiyon kapmasından sinirlerim bozulmuştu. doktor gözle bakınca sorun göremiyorum dedi ama yinede tomografi istedi sonuca göre kemik eğriliği var ve birtarafta et büyümesi var. olmuşken dışını da düzelttirmek istedim. bana bir doktor önerebilirmisiniz. hem muayene ücreti uçuk olamayan, hem ameliyat ücreti uygun olan.başkent hastanesinde olmayı düşünüyorum. güncel bilgi gerekiyor.
Ben yeni oldum ameliyat Muhittin Eski muaneleri ücretsiz istersen bir görüş ben çok memnunum. GATA da çalıştığı için çok fazla burun işlemi yapmış ve çok başarılı benden önce arkadaşımda oldu oda memnun.

Ben yeni oldum ameliyat Muhittin Eski muaneleri ücretsiz istersen bir görüş ben çok memnunum. GATA da çalıştığı için çok fazla burun işlemi yapmış ve çok başarılı benden önce arkadaşımda oldu oda memnun.
ameliyat oldum. başkent hastanesinde oldum ama daha çok yeni. şuana kadar memlunm ama henüz çok yeni olduğundan çok iyi diye yorum yapamıyorum. bekemedeyim

Muhittin hoca hala gata da mi baskentte olan var mi ameliyat

Back
X