• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil yeşiloğlu mağdurları

Jarir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
88
Herkese merhaba.. yıllar önce ali gürlek adında bir doktor yüzüme haberim olmadan aquafilling body uyguladı.. 3 yılda eriyebilen bir dolgu yaptığını söyledi ama sonradan öğrendim ki yüzüme yaptığı aquafilling bodymiş.. Tabi dolgu sürekli yüzümde şişiyor enfeksiyon oluşuyordu bu sebeple doktor arsyışına girdim.. Ve karşıma nebil yeşiloğlu çıktı.. O zamanlar kendisi daha yeni muayenehane açacaktı.. Lütfü kırdarda çalışıyordu.. Beni yeni açacağı yerde ameliyat edeceğini söyledi ve çok uçuk bir fiyat istedi.. Artıı tek bir ameliyatla çıkmayacağını bir kaç ameliyat gerektiğini, dolgu çıktıktan sonra da yüzümde çok büyük tahribatlar oluşacağını, bu sefer o tahribatları düzeltmek için uzun süreli bir tedavi uygulayacağını söyledi.. Yani uzun süre sürekli yüksek meblalar ödeyecektim ona... Tabi ben bu durumdan korktum ve ameliyattan vazgeçtim.. Daha sonradan bu doktorun çok fazla mağduru olduğunu öğrendim.. Bu postu açma sebebim bu dolgudan kurtulmak isteyen insanlar zaten psikolojik olarak çökmüş durumda oluyor, bunun izerine bir de böyle doktorlara hem paralarını kaptırıp hem de rezil olmasınlar.. Vucut dolgusu için adanada emin kapı diye bir doktor çok güzel ve ucuza çıkarıyor.. Yüz dolgusu için ise bizzat kendi gittiğim devlet hastanesinde dr gökhan çınar çok çok harika çıkarıyor.. Şakak bölgemde gözümün hemen yanı gibi kritik bir bölgeden mükemmel bir şekilde çıkardı.. Bu işte merhametli doktor bulmak çok önemli ve ben çok şükür buldum.. Bu tür mağduriyet yaşayanlar lütfen iyi araştırın paranızı boşa kaptırmayın..

Bnm bi arkadaşım da bu doktora işlem yaptırdı hiç memnun kalmadı gerçekten işin Ehl-i bir doktor bulmak çok zor

Bnm bi arkadaşım da bu doktora işlem yaptırdı hiç memnun kalmadı gerçekten işin Ehl-i bir doktor bulmak çok zor
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Gerçekten öyle

Back
X