• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da histereskopi olanlar

Annesiyim123

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
536
Puanlar
18
1 buçuk yıldır çocuk istemim var doktor histereskopi olmamı söyledi ama gittiğim hastane de histereskopi yok. Ankara da hangi devlet hastaneleri yapiyo. Devlet hastaneleri ofis tipi histereskopi yi sedesyon mu yapıyo yoksa uyanikmi? Birde özel de yaptıran varsa hangi hastane ve fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim. Şimdiden teşekkürler

1 buçuk yıldır çocuk istemim var doktor histereskopi olmamı söyledi ama gittiğim hastane de histereskopi yok. Ankara da hangi devlet hastaneleri yapiyo. Devlet hastaneleri ofis tipi histereskopi yi sedesyon mu yapıyo yoksa uyanikmi? Birde özel de yaptıran varsa hangi hastane ve fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim. Şimdiden teşekkürler
Ankara bahçeci tüp bebek merkezinde Selen Sakar Ecemişte hist.oldum. rahimden perde vardi. Gayet basarili gecti operasyonum. Ertesi gün uzun yola çikmistim. Şu an kendi kliniğinde hiznet veriyor

ANKARA BAHÇEÇİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE OLDUM RAHATTI SIKINTI OLMASI SEDASYON EŞLİĞİNDE YAPILIYOR

ANKARA BAHÇEÇİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE OLDUM RAHATTI SIKINTI OLMASI SEDASYON EŞLİĞİNDE YAPILIYOR
Ücreti çok istedikleri için özel hastane beni aşıyo. Devlet Hastanesi'ne gittim ama başka doktorun yönlendirmesiyle yapmıyoruz dediler

Ücreti çok istedikleri için özel hastane beni aşıyo. Devlet Hastanesi'ne gittim ama başka doktorun yönlendirmesiyle yapmıyoruz dediler
Evet devletteki doktor kendi önermesi lazım canım devlette yapılanda ofis histereskopi acısı olmuyorki onda iki tip histereskopi var

Evet devletteki doktor kendi önermesi lazım canım devlette yapılanda ofis histereskopi acısı olmuyorki onda iki tip histereskopi var
Nasıl oluyo. Yapışıklık belki olabilir onu açarlar histereskopi yle dedi doktor acı olur diye düşünüyorum

Ne sıkıntın var tüp bebek mi yaptırmak istedin
Sorun da bu zaten hicbi sıkıntım yok sol yumurta da 3 cm çikolata kisti vardı oda doğum kontrol hapı yla geçti diğer herşeyim temiz ama olmuyo. Doktorda histereskopi yle bakılmasını önerdi çünkü 12 13 gün süren adet kanamam var 1 senedir

Back
X