Ankara da hangi hastaneyi tavsiye edersiniz ?

Rumeysagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
810
13
118
Samsun
s.a. bende zorlu bir dönemden sonra tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum inşallah...ankarada hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? iki aşılama oldum raporum da var...hangi hastaneye başvursam kararsız kaldım ...yardm ederseniz sevinirim............

s.a. bende zorlu bir dönemden sonra tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum inşallah...ankarada hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? iki aşılama oldum raporum da var...hangi hastaneye başvursam kararsız kaldım ...yardm ederseniz sevinirim............

Ben hakan şatıroğlu HŞ tüp bebek merkeızne gıdıyrm cok da memnun kaldım gonul rahatlıgı ıle tavsuye edebılır cnm

Bende ankarada tüp bebek yaptırdım dün transerim oldu.doktorumun özel muayenehanesi var mehmet erdem ben memnunum tavsiye ederim.

slm bende ankarada tedavi görüyorum şimdiki doktorum muazzez öztürk kesinlikle tavsiye ederim özel muayanesi var bağımsız çalışıyor ama tüp bebekde yapıyor bi araştır istersen

Benim doktorum Ankara Üniversitesine bağlı Prof Murat Sönmezerdi ve çok memnun kaldım. Özel muayenehanesi var, çok iyi bir doktor. Sayesinde ikizlerimi bekliyorum şimdi :)

hepinizden ALLAH razı olsun inşallah karar veririm bir yere...Rabbim tüm isteyenlere nasib eder...bakıyorum olumlu sonuçlar var:))maşallah ALLAH hayırlı kılsın..amin :49:

Back
X